Které samokřídlo?

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.

Která delta je nejlepší?

Toro 900
44
70%
Vespid
1
2%
Magic
2
3%
Swift II
16
25%

Celkem hlasů: 63

Zpráva
Autor
tonda0

#31 Příspěvek od tonda0 »

Stuclik píše:Tak, panove :)
Na zaklade rad zde na foru jsem si koupil toro 900, takze vam tady vyjadrim svoje nadseni. Vybavu jsem si objednal z hobbycity, konkretne toto:

http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=4908
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=5634
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... roduct=662

a k tomu vrtuli 7x4

Motor si bere na zemi 12A a toci 10000. Letove casy pri praseni 15 minut, pri prumernem poletovani kolem 30 a kdyz jsem ho v noci tahal kousek nad zemi na min nez pul plynu, vydrzelo to 45 minut. Jinak jsme s kamosem stopovali, ze po a 10 sec na plny plyn kolmo vzhuru jsem plachtil 1:45. Dopplerem jsem nameril padovku kolem 25 km/h, vodorovny let 70 km/h, maximalka na plnej knedlik a jeste potlaceno cca 95 km/h. Vitr vuuubec nevadi, jenom pristani do ruky je v nem ponekud divocejsi. Hned pri stavbe jsem ho vyztuzil uhlikovyma tyckama + pasnicema do elevonu (v 60 km/h bez problemu zvladne obrat o polomeru 5 metru) a zabudoval 8 LEDek. Sakumprdum letovka 380g, v noci 400g (extra baterka pro LEDky) Zamiloval jsem se :D Vsem vrele doporucuji!

Tak nahoď nějakej obrázek.Já lítám zatím Toro 900 s 2čl a 9,6E vrtulí motor http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=2046
a taky super.
http://www.rcalbum.com/index.php?sum=151
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Marek71 »

Stuclik:
Tie baterky sú ale trochu tlusté, že ? Ako si ich umiestnil do toho pseudotrupu, kutal si dieru ? Pretože ja sice mám dva 3-čl., ale mám pochybnosti, či dajú potrebné prúdy a tak premýšľam o upgrade.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Stuclik
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Stuclik »

Marek71 píše:Stuclik:
Tie baterky sú ale trochu tlusté, že ? Ako si ich umiestnil do toho pseudotrupu, kutal si dieru ? Pretože ja sice mám dva 3-čl., ale mám pochybnosti, či dajú potrebné prúdy a tak premýšľam o upgrade.

Jsou ponekud tlustejsi, jeste to zhorsuji mezery mezi clanky cca 1,5 mm kvuli chlazeni. Z prostoru na baterky jsem odrezal "vlnovky" a pak jsem to jeste parkrat kvuli vyrovnani a presnejsimu prizpusobeni prejel telem (ne hrotem) lehce nahrate mikropajky. Vysledek nic moc, hodne ho to oslabilo (v nejtensi miste ma cca 1 cm), zato triclanek se tam vlezl krasne. Zkusim nekde sehnat kousek EPP a udelat si svuj vlastni pseudotrup, lip tvarovany, sirsi, vyssi atd. Navic se mi doma vali 3x sedmiclanek Ni-Mh, ktery by bohate stacil na odpocinkove litani si kolem hlavy, takze planuju udelat prostor pro baterky odnimaci a menit jej podle pouziteho typu akumulatoru.
Jirak
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Jirak »

to Stuclik: fotečky by nebyly ?
jakas
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od jakas »

Ja jsem si do tora poridil 3s 1300mAh 15C z Himodelu jsou tluste 2cm a vejdou se jen tak tak ale lita to snim paradne..
Stuclik
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Stuclik »

Jirak píše:to Stuclik: fotečky by nebyly ?

Moc jsem toho zatim nenafotil, musel jsem porad jenom litat, neslo prestat. O vikendu to napravim, ted jsem na skole a toro jsem si s sebou nevzal :-(. Navic planuju pridelat na nej fotak, tak se pak podelim o zkusenosti.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Marek71 »

jakas píše:

Ja jsem si do tora poridil 3s 1300mAh 15C z Himodelu jsou tluste 2cm a vejdou se jen tak tak ale lita to snim paradne..

Mám Graupner 1500mAh 10C a tie majú tiež tak 19-20mm. Ja som pozeral na UH a tam som nenašiel nič vhodné. No uvidím, keď dorazí Eagletree, tak to odmeriam.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
jakas
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od jakas »

"překlep"
Naposledy upravil(a) jakas dne stř 27.02.2008 16:30, celkem upraveno 1 x.
Stuclik
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Stuclik »

*** preklep...sorry ***
Naposledy upravil(a) Stuclik dne stř 27.02.2008 13:38, celkem upraveno 1 x.
Stuclik
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Stuclik »

jakas píše:"překlep"

... njn, stane se ...
Naposledy upravil(a) Stuclik dne stř 27.02.2008 23:25, celkem upraveno 2 x.
Hora
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Hora »

Vy jste opravdu mimo, už se to tu probíralo, že to chlubení nám jenom škodí.
Pište si SZ.

Nepřítel naslouchá :cry:
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
Stuclik
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Stuclik »

Hora píše:Vy jste opravdu mimo, už se to tu probíralo, že to chlubení nám jenom škodí.
Pište si SZ.

Nepřítel naslouchá :cry:

Osobne si myslim ze si muzeme povidat o cem chceme. Celnici nebudou asi tak blbi aby porad verili ze pan XY z Hongkongu posila darky stovkam Cechu kazdy mesic. Radsi si prectou svoje vlastni statistiky nez modelarsky forum...

btw i tak sorry, asi pul roku jsem tu nebyl, takze nejsem v obraze, a co vim tak jenom na mojehobby jsem cetl neco o praskaci...
Stuclik
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Stuclik »

Tak jsem se k tomu konečne dokopal a hodil do galerie ty svoje kramy, vcetne Tora.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=201
Jirak
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Jirak »

bomba osvětlení. Můžeš se trošku rozepsat o použitém osvětlení, typu diod, 5 nebo 10mm, napájení z Rx nebo samostatně ?
Stuclik
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Stuclik »

Jirak píše:bomba osvětlení. Můžeš se trošku rozepsat o použitém osvětlení, typu diod, 5 nebo 10mm, napájení z Rx nebo samostatně ?

Přidáno do galerie :-)
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“