CafePress - PayPal Error

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kesi
Kontaktovat uživatele:

CafePress - PayPal Error

#1 Příspěvek od kesi »

Zdravím a pozdravuji, ač nejsem žádným módním příznivcem, moc se mi zalíbila mikina z cafe press:
http://www.cafepress.com/+sky_playgroun ... 1265142082 (NAVY)

Vše se zdálo jednoduché, s platbou přes PayPal jsem nikdy problém neměl, avšak zde jsem narazil.
Při přihlašování na PayPal nevidím v levém sloupci objednané zboží s cenou a tím pádem samo nemohu zboží uhradit.
Error...
Viz. http://kesi1n.sweb.cz/index.php?dir=.%2Fcafepress%2F

V emailové korespondenci jsem byl odkázán na jiný prohlížeč, no zkusil jsem téměř vše (mobil, jiné PC...), ovšem výsledek stále stejný.

Netuší někdo, kde by mohl být problém prosím? Dali mi telefonický kontakt, ale já se anglicky bohužel nedomluvím. :(

Děkuji za pomoc.
Blurcak
Kontaktovat uživatele:

Re: CafePress - PayPal Error

#2 Příspěvek od Blurcak »

Je to mimo misu, ale byt tebou tak v tech obrazcich zacernim tve osobni udaje :)

A jineho poskytovatele jsi zkousel? Mel sem obcas problemy s nakupovanim na Steamu u O2 VDSL
v praci na UPC vse ok
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
kesi
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od kesi »

Zkoušel jsem to na PC v práci i u rodičů a nic. Nechápu to. Zkusím poprosit přítelkyni, jestli na to jejich číslo nezavolá. Myslíš, že ta tel. podpora bude zadarmo? Kua měla by bejt...

"I am so sorry for your issue, but at this time I would advise you to keep calling our customer service on 1-877-809-1659 between 9:00 am-6:00 pm M-F and talk to a representative which will help you place your order.
If there is anything else I can do for you, please let me know.
Your ticket code is LTK11176012884814X. Please use this code in any further communication."

Taky netuším, jak naložit s tím kódem.
Drondys

#4 Příspěvek od Drondys »

kesi píše:...Myslíš, že ta tel. podpora bude zadarmo? Kua měla by bejt...

O tom, že bude volání někam do zahraničního eshopu zdarma dost pochybuji. Ono je vůbec otázkou jestli tímto způsobem z některých zákazníků jen netahají peníze. Takže spíš můžeš počítat s tím, že až jim ta tvoje přítelkyně zavolá tak jí pěkně masně naúčtují hovor a třeba se tím stejně nic nevyřeší.

Vyzkoušej si koupit třeba nějakou drobnost v nějakém jiném eshopu nebo na eBay s platbou přes Paypal. Tím si ověříš, že ti platba přes Paypal bez problému aktuálně funguje. Pokud ti platba Paypalem v jiném eshopu bez problému funguje tak bych doporučoval se na tento problémový eshop úplně vykašlat a napsat jim v emailu ať tu objednávku prostě zruší a do budoucna ať si to pořádně zprovozní tak, aby to fungovalo na všech nejpoužívanějších prohlížečích jinak jim budou odcházet zákazníci a raději si kup něco podobného v jiném eshopu.

kesi píše:...Taky netuším, jak naložit s tím kódem.

Ten kód je prostě jen nějaké jejich interní číslo otevřeného problémového případu tj. pokud jim bude volat tak by ho měla uvést, ale jak říkám já bych doporučoval jim vůbec nevolat, emailem objednávku zrušit a jít od toho problémového eshopu pryč.
Bozha

#5 Příspěvek od Bozha »

No tak 1-877... možná je toll-free číslo, ale to platí jenom pro lidi co volají z USA. Jakmile na něj voláš z jiné země, tak se buďto nedovoláš, nebo budeš platit standardní pálku za volání do USA.
Drondys

#6 Příspěvek od Drondys »

Podle popisu viz tento odkaz by se z ČR mělo volat 00 1 877 809 1659 přičemž volající by měl asi platit mezinárodní tarif mezi výchozí a cílovou zemí a příjemce pouze lokální tarif v cílové zemi.
kesi
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od kesi »

Děkuji převelice za pomoc! Takže volat tam určitě nebudeme. Platba přes PayPal mi fakčí normálně, vyzkoušeno přes HK.
Jinde toto zboží bohužel neseženu, takže mám prostě smolíka a oni také.

Zatím mi od prvního pokusu od objednání, což bylo více než před měsícem, od nich chodí jen reklamy do mailu. To prostě miluju! :evil:

Ještě jednou děkuji. Pošlu je emailem kulantně řečeno do nejsymetričtěji rozdělené části těla.

Psáno z mobilního zařízení, i přes něj jsem zkoušel objednat.

Radek K.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“