1.erveo je 1/10 mierka, ale rozmery ma 1/8 + vahu ma asi 1/6
2. na 1/8 truggyne dostanes kovove sasi, lepsie diferaky (a 3, nie 2), lepsie pohonne ustrojenstvo celkovo (poloosi atd), kvalitnejsie plasty, lepsie tlmice,.. vsetko o level vyssie
3. tym ze si to zlozis sam, tak neplatis za to co nepotrebujes, ako nimh baterky, smejdovu nabijacku, alebo serva s plastovymi prevodmi
4. cenovo v tom extra rozdiel nebude, uvazujuc upgrady pre erevo, castejsie kupovanie dielov + vydrzi ti to na roky, nebudes to mat chut menit, potom ako ti niekto strci pod nos xray xt9 alebo mugena alebo nieco z tejto rodiny

kedze mas ale jasno v tom co chces (vidno ze traxxas vie videami a krabicami vyrobkov zaujat

)
tak urcite tie ramena od RPM, tie by som bral hned na zaciatok, casom nejake alternativne poloosi, nejake serva na zatacanie na urovni, a dalej uvidis co budes lamat, neviem ake vsetky diely ponuka RPM a co sa teda hodi. baterku vskutku zober cinsku, neplat zbytocne za znacku.
3s je trojclanok, 2s je dvojclanok, na 2 *3s je podla mna to auto hodne ztrestene, ale tak hold, tak to dnes funguje, hlavne nech to ide 100, nezalezi ze je to stavane tak na 50

Odporucam to len preto, ze vykon si znizis (uz vidim ako s tym niekoho zabijes ked s tym pojdes jazdit) a tym padom na rovnaky jazdny vykon ako pri 4s baterkach, bude motor tahat mensi prud, tj bude slapat chladnejsie - urcite plus.
dt-01,df-02,Asso b4.1,Sworkz s104,Ejebo,TLR 8ight-t 2.0,Xray xb9,Agama a8,Schumacher SVR,Xray XT8e