Zálet dopraváka - KATASTROFA

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Nakadah »

Auuu to byla skarada rana :( pripomina me to prvni let meho Capriola. Taky se furt stacel doleva a vzpinal se jako bujny hrebec. Ja nakonec spadl stylem megakravinec a ulomil sem ocas.

U me to ale bylo jen vytrimovanim a tezistem vzadu. Takhle ti to padalo doleva kdyz si mel kridelka v neutralu? No verim ze to rozlitas a seridis, ero je moc pekny :wink: Nak
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Jaj to bylo mrtvych!

Me to zase silne pripomnelo nase zapaseni s EPP bombarderem Stealth na 2 dmychadla.
Ten zacal zatacet, az uz to letelo fakt rychle. Do te doby s tim neslo skoro zatocit.

Asi blba otazka, ale nemel jsi vychylky obracne, ze ne? Na videu jsme mel oci na stopkach, ale neslo to poradne videt... Kazdopadne minimalne po prvnim padu jsi to urcite aspon 100x prekontroloval, co?

Ja myslim, ze kdyz zvetsis ty vychylky, tak to bude dobre.
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Hoki »

A trochu těžiště dopředu, k tomu zvětšení výchylek. Směrovka bude tupější, ale křidélka by to měla zvládat.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od arda1 »

Pěkný video-jen k tý muzice-méně někdy bývá více(tragicky přeřvaný) :wink:
ICQ 638556901
leguan
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od leguan »

Výchylky jsem fakt snad stokrát kontroloval 8O . Těžiště víc dopředu taky není problém. A s tou hudbou- nějak moc jsem to nevybíral. Něco jsem tam šoup a bylo :lol:
[img]http://img4.rajce.idnes.cz/d0411/0/781/781421_3ee29624f83c07b744de8c54746c56a9/images/ATR_podpis.jpg[/img]
diablotin

#36 Příspěvek od diablotin »

mne osobne se zda ze to letelo trochu pomalu na to aby to slo ridit ale jinak to musis mit nekde zkrouceny takze to bych zkotroloval
a jak velky si tam mel vychylky???
a mohl by si mi trochu blize popsat ten prvni start???dyt tam se docela i srovnal
Naděje umírá až po nás.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Pomale me to neprislo. To podle me me bude umet letet i krokem. Ale pri male rychlosti budou kridelka ofukovana hlavne proudem od vrtuli a jak tak koukam na fotky, tak kridelka jsou uplne mimo dosah.

Takze, aby to bylo citlive na kridelka, tak by to asi fakt muselo uhanet uz dost rychle.

Divne ovsem je, ze to slo tak ke strane. Ze to neslo moc ridit je jedna vec, ale ze se to hned tak naklonilo je vec druha (pokud kridelka nereaguji, tak by to asi nebude jejich spatnym vytrimovanim).

Napada me kriva smerovka / kylovka vuci trupu? Zkrouceni trupu vuci kridlum? Pricne vyvazeni jsi mel podchycene, takze to by to byt nemelo...
Taky to teziste by mohlo mit vliv. To je pravda.

No bud jak bud, az ti budou fachat kridela, tak to v nejhorsim dotrimujes.
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Johnny »

jeste me napadlo není křídlo do vrtule. jako ze by byl treba na prave pulce pozitiv a na levy negativ. nebo na pravy mensi negativ nez na levy.
Don't drink and drive, smoke and fly.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Abu »

Vzduchoplavec píše:Divne ovsem je, ze to slo tak ke strane. Ze to neslo moc ridit je jedna vec, ale ze se to hned tak naklonilo je vec druha .

Vysvetleni je proste, mily Watsone, ono totiz trochu foukalo zprava, tak 2-3m/s, ale ve vysce kolem tech 3m mozna i trosku vic... takze nakloneni doleva bylo urcite castecne zpusobeno vetrem. Jo a rychlost to melo dostatecnou, po draze pred odlepenim to jelo jako drak. Ale je pravda ze puvodni (mini)kridelka opravdu nebyla ofukovana vrtulema.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
leguan
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od leguan »

Abu píše:
Vzduchoplavec píše:Divne ovsem je, ze to slo tak ke strane. Ze to neslo moc ridit je jedna vec, ale ze se to hned tak naklonilo je vec druha .

Vysvetleni je proste, mily Watsone, ono totiz trochu foukalo zprava, tak 2-3m/s, ale ve vysce kolem tech 3m mozna i trosku vic... takze nakloneni doleva bylo urcite castecne zpusobeno vetrem. Jo a rychlost to melo dostatecnou, po draze pred odlepenim to jelo jako drak. Ale je pravda ze puvodni (mini)kridelka opravdu nebyla ofukovana vrtulema.

Přesně tak! Nebyl ty jsi u toho Abu :?: :lol: :lol: :lol:
[img]http://img4.rajce.idnes.cz/d0411/0/781/781421_3ee29624f83c07b744de8c54746c56a9/images/ATR_podpis.jpg[/img]
Abu
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Abu »

leguan píše:Přesně tak! Nebyl ty jsi u toho Abu :?: :lol: :lol: :lol:

Nene, ja nic !
(jeste by to nekdo na me hodil, ze to spadlo kvuli me) :wink:
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
leguan
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od leguan »

To bych si fakt nedovolil :wink:
Jsem připraven na repete. Už jen to počasí......... :cry:
Maverick
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Maverick »

drzim palce, jesterko:-) byla to skareda rana... az mi malem vyhrkly slzy, zrovna vcera jsem byl odvezt segru na letiste do Wien, a tam kraaasne starovaly dopravaci....:-) jeste jednou, drzim palce....
Díky za toto fórum.
Avenger
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Avenger »

arda1 píše:Pěkný video-jen k tý muzice-méně někdy bývá více(tragicky přeřvaný) :wink:

Já mám zase raději originální zvuk z videa, kde jsou slyšet motory modelů, vítr a reakce přihlížejících. Kolikrát vidím moc pěkné videa stíhaček s turbínou s nízkými průlety na maximálce a namísto perfektního řevu míjející se turbíny slyším nějakou metalovou music. :?
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
leguan
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od leguan »

No dobrá příště se polepším... :oops: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“