DX6i
Re: Kabel učitel žák na Spektrum DX6i
Ahoj, sháním pro syna druhé "žákovské" rádio k mému "učitelskému" Spektrum DX6i. Nevíte, co nejlevnějšiho ke spektru lze připojit, aby to ještě fungovalo? Optimálně oranžovou čínu z Hobbykingu za 400,-kč. Po spojení nechci žádně zázraky, nejvyšší požadavek asi je, aby to spojení umělo přenést Delta mix na samokřídlo.
Díky za tipy a případně i nabídky ke koupi
Díky za tipy a případně i nabídky ke koupi
DX6i
Chtěl bych se někoho zeptat jestli lze u tohoto vysílače vytvořit bezpečnostní spínač na motor .
Re: DX6i
Zdravim.
Ja uz som to riesil tiez a to pri elektopohone, neviem ci to riesis na spalovak, alebo elektro. Ten TH.HOLD funguje len ked ho drzis stlaceny pri elektro a u spalovakov to vypne motor. Ja som riesil nieco take bezpecnostne, aby sa nespustil motor samovolne, nechcenym posunutim paky plynu. Prisiel som len k tomu, ze by sa dal pridat dalsi vypinac pred potenciometer plynu, cize len rozdelit ten kablik a pridat tam vypinac, na ktory je aj miesto na DX6. Este som to nespravil. Snad som to pochopil dobre a aj dobre vysvetlil.
rado
Ja uz som to riesil tiez a to pri elektopohone, neviem ci to riesis na spalovak, alebo elektro. Ten TH.HOLD funguje len ked ho drzis stlaceny pri elektro a u spalovakov to vypne motor. Ja som riesil nieco take bezpecnostne, aby sa nespustil motor samovolne, nechcenym posunutim paky plynu. Prisiel som len k tomu, ze by sa dal pridat dalsi vypinac pred potenciometer plynu, cize len rozdelit ten kablik a pridat tam vypinac, na ktory je aj miesto na DX6. Este som to nespravil. Snad som to pochopil dobre a aj dobre vysvetlil.
rado
Mas pravdu, toto je to najlahsie riesenie. Ja som to nemohol pouzit lebo mam nahodeny automatic timer
http://www.drapko.sk/msystem/main.htm
cize preto som hladal ine riesenie
ale to na videu je to najjednoduchsie.
rado
http://www.drapko.sk/msystem/main.htm
cize preto som hladal ine riesenie
ale to na videu je to najjednoduchsie.
rado
- JosefSvejk
Když to funguje při stisknutém tlačítku, tak dej místo tlačítka spínač a je to hotovo.
samojed3 píše:A co takle TH.HOLD
To funguje na spalovák ale ne na elektro
samojed3 píše:A co takle TH.HOLD
Ryko píše:To funguje na spalovák ale ne na elektro
JosefSvejk píše:Když to funguje při stisknutém tlačítku, tak dej místo tlačítka spínač a je to hotovo.
jyrry.webnode.cz
Jen tak mimochodem se zeptám, je to (u té Dx6i) Throttle HOLD nebo Throttle CUT ???
Ono to totiž funguje každé jinak...
edit: odpovím si sám - je to THRO CUT a platí to co píše Švejk.
(str. 90 a 91 v návodu) :-)
Ono to totiž funguje každé jinak...
edit: odpovím si sám - je to THRO CUT a platí to co píše Švejk.
(str. 90 a 91 v návodu) :-)
jyrry.webnode.cz
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
DX6i má dva spínače:
1) Tlačítko TH. CUT pro letadla - spalováky
2) Přepínač TH. HOLD pro vrtulníky
Jako ochrana proti nechtěnému spuštění motoru při "drcnutí" do kniplu plynu je vhodné tlačítko TH. CUT nahradit dvoupolohovým přepínačem.
1) Tlačítko TH. CUT pro letadla - spalováky
2) Přepínač TH. HOLD pro vrtulníky
Jako ochrana proti nechtěnému spuštění motoru při "drcnutí" do kniplu plynu je vhodné tlačítko TH. CUT nahradit dvoupolohovým přepínačem.
Ja to resil timto zpusobem:http://www.rajce.net/f279357605
Primarne jsem resil nutnost vypnuti zvuku pri vecernich programovani. Kdo si prostuduje cele album, uvidi postup uprav.
eM.
Primarne jsem resil nutnost vypnuti zvuku pri vecernich programovani. Kdo si prostuduje cele album, uvidi postup uprav.
eM.
DX6i, EasyStar, Firebird Phantom, MiniTornado, BeeII, Sbach EPP, Lodě: PILOT, ANTJE, Victoria
Dám tam páčku,všem děkuji 
Rex 500 spektrum dx6i
Zdravím, koupil jsem rexe 500, kterého jsem viděl létat na dx6i mod 1.
Já mám dx6i mod 2 a nejde mi naladit správný chod cykliky, zkouším přehazovat kabely na přijímači a reversovat, ale nedaří se, myslím, že jsem vyzkoušel všechny možnosti, není jiná cesta? Díky.
Já mám dx6i mod 2 a nejde mi naladit správný chod cykliky, zkouším přehazovat kabely na přijímači a reversovat, ale nedaří se, myslím, že jsem vyzkoušel všechny možnosti, není jiná cesta? Díky.