Nový Grace

Název je dostatečně samovysvětlující...
Zpráva
Autor
ZIPP
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od ZIPP »

Grace tango je nádherný, ale pro mne drahý...půjdu asi do ELIPSOID EVOLUTION :wink:
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Jetson »

Vůbec nechci snižovat Elipsoida Evo. Jak jsem psal, mít klapky, už ho mám. Myslím ale, že řešit rozdíl ceny 4000,- versus 5700,- je v tomhle případě zbytečné. Navíc kvalita zpracování Azero (toho mého kusu) oproti Reichardovi (viděl jsem osobně asi 5 stavebnic a k tomu tady několik komentářů), tomu cenovému rozdílu odpovídá.

P.S. Já ho měl navíc za 5500,- včetně turbokuželu a vrtule.
fík1977

#33 Příspěvek od fík1977 »

Jetson píše:Vůbec nechci snižovat Elipsoida Evo. Jak jsem psal, mít klapky, už ho mám. Myslím ale, že řešit rozdíl ceny 4000,- versus 5700,- je v tomhle případě zbytečné. Navíc kvalita zpracování Azero (toho mého kusu) oproti Reichardovi (viděl jsem osobně asi 5 stavebnic a k tomu tady několik komentářů), tomu cenovému rozdílu odpovídá.

P.S. Já ho měl navíc za 5500,- včetně turbokuželu a vrtule.

Řešil jsem podobné dilema, a došel jsem ke stejnému závěru - jak kvality, tak konečné ceny - při kompletu cena docela výrazně poklesla :-)
miglosch
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od miglosch »

Tak hoši, pro tentokrát se musím Reicharda zastat. Dnes mi přišel nový Elipsoid Evolution a zpracováním jsem velmi mile překvapen. Trup je velmi pěkný a hlavně i pěkně pevný, žádná guma, ba naopak. Původně jsem počítal, že dle různých recenzí budu zesilovat, ale asi si tu práci ušetřím. Křídlům vytknout co nemám. Jediný detail a to pozitiv na uchu už jsem horkovzduškou hned srovnal. Čekal jsem to horší, ale opravdu jsem překvapen. Podotýkám, že mi teď prošli rukama dva Filip 600 od Azera a lepší zpracováním rozhodně nebyli. Dle kusů, co jsem měl v rukou já je to naprosto rovnocené 50/50... na každém se moucha najde :wink:
Tomnick

Re: Nový Grace

#35 Příspěvek od Tomnick »

Ahoj,
Oživím zde vlákno. Chci koupit Grace Tango od Azero http://www.azero.cz/cz/produkty/azero-v ... tango.html a řeším jakou výbavu do něj. Můžete schválit, či poradit něco lepšího v podobné cenové relaci?
Zatím bych to viděl takhle:
Motor: např. http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... ouse_.html
motor ani regl nutně být Turnigy nemusí, jen také ale nemusí stát 2000,-
Vrtule: 11x6
Regl: Nějaký 40A
Serva: Hitec HS-82 MG

Popřípadě může někdo napsat jeho sestavu? Na RCAlbu vyloženě Grace Tango není.
tomaasz
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od tomaasz »

U motoru D3542/6 musíš vysoustružit drážku pro segrovku do hřídelky (motor je dodaný pro obrácenou montáž), a dle mého názoru je slabý do 3m větroně. Já mám tento motor ve Filipovi 600 sport s 3s lipo a vrtulí 12/6 a je to slabé - kolmo téměř nestoupá, v zimě přejdu na 4s a asi motor 3548.
Do Grace bych dal minimálně NTM 3548 900ot/V a vrtuli 13/6-7 na 4s nebo 14/7 na 3s. Regulátor minimálně 60A. Baterií bych to dovážil - myslím, že bude nejméně 400gr.

Tomáš
Tomnick

#37 Příspěvek od Tomnick »

Díky za reakci a dávám za pravdu, nějak jsem to před tím opravdu udělal slabý. Já od toho nepotřebuji tedy žádný kolmý stoupání, ale plazit se nahoru taky nechci.

Ten NTM 35-48 900 ot./V vypadá dobře. I je na evropském skladu u HK. K tomu asi 60A regl. (to by mohlo stačit) a zatím tu mám 3S Lipo, tak bych je využil. Koukám, že tuhle konfiguraci létá hodně lidí v Elipsoidu od Reicharda (Na RCAlbu jich je několik).
kope
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od kope »

Tomnick píše:Díky za reakci a dávám za pravdu, nějak jsem to před tím opravdu udělal slabý. Já od toho nepotřebuji tedy žádný kolmý stoupání, ale plazit se nahoru taky nechci.

Ten NTM 35-48 900 ot./V vypadá dobře. I je na evropském skladu u HK. K tomu asi 60A regl. (to by mohlo stačit) a zatím tu mám 3S Lipo, tak bych je využil. Koukám, že tuhle konfiguraci létá hodně lidí v Elipsoidu od Reicharda (Na RCAlbu jich je několik).

NTM 35-48/900 jsem měl v Laguně od Kostky - hodně podobný model váhou i rozpětím. K němu vrtuli 13x6,5, pohonný čtyřčlánek 3000 mAh, přijímačovky 4článek NiCd 1700 mAh a regl YEP 80. Výkonu požehnaně, vítr od vrtule při startu bral kšiltovku :) a stoupání velmi solidní.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
PetrD

#39 Příspěvek od PetrD »

Tomnick píše:Ten NTM 35-48 900 ot./V vypadá dobře. I je na evropském skladu u HK. K tomu asi 60A regl. (to by mohlo stačit) a zatím tu mám 3S Lipo...

Pokud plánuješ přechod na 4S tak OK, ale jestli chceš zůstat u 3S baterky tak by bylo lepší totéž, ale 1100kv.
Odpovědět

Zpět na „Větroně“