Hydroplán Polaris
Re: Hydroplán Polaris
Všechny spoje které musí být těsné, jsem podle návodu lepil epoxidem zahuštěným microbalony. Po jednom hodně tvrdém prásknutí do vody se prorazilo dno, tak jsem spodní stranu trupu až k odtrhové hraně, olaminoval jednou vrstvou skla. Jinak barvené mám jen modré části balakrylem. Žluté pruhy jsou z izolepy.
-
von boberov
Taky jsem na něj na podzim měl chuť, ale pak jsem to vzdal. Plánek mám vytištěnej a doma zahálí el. motor MVVS2,5/1480. Myslíš, že by byl použitelnej? Podle videí to létá bezvadně- můžeš to potvrdit?
Ten motor má malé KV a nevejde se ti tam větší vrtule. Já tam mám doporučený 2212-06 s KV2200 a vrtuli 6/4" a lítá s ním parádně.
A to jsi to stavel podle planku s tiskem na A4??? Me velikost prisla mala a tak jsem to vytisknul na A3 a zvetsilo se to o neco malo... Budu nato ted resit motor...
Tisknul jsem to na A4, ale orig. plánky jsem rozsekal programem "PDFtiler". Při tisknu si musíš pohlídat nastavení na 1:1 (bez změny velikosti). Nemůžeš pak dostat jiné rozměry.
Lark píše:Tisknul jsem to na A4, ale orig. plánky jsem rozsekal programem "PDFtiler". Při tisknu si musíš pohlídat nastavení na 1:1 (bez změny velikosti). Nemůžeš pak dostat jiné rozměry.
Našel jsem plánek kde již bylo roztříháno a upraveno na tisk...
a tak jsem to vytiskl... akorát na A3.. .
teď už mám vyřezáno z deprou.
akorát jsem to chtěl lepit celé uhu-por, ale co jsem načetl tak je lepší to lepit epoxidem tak ještě pro epoxid a lepíme.
makuko
- a nemohol by si mi ten plán poskytnúť
??
možno niekedy by som skúsil niečo takéto vyrobiť, teda za podmienky že štart a pristátie je možné aj bez vody, napr. sneh, tráva.....
- a nemohol by si mi ten plán poskytnúť
možno niekedy by som skúsil niečo takéto vyrobiť, teda za podmienky že štart a pristátie je možné aj bez vody, napr. sneh, tráva.....
Tady máš vše v PDF http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=922465
díky za link.
- cassiopeus
- Kontaktovat uživatele:
Mohu se zeptat, jaký máte v Polarisu motor?
Já v něm mám orig. podle plánku, Grayson 2212-06 motor a vrtuli APC 6x4E. Měl jsem tehdy docela problém ho sehnat.
Turnigy D2826 2200KV
tiež 2212 - 2200kV, vrtuľa 6x4E, ale hlavne nepodceň regulátor resp. jeho chladenie, ja som na to doplatil.....
Já jsem dal chladič před vrtuli a teď už nezavaří