VIGO DEPRON CUP 2008

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tks
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od tks »

sgames píše:do polanky jezdim jedou za 3 mesice :)

a tak kd eteda budeme litat ? proc ne u nas ? proc ne polance, proc ne u tebe :)

tot otazka

Nevím, kde je Tvoje. Moje je tady. :-)

Hlasuju pro moje, protože to mám blízko (mám problém se urvat aspoň na chvíli na lítání, natož někam daleko jezdit), ale můžeme zkusit i Tvoje, nebo to nějak prostřídat. Polanka se může taky někdy prubnout, ale to už chce něco organizovanějšího - já tam ještě nebyl.
sgames
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od sgames »

ja prave taky moc ne :)

letiste 1

letiste2

jinak polanka, nebo paskov (obe modelarske letiste)
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
Abu
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Abu »

Hrome, koukam ze ostravaci ukradli vlakno o depron cupu !! :wink:

Zpet k puvodni Bossove zprave - samozrejme budu rad kdyz se bude litat vic zavodu. Vloni se letelo jen jednou hlavne kvuli pocasi, protoze Vigo prisel s napadem uz pomerne pozde a nez vsichni postavili "zavodni stroje" tak byl podzim.

Jak pise Wroum - taky bych nerad aby se litalo nekde moc daleko od Prahy, ten Vestec byl pro me tak maximum, dal rozhodne ne. A nemusi to byt zadny velky letiste, ruzny loucky a placky budou vpohode.

Ja osobne zadnou cenu fakt nechci a uz vubec ne nejakyho EasyGlidera.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Vigo »

No taky přidám pár řádků. Původní nápad byl reakce na pokus o depronového větroně. Myšlenku dále rozvinuli Abu a Vzduchoplavec a myslím že je to opravdu dobrá sranda akce. I když mnohé zklamu taky jsem jen pro prahu a okolí. Více kol nebude problém. Osobně už mám taky další plochu na P-9. Jinak to myslím jde kdekoli u pole jen nesmíme moc podupat obilí. Celá akce měla původně nádech kamarádského pokecu a tak bych to rád viděl i nadále. Ceny jsme zamýšleli, ale jen nějaké naprosté drobnosti. Prostě nekamenujte mě, ale neberu tu akci nijak moc vážně a byl bych nerad kdyby od toho někdo čekal profesionálně organizovaný seriál závodů. Na to nemám ani prostředky, ani náladu :wink:
georg
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od georg »

Hele já jsem pro Prahu, dál nejedu, ted mám papíry. Mě se líbil nápad dívčáky, to by se šiklo.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Kabriolin »

kroxigor píše:letiště Semice (pro pražáky Starý Vestec) je definitivně zavřený a zatarasený závorama :cry:
právě díky velkému provozu a moc autům mrzí mě to je to mé rodné letiště lítal jsem tam cca od r. 1985 a teď jsem zkončil na poli :cry:

Neboj nejsi v tom sám... já teď také měnil "domovské" letiště.Bohužel změna je z 10 minut na letiště na min. 30 minut cesty autem přes část Prahy až vlastně mimo ní.. 8O Sice to původní nezavřeli, ale stanovil se tam takovej letovej prostor, že se tam dá létat jen s "poletuchama" a když je to větší a zároveň se to má držet pravidel, tak to je točení na pětníku a to nemá úroveň :evil: Takže prostě změny se dějí i když jim nejsme moc nakloněni.A všechno je to o tom, že se pár lidí co doho maj co mluvit(i ti co do toho jen žbleptaj ptákoviny a jsou bohužel vyslišeni) nedohodnou.. :cry: To je život.
kokoumes
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od kokoumes »

No mel bych typ na misto...Njedna se sice o letiste ale plochaje je to pekna. je to pole s panoramou vetrnych elektraren :D . je to asi 15 minut po R7 z Ruzyne na Slany. Takze kousek nikde v okoli letiste neni takze ruseni by horozit nemelo. Ale nebylo by to na zadny velky motoráky...A nebo bych se mohl zeptat jestli by to slo u nás na Trnaku..
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Vzduchoplavec »

No ja mit jen "trochu" penez navic, tak bych hned koupil poradny lan pole a vybudoval tam krasne letiste se zazemim. asfaltova draha, travnata draha. Vodni plocha na hydroplany. Technicka budova s tekouci vodou a elektrinou + obcerstveni. Tribuny pro divaky s ochranou siti atd. atd.

No proste raj na zemi 8)
kokoumes
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od kokoumes »

No covece to budes muset jeste hodne dlouho pracovat :lol: :lol:
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Kokoumes: Nojo, timhle tempem na to usetrim priblizne za 2568 let...

Chce to stedreho sponzora.

Podle me to je dobry podnikatelsky zamer. Mit k tomu i stylovou restauraci a penzion, tak by to i mohlo vydelavat.
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od TomasC »

Plánujete povolit 3serva. Při dnešních cenách a computerových TX.

Moc se mi líbí pravidlo na depron+vlastní stavba, ale řídit model bez křidélek :cry:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Abu »

Panove, jestli povolime 3 serva a tim vpustime Tomase-C. do souteze, tak to muzem vsichni zabalit :wink: (ja vim, mluvi ze me obava, ze takhle prijdu o snadne vitezstvi). :D No ale aspon se neco priucime jak ohledne stavby tak i pilotaze.

Jinak me pri tom termickym poletovani kridylka az tak moc nechybi, ale kdybych tam to treti servo daval, tak asi na brzdici klapku, protoze ty pristani ve stylu 3x kolem letiste v 2m nad zemi jsou nekdy docela nervak, treba kdyz trochu fouka jako dneska.
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od TomasC »

Srandicky.

Tři serva, přesně stejné důvody ABU, VIGO CUP není o přesnosti přistání, ani to třetí servo není třeba ani pro let (bez řízení to létá lépe), ale lépe se dělá rozpočet a to by mohlo otevřít i menší plochy.

Zároveň bych byl proto, aby se pravidla udělala (už jsou) podobná jako RCEJ. Tím by se dalo zajít na soutěž RCEJ a po přepočtu výsledků z toho udělat vlastní výsledkovku.

Názory....
Abu
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Abu »

Me osobne je pocet serv momental celkem ukradeny, "zavodni special" mam uz hotovy se dvema servy a (zatim) na nem nehodlam nic podstatneho menit. Teda jen do te doby pokud bude vitezit, az prestane, tak budu muset postavit neco lepsiho, ikdyz zatim moc nametu na vylepseni nemam.

Letat na soutezi RCEJ by asi teoreticky bylo mozne, ale prijde mi to trosku postavene na hlavu. Ja tuhle depronovou srandaktegorii vidim spis obracene - jako pripravu a odrazovy mustek pro RCEJ. Proste kdyz ty ctyrstovky nekoho z lidi (treba me?) chytnou a bude ho to bavit, tak muze plynule prejit do RCEJ....
Navic vetsina soucastnych ucastniku depron cupu ani nema "kouzelnou prukazku" svazu modelaru a nevim jestli by byli pripusteni na soutez RCEJ (nekteri poradatele na tom trvaji, pojisteni, atdatd...).

Ale rozhodne jsou to prinosne nazory k diskuzi. Co na to ostatni ?
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od TomasC »

Otázka RCEJ, byla jen z důvodu problémů s místem na pořádání.

Můžem to vyřešit jako ve Schneider trophy. Vítěz pořádá další kolo :D:D. To mi přijde velmi zajímavé a jistě to získá širokou podporu.

Kouzelná průkazka není vůbec kouzelná a pokud by to někdo chtěl řešit, tak do interní pošty.
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“