Plastová lahev na palivovou nádrž benzin.
Plastová lahev na palivovou nádrž benzin.
Možná, že už to tady bylo, ale prosím o radu, kde sehnat plastovou lahvičku od 250 do 300ml na palivo k motoru benzin. Ty co prodávají model. prodejny jsou poněkud drahé. 
- MarthiR
Re: Plastová lahev na palivovou nádrž benzin.
Malou pet lahev za 10 korun 
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
použij pouze PET láhev, ty ostatní nestojí za nic a navíc je z nich cítit benzin.Nejlepší jsou půllitrové,tedy pokud stačí.V supermarketech mají i hranaté tvary od minerálek,Aloe a pod.
Díky, ta hranatá by byla asi to pravé, musím se po tom podívat. 
jasně ,mrkni po tom.
- Rosta2
- Kontaktovat uživatele:
Tady máš hafo různých plastových láhví za pár korun http://www.verkon.cz/lahve-a-nadoby-lahve-uzkohrdle/ Rosťa
Hlavně si zkontroluj kvalitu a spolehlivost uzávěru. Některé stojí za prd.
Nemáte někdo pár vhodných tipů na PET láhve? Na těch laboratorních mi vadí, že nejsou průhledné (aspoň ty co znám), raději bych něco potravinového z marketu. Zatím jsem našel akorát 0,5l hranatou zelenou od jakési aloe limonády. Menší nejsem schopen najít, ideální by bylo okolo 0,3l. Viděl jsem akorát dětskou dobrou vodu 0,33l, ale je kulatá a s takovým tím víčkem dudlíkem (předpokládám, že by tam pasovalo jakékoliv jiné klasické víčko). Pak jakási hranatá 0,33l od vody (mám dojem že s nápaditým názvem H2O), ale má jakési zprasené víčko s kapslemi sirupu, či co, a to víčko je nějaký větší nestandartní průměr. Existuje tady v ČR ještě něco jiného? Poraďte prosím. Podmínka je slušná průhlednost.
- thsoft
- Kontaktovat uživatele:
Jakou sadu průchodek a trubiček používáte na benzín do PETek ?
Tipuju, že do uzávěru jde zavrtat jen jedna průchodka středem aby těsnil ... že ?
Tipuju, že do uzávěru jde zavrtat jen jedna průchodka středem aby těsnil ... že ?
Lark píše:Hlavně si zkontroluj kvalitu a spolehlivost uzávěru. Některé stojí za prd.
Extra EME60, PA18 EME60, Citabria DLE30, vše na FRSKY X20 TANDEM
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
bighugo píše:Nemáte někdo pár vhodných tipů na PET láhve? Na těch laboratorních mi vadí, že nejsou průhledné (aspoň ty co znám), raději bych něco potravinového z marketu. Zatím jsem našel akorát 0,5l hranatou zelenou od jakési aloe limonády. Menší nejsem schopen najít, ideální by bylo okolo 0,3l. Viděl jsem akorát dětskou dobrou vodu 0,33l, ale je kulatá a s takovým tím víčkem dudlíkem (předpokládám, že by tam pasovalo jakékoliv jiné klasické víčko). Pak jakási hranatá 0,33l od vody (mám dojem že s nápaditým názvem H2O), ale má jakési zprasené víčko s kapslemi sirupu, či co, a to víčko je nějaký větší nestandartní průměr. Existuje tady v ČR ještě něco jiného? Poraďte prosím. Podmínka je slušná průhlednost.
viewtopic.php?f=124&t=57904&start=15
Dík, vím jak ji osadit, jde mi o lahev. Nejlépe s tipem, v kterém krámě, např.: Tesco, sirup XY, hranatá, červená, 0,33l. Budu vděčný za náměty.
- MarthiR
coca cola 0,5l všude
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J