B-3 Šídlo
- Vlasta Svoboda
- Kontaktovat uživatele:
Re: B-3 Šídlo
Krásný model, co dodat. Asi bych se při přistání bál o vrtuli (nebo je tam sklopná?), ale jinak krásný letový projev. Na to jak je to malé, je to až nebezpečně hezké.
Můžeš nám sem na tu stavebnici hodit link?
Díky
Můžeš nám sem na tu stavebnici hodit link?
Díky
Zdravím,
vrtule je bez problému. Mám tam pevnou. Sklopku jsem nezkoušel ale byla by dobrá.
http://www.bllmodel.stranky1.cz/
vrtule je bez problému. Mám tam pevnou. Sklopku jsem nezkoušel ale byla by dobrá.
Adler. píše:Zdravím,
vrtule je bez problému. Mám tam pevnou. Sklopku jsem nezkoušel ale byla by dobrá.![]()
Dobrý den,
hezký model, pomalu přemýšlím, že do něj půjdu. Chci se zeptat, jaký tam máte motor, vrtuli a baterii?
František
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Na tuhle stavebnici už dlouho zálibně koukám. Nejprve jsem přemýšlel o ŠK-38 od stejného výrobce, ale Mimi je větší. No a tahle ukázka asi rozhodla a koupím si ho k vánocům.. Jen se chci zeptat - na tom videu je to celou dobu motorový let nebo se ta vrtule točí, protože na regulátoru není aktivovaná brzda?
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Zdravím Vás,
nemám zapnutou brzdu.Jinak je možné dát i sklopku.
Děkuji Vám.
Děkuji Vám.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Adler píše:Zdravím Vás,
Děkuji Vám.
Tak si tu brzdu zapni, lebo tociacasa vrtula brutalne brzdi vetron v klze. Ale to ty urcite vies...
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Já již lítám bez motoru
Na gumě je to taky relax.Ale máš pravdu pán profesor.

Veľmi pekný klzák ... Ale uvažujem o motorovej verzii Šidla. Máte niekto typ na tlačnú sklopnú vrtuľu. Pozeral som x krát to Video a pri mojom šťastí by som klasiku zlomil iste na 1x
Troufám si říct že se nemusíte bát i pevné vrtule.Mám vyzkoušeno že při přistávání se vrtule vždy uhne. 
Taky o něm uvažuji, jakou baterii používáte a kde ji máte umístěnou? Děkuji za info
Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Spektrum dx8 g2
Zdravím Vás,
pro model je vhodná baterie LiPol 3článek ,cca 1500. Je vkládána do předku trupu. celá horní část předku trupu je odnímatelná, na magnety.
pro model je vhodná baterie LiPol 3článek ,cca 1500. Je vkládána do předku trupu. celá horní část předku trupu je odnímatelná, na magnety.
Tak to je fajn, všechny modely mám na 3 článek 1500 
Edit : ještě se zeptám jakou tam máte vrtuli ? Když je tam tlačná, tak to je levotočivá nebo to je klasika.
Edit : ještě se zeptám jakou tam máte vrtuli ? Když je tam tlačná, tak to je levotočivá nebo to je klasika.
Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Spektrum dx8 g2