Bohnice 1.3.2008
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
Bohnice 1.3.2008
Zdravím pánové, v sobotu to bude pěkně fučet a od 10ti hodin čistej západ. Tak kolik se vás odváží na Bohnickou skálu? Foukat bude cca 12 až 13 m/s
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
marvin píše:Já bych šel, ale obávám se že bych to s torem 300 bez předchozich zkusenosti na svahu neulital
přijd se alespoň podívat ... samozřejmě i s křídlem
když to bude na tebe moc, tak nepoletíš. Když uvidíš, že to není zase tak strašné, provětrá torouše s námi ... jen jedno upozornění, pokud ho nemáš speciálně vyztužené pro kombat, tak se nám musíš šikovně vyhýbat
- georg
- Kontaktovat uživatele:
petr-powder píše:marvin píše:Já bych šel, ale obávám se že bych to s torem 300 bez předchozich zkusenosti na svahu neulital
přijd se alespoň podívat ... samozřejmě i s křídlem![]()
![]()
když to bude na tebe moc, tak nepoletíš. Když uvidíš, že to není zase tak strašné, provětrá torouše s námi ... jen jedno upozornění, pokud ho nemáš speciálně vyztužené pro kombat, tak se nám musíš šikovně vyhýbat
Souhlas, jinak budou lítat kuličky
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Modeláři Točná
ABU: mám teď to Tvé Torro bez motoru, myslíš že by lítalo na skále?
Mé modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=21
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
F104 píše:ABU: mám teď to Tvé Torro bez motoru, myslíš že by lítalo na skále?
Urcite, lital jsem s nim jednou na Jevinevsi, bez vrtule. Ale jestli bude hodne foukat, tak to chce poradne zatizit. A jak psal Wroum - pokud s tim chces kombatit, tak taky poradne vyztuzit, treba cely polepit skelnou paskou (ale pak to zase zadnej motor neutahne)...
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
- los_carlos
Abu píše:F104 píše:ABU: mám teď to Tvé Torro bez motoru, myslíš že by lítalo na skále?
Urcite, lital jsem s nim jednou na Jevinevsi, bez vrtule. Ale jestli bude hodne foukat, tak to chce poradne zatizit. A jak psal Wroum - pokud s tim chces kombatit, tak taky poradne vyztuzit, treba cely polepit skelnou paskou (ale pak to zase zadnej motor neutahne)...
Díky díky díky
Mé modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=21