DJI - F305, F306, F308 Phantom 2 pokračování

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Václav Procházka

Re: DJI - F305, F306 Phantom 2

#166 Příspěvek od Václav Procházka »

Ty nové motory mají větší indukčnost, proto nová verze regulátorů.
texmur

#167 Příspěvek od texmur »

Václav Procházka píše:Ty nové motory mají větší indukčnost, proto nová verze regulátorů.

a antigravity T motors které jsou prokazatelně výkonnější nemají jinou indukčnost že jsou kompatibilní se stávajícími regulátory?
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
gardenroute

#168 Příspěvek od gardenroute »

hravec píše:Peťo, nemusí se pak ESC V2.0 nějak kalibrovat po nainstalování do Phantoma? není možné když tak ještě ověřit?
Pokud použiješ nové motory a ESC V2.0 tak určitě ne, jsou k sobě spárované. Mimoch. programovatelné ESC (a s dalšími vychytávkami) nyní DJI chystá u své nové E800 pohonné řady pro velké stroje
texmur píše:a antigravity T motors které jsou prokazatelně výkonnější nemají jinou indukčnost že jsou kompatibilní se stávajícími regulátory?
Antigravity! motory svůj malinko větší výkon a vyšší účinnost oproti setovým motorům dosahují dle mého především díky lepším ložiskům a použitým materiálům celkově, možná i větší přesnosti v konstrukci... "Elektricky" jsou shodné a tudíž kompatibilní se stávajícími ESC.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
gardenroute

PilotViper: Phantom upgrade kit....

#169 Příspěvek od gardenroute »

PilotViper: Phantom upgrade kit
Zajimavý koncept - celo CF konstrukce, určená pro přezbrojení vnitřnostmi běžného Phantoma (!). Je to tak lehounké, že s P2 baterií a 3D gimbalem s kamerou autor mluví až o 25 minutách letu (!)
Na fotce je verze bez podvozku a s koaxiálním "okto" uspořádáním, je to standardně funkční se 4 motory. "Okto" Phantom 1 tady již byl loni, ale v původním plastovém trupu...a byla to pěkná raketa :D
Přílohy
PilotViper - Phantom upgrade kit.....gif
dedykiller

#170 Příspěvek od dedykiller »

Čaute, lítá někdo s kamerou ISAW Extreme a gimbalem? Vybírám si novou kvadrokoptéru, chtěl jsem DJI 306, ale na tenhle model tu kameru prostě nedám, projel jsem snad celé forum, ale tohle jsem tu nikde nenašel. Díky
gardenroute

#171 Příspěvek od gardenroute »

dedykiller píše:Čaute, lítá někdo s kamerou ISAW Extreme a gimbalem? Vybírám si novou kvadrokoptéru, chtěl jsem DJI 306, ale na tenhle model tu kameru prostě nedám, projel jsem snad celé forum, ale tohle jsem tu nikde nenašel. Díky
Proč by jsi nedal, tento klon GoPro kamery samozřejmě pod Phantoma (1, 2) podvěsíš (bez gimbalu). A pokud se týká BL gimbalu, musíš si najít nějaký kompatibilní, Zenmuse H3-xD je samozřejme mimo hru, ten je vyvinutý speciálně pro GP, a to ještě jen ty nejvyšší edice...
C3nd@

#172 Příspěvek od C3nd@ »

Zdravim lidicky, tak jsem take neodolal a budu si v brzke dobe kupovat Phantom F306 S H3-3D gimballem, pozdeji dokoupim GoPro a neco pro prenos FPV+jednotku pro prenos telemetrickych dat.Pro zacatek se venuji nabirani teoretickych znalosti co se kde da docist a skusenosti od Vas.Brzo prijde naradu samotna koupe SETU, kdy zacnu letat jen s Phantomem bez gimballu abych se ho poradne naucil ovladat a dostal to poradne do ruky pac jsem uplny zacatecnik ktereho to velmi zajima a chce se tomu venovat.Nema smysl hned zacit letat a rozptylovat se kamerou a natacenim veci okolo kdyz je dulezite hlavne nejdrive dostat ovladani stroje do ruky :-) Az pozdeji uznam za vhodne ze uz mi to jde a mam to v ruce a budu si jistej tak prijde na radu kamerka a video prenos...
Ale o co mi jde hlavne ted na zacatku, nevite kde se dat stahnout kompletni navod v cestine pro Phantoma F306?Chtel bych si to nastudovat jeste pred samotnou koupi.Znam se a urcite bych to chtel hned zkusit a nevim nevim jestli bych stihl precist navod nez bych to alespon jednou nevyzkousel :-D Tal jestli mi nekdo poradite budu rad a vdecny ;-) Diky moc za rady!!!
Zatím nevím...
hravec

#173 Příspěvek od hravec »

návod jako takový v pdf už tu někdo sháněl a nejpíš není, leda by jej někdo oscanoval, nicméně zde je něco, co by tě mohlo zajímat

ale můžeš zkusit napsat Pelikánovi, třeba jej v pdf pošle...

PELIKAN DANIEL
Oficiální distributor DJI innovations pro Českou republiku, Slovensko, Polsko a Maďarsko

Adresa provozovny a odběrného místa: Doubravice 110, 533 53 Pardubice

info@drona.cz * tel.: +420 466 260 133

technická podpora DJI: +420 463 358 738
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
C3nd@

#174 Příspěvek od C3nd@ »

Diky hravec za rychlou odpoved a radu, urcite jim napisu.
Jeste jsem koukal na video za 4.11.2014 ktere jsem daval Gardenroute a tam je videt vtom videou jak ukazuje ovladac a ten ma ovladani gimballu vlevo nahore takove kolecko, urcite ke to lepe resene nez jak to je klasicky ze spod.Zajimalo by me co to je za tip a k jakemu Phantomu se prodava, anebo se to musi dokoupit samostatne?
Přílohy
image.jpg
Zatím nevím...
hravec

#175 Příspěvek od hravec »

je to tento, P2 verze 2 - u nás zatím není v prodeji

http://kopterworx.com/shop/multirotors/ ... h3-3d.html
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
C3nd@

#176 Příspěvek od C3nd@ »

To uz je zajimavy celkem, nevis kdy se pocita u nas s prodejem, mozna by se mi vyplatilo si pockat?
Zatím nevím...
hravec

#177 Příspěvek od hravec »

tipl bych před Vánocema nebo těsně po novém roce...

ale ten odkaz je Slovisnký shop a tam jej mají skladem s poštovným € 875.68

napřed bude každopádně Vision s kamerou

Igor z Brna už jej od Pelikána má, včera jej dostal na testování

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xpYHHpCz56Q[/youtube]
gardenroute

#178 Příspěvek od gardenroute »

hravec píše:...Igor z Brna už jej od Pelikána má, včera jej dostal na testování...
Proti panovi kolegovi osobně nic nemám, a párkrát jsem s ním komunikoval, ale "recenze" je slabými slovy zavádějící :

- ten kdo takový výrobek chce recenzovat, měl by znát celou modelovou řadu Phantoma, tj. hlavně základní model - pro laika a nováčka (jinak netuším pro koho taková recenze je, neboť každý současný pilot ví, jaké novinky se chystají) je to zcela zavádějící
- např. tvrzení "...nějaké kolečko, možná pro náklon kamery, už to nemusíme dělat na telefonu...", tady by jistě neškodilo uvést, že zcela běžný Phantom (1 nebo 2) něco takového má již 1,5 roku (!)
- vysílačka má "implantovaný" akumulátor, co to je ? Nemá ho spíše integrovaný ?
- přepínač pro GPS a ATTI "lokaci", proboha to už je opravdu mimo, je to přepínač letových režimů, tak jaká lokace ???
- chvílemi to je koptéra, chvílemi to je koptér (?)
- smysl této podivné recenze mě zcela uniká :(, a jediné co z toho v hlavě zůstane je zcela nezaslouzena reklama pro distributora s "testem" (!!!), jen si vzpomenme na situaci loni s prichodem P1, kdy jsem my uzivatele vedeli o všech novinkach drive, nez distributor nebo jeho dealeri, az se to tykalo 7. kanalu pro rizeni gimbalu, iOSD, gimbalu atd. atd., dnesni novicove ani netusi :(
Naposledy upravil(a) gardenroute dne pát 07.11.2014 11:49, celkem upraveno 1 x.
salamander

#179 Příspěvek od salamander »

Peťko, plne súhlasím .
Mám známeho ktorý je strašne múdri , chcel vidieť ako lietam s vetroňmi a kopterou .
Môj Fox 2300 má 2 kg a chcel ho hodiť , na otázku ako, keď sa bude ťahať z ruky tak ho pustím / jedine tak vrabca ten odštartuje z miesta /.
Ja ho musím poriadne mrsknúť a dať plný kotol aby nepadol do vývrtky hneď pri štarte .

A vetroňa musím mať vyváženého , načo on v momente rozpažil ruky a zamával hore dolu , ja viem takto to musí byť vyvážené .
Asi mu rozumom prebehla doska v strede podložená aby stála v rovine .
Nahodíš tému a bude ju rozvíjať, hoci o tom nikdy nič nepočul .
Dúfam že rozumieš...
filmarik123

#180 Příspěvek od filmarik123 »

zial, taky je trend a s podobnymi "recenziami" sa stretavame stale castejsie. Pri comkolvek...
P2, Antigravity, H3-2D, R7003 , 14SG
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“