unitedhobbies.com
-
Jirak
- Kontaktovat uživatele:
dotazů kolem objednávek z HC a HiM od kolegů modelářů převýšilo únosnou mez, takže jsem se to pokusil trochu sepsat
http://www.jirisrba.cz/nakup-rc-komponent-v-zahranici
Snad to někomu pomůžu v rozhodování.
Pokud jsem na něco důležitého zapomněl, neváhejte mi poslat email nebo komentář.
http://www.jirisrba.cz/nakup-rc-komponent-v-zahranici
Snad to někomu pomůžu v rozhodování.
Pokud jsem na něco důležitého zapomněl, neváhejte mi poslat email nebo komentář.
Pekne, mozna jeste pro ty, kteri maji Paypal zcerstva a treba nevladnou 100% anglictinou, at nenaleti:
http://www.hoax.cz/cze/index.php?action=hoax_detail&id=768
http://www.hoax.cz/cze/index.php?action=hoax_detail&id=768
Katana VA * Blade Freeair * Puding * Filip 400 sport - 6EX Fasst
- blacklight
blacklight píše:Když už jste vytáhli toto téma, všímáte si taky že HC je čím dál pomalejší , co zásilka , to čekám delší dobu. Jestli to tak bude dál , tak se bude objednávat několik měsíců předem abz to vůbec přišlo
Kařdý den tam mají cca 3500 objednávek ve vyřizování
Jinak objednal jsem 26.2. zboží, které bylo na skladě, 28.2 to předali hongkongpost, 29.2 to odešlo do republiky a dneska jsem dotazem na poště zjistil, že už je to tady, dnes to projde celní kontrolou (snad si toho celníci moc všímat nabudou). Takže do středy (týden od objednávky) by to mělo být doma. Naposledy mi šel balík z prahy asi 14 dnů.
- arnysimilar
- Kontaktovat uživatele:
rychlost odosielania
Som milo prekvapeny s rýchlosťou odosielania z UH. Objednávku som spravil a zaplatil 4.3.2008. Jednalo sa o obálku do 1 kg. Odoslaná mi bola 11.3.2008 a 19.3.2008 mi to poštárka doniesla domov.
16.3.2008 som objednal väčší balíček do 2,5 kg. Dnes 20.3.2008 bolo odoslany. Uvidím, kedy príde na Slovensko a dám Vam vedieť.
16.3.2008 som objednal väčší balíček do 2,5 kg. Dnes 20.3.2008 bolo odoslany. Uvidím, kedy príde na Slovensko a dám Vam vedieť.
Hergot, první testovací zásilka mi došla za týden po opuštění Hongkongu, teď druhá, daleko "akutnější" a s vyšší hodnotou pořád nic.
Hongkong to opustilo 19.3. Dnes (1.4.) jsem volal na Českou poštu a prý moje zásilka vůbec není v jejich systému. Stalo se vám něco podobného? Doufám že je to jen bordel v jejich databázi, ale i tak se mi to čekání nezdá. Přemýšlím za jak dlouho si to zboží mám objednat znova. Už tak jsem nebyl 3 týdny ve vzduchu
Hongkong to opustilo 19.3. Dnes (1.4.) jsem volal na Českou poštu a prý moje zásilka vůbec není v jejich systému. Stalo se vám něco podobného? Doufám že je to jen bordel v jejich databázi, ale i tak se mi to čekání nezdá. Přemýšlím za jak dlouho si to zboží mám objednat znova. Už tak jsem nebyl 3 týdny ve vzduchu
Naposledy upravil(a) Stuclik dne úte 01.04.2008 21:02, celkem upraveno 1 x.
- blacklight
Mám úplně stejný problém. Objednal jsem to přesně jak ty a taky nic nedošlo. Úplně stejná situace.
Psal jsem do HKpost a tam mi řekli něco ve smyslu že jako adresát nemůžu získávat info o zásilce a z hobbycity mi před pár hodinama přišlo toto:
Hello:
Thank you for your email.
We have checked with the HK post office.
There is no news yet.
Please checked with your local office.
Hope you can receive your parcel soon.
If there is any news, we will update you.
Thank you for shopping in our store.
Best Regards,
Candice
Customer Support
Hobbycity.com
We are commited to assisting you as best we can.
Was your request handled professionaly and resolved within a timely manner?
Voice your concerns to our complaints department (complaints@unitedhobbies.com) should you feel your issue was not resolved correctly.
*Emails sent to complaints@unitedhobbies.com may not be responded to, however they are used for training and service quality purposes.
*Our complaints email address is not a support
Když vidím že se neztratila přímo jen moje zásilka tak doufám že to někde bude , bral jsem tam za hooodně peněz , protože doteď neměl nikdo takový problém.
Psal jsem do HKpost a tam mi řekli něco ve smyslu že jako adresát nemůžu získávat info o zásilce a z hobbycity mi před pár hodinama přišlo toto:
Hello:
Thank you for your email.
We have checked with the HK post office.
There is no news yet.
Please checked with your local office.
Hope you can receive your parcel soon.
If there is any news, we will update you.
Thank you for shopping in our store.
Best Regards,
Candice
Customer Support
Hobbycity.com
We are commited to assisting you as best we can.
Was your request handled professionaly and resolved within a timely manner?
Voice your concerns to our complaints department (complaints@unitedhobbies.com) should you feel your issue was not resolved correctly.
*Emails sent to complaints@unitedhobbies.com may not be responded to, however they are used for training and service quality purposes.
*Our complaints email address is not a support
Když vidím že se neztratila přímo jen moje zásilka tak doufám že to někde bude , bral jsem tam za hooodně peněz , protože doteď neměl nikdo takový problém.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě