Nové DJI vrtule !
Re: Nové DJI 9450 vrtule !
a s úplně stejným nesprávným popisem, jen ve slovenštině, tedy je patrné, že popisy pocházeji od Pelikána...
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
-
phantom 2 copter
Dnes přišly od Pelikána a jsou to 9450
Tarot 680pro, Antigravity 2814 710KV, ESC 30A opto, 2x4S 5200mAh
phantom 2 copter píše:Dnes přišly od Pelikána a jsou to 9450
a? jak makají ? jsou stopro 9450 ?
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
-
phantom 2 copter
Originál DJI balení a na vrtulích je vyraženo 9450. Jsou opravdu citelně tvrdší. Vyzkouším je ve čtvrtek, dnes jsem ještě montoval nový kompas, tak uvidíme co to udělá. Už aby byly i nové regulátory, hned pak půjdu i do nových motorů.
-
phantom 2 copter
Tak jsem se konečně proletěl, bez vyvažování vrtulí žádné jello. Phantom je takový jistější, hlavně při rychlém stoupání, předtím s tím měl vzhledem k váze celkem problém. Už se těším na nové motory, teda hlavně na regulátory, motory už dostupné jsou.
právě mi došly od Číňana vrtule, orig. dji (obkjednané ještě před prodejem v ČR) http://www.aliexpress.com/item/Original-DJI-9450-9-4x5-0-inch-Self-lock-Propeller-CW-CCW-for-RC-Quadcopter-Multicopter/2024822920.html
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
Me taky dosly vcera. Tak jsem je dovyvazil a o vikendu otestuji. Zajimave ze všechny 4 byly nevyvazene stejne na jednu stranu.jinak sou fakt o dost tuzsi.
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
Aj mne došli včera vrtule 9450 z ebay, síce klony (O-XOXO) ale sú lepšie vyvážené ako originál DJI 9443 ! v pondelok mi prídu originál DJI 9450..
Dnes som ich testoval. Sú o dosť tvrdšie ako originál DJI 9443.. Po naštartovaní akoby som zapol ventilátor. Samozrejme koptéra rýchlejšie štartuje (stúpa) a je stabilnejšia vo vzduchu hlavne pri klesaní. Letový čas sa mi skrátil o 2 minúty (čo som aj očakával), antigravity pridajú 1 minútu a bude OK
Lietal som pri -2 stupňoch... tak možno aj to zavážilo na dĺžke letu.. (čas letu 13 minút, pristával som pri 27%). A čo ma najviac potešilo, že zmizol JELLO efekt. Takže zase o niečo bezpečnejšie lietanie s mojou "tučnou" koptérou 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Bxte10OfYc[/youtube]
Dnes som ich testoval. Sú o dosť tvrdšie ako originál DJI 9443.. Po naštartovaní akoby som zapol ventilátor. Samozrejme koptéra rýchlejšie štartuje (stúpa) a je stabilnejšia vo vzduchu hlavne pri klesaní. Letový čas sa mi skrátil o 2 minúty (čo som aj očakával), antigravity pridajú 1 minútu a bude OK
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Bxte10OfYc[/youtube]
Důsledně varuji všechny před použitím neoriginálních vrtulí. Dnes jsem měl možnost jedny takové 9450 vyzkoušet a při utahování jsem zjistil že se kovový náboj protáčí při utahování v plastové vrtuli. Normálně si toho nevšimnete ale při utahování vrtule klíčem se vrtule proti středu lehce pohne. stačí lehce přidat a protáčí se to celkem snadno.
Většina vrtulí na ebay ale i od různých modelářských prodejců není originál DJI
TO BY MOHLO MÍT FATÁLNÍ NÁSLEDKY!!!
Většina vrtulí na ebay ale i od různých modelářských prodejců není originál DJI
TO BY MOHLO MÍT FATÁLNÍ NÁSLEDKY!!!
súhlasím! jedna vrtuľa (čierna) sa trochu ešte pootočí pri doťahovaní.. ale lietal som s tým 3 krát a zatiaľ OK .. v pondelok prídu originál DJI 9450, tak ich prehodím..
tak jsem dne řádně pohrál a při důkladném vyvažování na břitové vyvažovačce pomocí US přesné hřídelky - samo orig. vrtulí, výsledek tento:
- obě černé vrtule ujížděly jen při vyvažování na výšku a obě na stejnou stranu, malá kapka bezbarvého laku na náboj
- obě bílé vrtule padaly na stejnou stranu při vodorovném vyvažování, opět malé množtví laku na poslední pětinu vrtule z vnitřní strany
jinak nové motory mi v pátek odchytla pošta 120
- obě černé vrtule ujížděly jen při vyvažování na výšku a obě na stejnou stranu, malá kapka bezbarvého laku na náboj
- obě bílé vrtule padaly na stejnou stranu při vodorovném vyvažování, opět malé množtví laku na poslední pětinu vrtule z vnitřní strany
jinak nové motory mi v pátek odchytla pošta 120
-
filmarik123
mam tiez nove 9450...
je na nich logo DJI, taktiez cislo 9450 a boli v baleni DJI.
Ale typ 9450 bol iba na nalepenej nalepke s logom Pelikana...
mozem ich povazovat za original?
ja len pre istotu...
je na nich logo DJI, taktiez cislo 9450 a boli v baleni DJI.
Ale typ 9450 bol iba na nalepenej nalepke s logom Pelikana...
mozem ich povazovat za original?
ja len pre istotu...
P2, Antigravity, H3-2D, R7003 , 14SG
Tak dnes jsem zabezpečil vrtule proti protočení vnitřní vlisované matice. Co mě ale nemile překvapilo je informace od kamaráda že toto protočení se mu stalo i u jedné originální DJI vrtule, se kterou byl jeho p2 koupen
úprava spočívala v symetrickém zalepení 2 kovových čepů o prům. 1,5mm. Tím že jsou symetricky z obou stran tak vrtule zůstala vyvážená
vyrobené kolíčky:
provrtaná vrtule i s nábojem:
Vlepený kolík:
úprava spočívala v symetrickém zalepení 2 kovových čepů o prům. 1,5mm. Tím že jsou symetricky z obou stran tak vrtule zůstala vyvážená
vyrobené kolíčky:
provrtaná vrtule i s nábojem:
Vlepený kolík:
Kontrola vyvážení na břitové vyvažovačce: