unitedhobbies.com

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kren
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od kren »

jak si tam dám ten International (Registered) Air Mail ? me tam jde dát pouze ten levnější s limitem. Obrázek
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od Marek71 »

A tá druhá voľba u Shiping type je čo ? :-)
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
kren
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od kren »

aaaajo ja sem slepej..myslel jsem ze je to ten ems a uz jsem to nako nesledoval ...díky :D :D :D :D :D :D :D
MartinB

#94 Příspěvek od MartinB »

ahojte, neni tady nekdo z jihoceskeho kraje, kdo nakupuje na UnitedHobbies? mel bych zajem o nektere veci, ale nemam MasterCard aktivni na PayPal. Pripadne nejaky tip, jako treba posilani primo na jejich ucet z e-banky? Diky Martin
jakas
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od jakas »

U ebanky si zaris internetovou platebni kartu:tato karta fyzicky nexistuje je ti domu prijdou "čísla" ty pouzijes na zalozeni uctu paypal a je to a nepotrebujes master card :-)
Jirak
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Jirak »

dotazů kolem objednávek z HC a HiM od kolegů modelářů převýšilo únosnou mez, takže jsem se to pokusil trochu sepsat

http://www.jirisrba.cz/nakup-rc-komponent-v-zahranici

Snad to někomu pomůžu v rozhodování.

Pokud jsem na něco důležitého zapomněl, neváhejte mi poslat email nebo komentář.
1138
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od 1138 »

Pekne, mozna jeste pro ty, kteri maji Paypal zcerstva a treba nevladnou 100% anglictinou, at nenaleti:
http://www.hoax.cz/cze/index.php?action=hoax_detail&id=768
Katana VA * Blade Freeair * Puding * Filip 400 sport - 6EX Fasst
blacklight

#98 Příspěvek od blacklight »

Když už jste vytáhli toto téma :wink: , všímáte si taky že HC je čím dál pomalejší , co zásilka , to čekám delší dobu. Jestli to tak bude dál , tak se bude objednávat několik měsíců předem abz to vůbec přišlo :?
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
havrous
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od havrous »

blacklight píše:Když už jste vytáhli toto téma :wink: , všímáte si taky že HC je čím dál pomalejší , co zásilka , to čekám delší dobu. Jestli to tak bude dál , tak se bude objednávat několik měsíců předem abz to vůbec přišlo :?

Kařdý den tam mají cca 3500 objednávek ve vyřizování 8O , to je celkem slušná darda, i když spousta z nich bude asi čekat na zboží.

Jinak objednal jsem 26.2. zboží, které bylo na skladě, 28.2 to předali hongkongpost, 29.2 to odešlo do republiky a dneska jsem dotazem na poště zjistil, že už je to tady, dnes to projde celní kontrolou (snad si toho celníci moc všímat nabudou). Takže do středy (týden od objednávky) by to mělo být doma. Naposledy mi šel balík z prahy asi 14 dnů.
arnysimilar
Kontaktovat uživatele:

rychlost odosielania

#100 Příspěvek od arnysimilar »

Som milo prekvapeny s rýchlosťou odosielania z UH. Objednávku som spravil a zaplatil 4.3.2008. Jednalo sa o obálku do 1 kg. Odoslaná mi bola 11.3.2008 a 19.3.2008 mi to poštárka doniesla domov.
16.3.2008 som objednal väčší balíček do 2,5 kg. Dnes 20.3.2008 bolo odoslany. Uvidím, kedy príde na Slovensko a dám Vam vedieť.
remet
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od remet »

To mi zas tak rychle neprijde, z jineho shopu mi chodi veci bezne za 5 pracovnich dni (coz je tyden).
Stuclik
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od Stuclik »

Hergot, první testovací zásilka mi došla za týden po opuštění Hongkongu, teď druhá, daleko "akutnější" a s vyšší hodnotou pořád nic.

Hongkong to opustilo 19.3. Dnes (1.4.) jsem volal na Českou poštu a prý moje zásilka vůbec není v jejich systému. Stalo se vám něco podobného? Doufám že je to jen bordel v jejich databázi, ale i tak se mi to čekání nezdá. Přemýšlím za jak dlouho si to zboží mám objednat znova. Už tak jsem nebyl 3 týdny ve vzduchu :-(
Naposledy upravil(a) Stuclik dne úte 01.04.2008 21:02, celkem upraveno 1 x.
avionic
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od avionic »

Muj balicek taky opustil HK 19.3. a zatim nic, urcite to dojde, je to na celnici, nic se neboj.
blacklight

#104 Příspěvek od blacklight »

Mám úplně stejný problém. Objednal jsem to přesně jak ty a taky nic nedošlo. Úplně stejná situace.

Psal jsem do HKpost a tam mi řekli něco ve smyslu že jako adresát nemůžu získávat info o zásilce a z hobbycity mi před pár hodinama přišlo toto:

Hello:

Thank you for your email.
We have checked with the HK post office.
There is no news yet.
Please checked with your local office.
Hope you can receive your parcel soon.
If there is any news, we will update you.

Thank you for shopping in our store.

Best Regards,
Candice
Customer Support
Hobbycity.com

We are commited to assisting you as best we can.
Was your request handled professionaly and resolved within a timely manner?
Voice your concerns to our complaints department (complaints@unitedhobbies.com) should you feel your issue was not resolved correctly.
*Emails sent to complaints@unitedhobbies.com may not be responded to, however they are used for training and service quality purposes.
*Our complaints email address is not a support

Když vidím že se neztratila přímo jen moje zásilka tak doufám že to někde bude , bral jsem tam za hooodně peněz , protože doteď neměl nikdo takový problém.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
mp33
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od mp33 »

Jsem s kámošem nadrblej jak malej kluk.Odesláno to bylo 20.3.08 a taky stále nic.Povzbuďte mmě někdo.Kde to může být.Slyšel jsem že celníci dělaj velký kontroly kvuli drogám a já na tu svou dávku hraček čekám uz cca. 3 týdny :lol: . Způsob transportu je :International (Registered) Air Mail 251-500g
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“