Boj se zimou
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- RomanSadilek
Re: Boj se zimou
Nebo si udělat vyhřívanou průhlednou nástavbu na nějaké auto/pick-up podobně jako u papamobilu.

- LittleFalco
Na vojně jsme si dávali ústí hadice od bufíka do nohavice od montérek. Montérky se nafouknou, sice člověk vypadal jak Michelin, zato to hřeje úplně všude. Tak koukám, že slavný "Rakouský voják" byl před imperialistama zase o krok napřed 
Zpátky doma, v kopcích :-)
- ariane
- Kontaktovat uživatele:
Potřebuješ hlavně teplo na ruce, to tento vynález fakt neřeší.
Ve vyhřívané nástavbě pick-upu můžeš být klidně i v trenclích a teplo ti bude nejen na ruce. Akorát nesmíš vybíhat v zimě ven z té nástavby a když tak posílat pro model nebo s modelem ke startu někoho jiného. 
Další možnost elektrické vyhřívání do bundy, do kalhot, do ponožek, a vysílačku s rukama do futrálu.
Další možnost elektrické vyhřívání do bundy, do kalhot, do ponožek, a vysílačku s rukama do futrálu.
Mám boty s vyhřívanýma vložkama a vyhřívaný fusak na rádio.
Končetiny prochladnou nejsnáze. Takže elektrika.
Pořádnou čepici a zbytek není zas tak podstatný.
S dobrou bundou se takto dá létat celou zimu bez známek prochladnutí.
Končetiny prochladnou nejsnáze. Takže elektrika.
Pořádnou čepici a zbytek není zas tak podstatný.
S dobrou bundou se takto dá létat celou zimu bez známek prochladnutí.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
A co na to baterky ta kapacita rychle klesá v chladu, jak to resite?
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
Létal jsem se zimními rukavicemi ( i v létě ), moje prsty jsou vždy zmražené. Rukavice jsou z bavlny, obyčejné a jemné, nic mi neklouzalo 
- ariane
- Kontaktovat uživatele:
Dro..
No jistě, manželka povinně se mnou, vyvětrat se:-DDDDD
Vyhřívaný futrál mám, létáme celou zimu.
No jistě, manželka povinně se mnou, vyvětrat se:-DDDDD
Vyhřívaný futrál mám, létáme celou zimu.
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Baterky ve vyhřátém autě a ještě ve vyhřátém kufírku nebo po kapsách u těla.. Na ruce používám takový ten benzínový ohříváček za stovku, sice trochu smrdí ale topí.. No a když už je to fakt extrém (chodíme i v -15°C) tak nastartované auto a po letu se chodíme nahřívat..
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
- Xenomorfus
Nahodou ten vyhrivany "sklenik" by mohl byt fajn, bych ho udelal mensi, s otvorem nahore a vystrcil bych jen hlavu, zbytek tela vevnitr
.
...loni jsem v zime testoval svoje zimni (opravdu zimni) rukavice (finske do -40). Daji se objednat z Ruska a nebo ze skandinavie, jako teplo bylo, ale o packovani bych radeji pomlcel
...
...loni jsem v zime testoval svoje zimni (opravdu zimni) rukavice (finske do -40). Daji se objednat z Ruska a nebo ze skandinavie, jako teplo bylo, ale o packovani bych radeji pomlcel
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum