gardenroute píše:Jen pro zachovaní objektivity, kdo z Vás s výjimkou zakladatele vlákna
@Blurcak to také viděl, že to tak přesně proběhlo, a někoho ta hexa ohrožovala ? Je nějaké video to potvrzující ? A to aniž bych chtěl zpochybňovat jeho svědectví...
A aniž bych se té firmy jakkoliv zastával, připadá mě to opět jako nějaký zaujatý hon na čarodějnice, zejména potom ty výhružky vůči
@zacatecnik, o tom, že známe jeho nick a IP adresu

Ty jsi to asi špatně pochopil.
10 blbů to po podobné akci sbalí a utečou. "Začátečník" těžko, protože se tady k té akci přihlásil a obhajuje to ( viz jeho příspěvek: ".....Natacelo se pro hvezdarnu....").
Mě osobně je úplně jedno, jestli se prohání magor s benzínovým autíčkem po parkovišti před obchoďákem, jiný trotl létá s mixerem ve městě, pořádají se výškové rekordy s hotlinerama, nebo se takhle létá s kopterou. Všechno má stejný důsledek. Přitlačí se na celou velkou skupinu modelářů, kteří s těmahle blbama nechtějí mít nic společného.
"Začátečníka" jsem jenom upozornil na to, že se k tomu přihlásil a buď tam létal tak jak měl a nebude mít problém to případně vysvětlovat dál, nebo to lehce podělal a stačilo napsat, že mu to výjimečně trochu ulítlo a příště si na to dá pozor.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka