Hitec Focus 4AM - připojení k simu
Hitec Focus 4AM - připojení k simu
Zdravím,
mám vysílačku Hitec Focus 4 A.M Mode 1. Lze k tomu někde sehnat kabel, abych ji mohl použít k simulátoru?
Není tam 6-kolík ale jen 3,5 jack, asi jen na dobíjení baterek. Prosím o radu. Po dlouhé době chci opět začít s modelařinou. Než se pustím do létaní, tak bych rád potrénoval.
Díky všem
mám vysílačku Hitec Focus 4 A.M Mode 1. Lze k tomu někde sehnat kabel, abych ji mohl použít k simulátoru?
Není tam 6-kolík ale jen 3,5 jack, asi jen na dobíjení baterek. Prosím o radu. Po dlouhé době chci opět začít s modelařinou. Než se pustím do létaní, tak bych rád potrénoval.
Díky všem
Re: Hitec Focus 4AM - připojení k simu
Mám za to že v těch Focusech byl kodér NE5044 a z něj tedy leze PPM použitelný pro sim, ne?
jyrry.webnode.cz
- JosefSvejk
Vysílač asi nemá konektor pro simulátor (nebo učitel-žák), takže bys musel trošku bastlit. Pokud se vůbec nevyznáš bude to těžké. Ale trošku zkušený bastlíř by určitě PPM signál našel a vyvedl na konektorek. Potom stačí koupit třeba na e-bay interface, stáhnout volně dostupný simulátor (např. FMS) a můžeš "létat".
Re: Hitec
zdzd píše:... Jediné správné řešení.
Jo, jak zabít v lidech bastlířský duch a nadělat z nich stádo konzumních všekupujících ovcí...
jyrry.webnode.cz
Jyrry, pokud by věděl, jak na to, tak se neptá, pokud neví, tak je to doopravdy nejsprávnější řešení. A to říkám jako "bastlíř".
Trochu nesouhlasím
...myslím, že najít dva potřebné dráty s pomocí RC manie nebude problém..už jsem mu poslal SZ 
mhabr píše:Jyrry, pokud by věděl, jak na to, tak se neptá, pokud neví...
Já taky dřív nevěděl, to až časem... ale když to "časem" nahradím "koupím hotové" tak se to nikdy nedozvím...
To jen takový postesk, postřeh... asi už stárnu a blbnu
jyrry.webnode.cz
Zítra rozeberu a uvidím. Zkusím nafotit a dam to sem.
- JosefSvejk
Jenže PPM signál není vidět.
Ani na fotce
.
Já jen kde to mám hledat. Jak to změřit?