Protos 500 pokračování
Re: Protos 500 pokračování
Mluvi se o tom uz dlouho, doufam, ze se to nejak vyresi.
Uz jen to, ze nektere eshopy nemaji moznost dily ani objednat je krok spatnym smerem.
Muzes zkusit treba http://ckado.com sice tam neumi moc anglicky ale funguji.
Uz jen to, ze nektere eshopy nemaji moznost dily ani objednat je krok spatnym smerem.
Muzes zkusit treba http://ckado.com sice tam neumi moc anglicky ale funguji.
Spirit System
Toto mi jde na nervy, že nějaký mamlas má výhradní zastoupení a tím, že on z nějakých důvodů nefunguje, tak stojí celý trh v CZ. Trochu tipické ve všech oblastech pro naší zemičku. Člověk by to ani v zahraničí nekupoval, ale bývá k tomu donucen.....o tunigových dílech ani nemluvě. Mám sice ještě Goblin 500, ale ten protos je prostě srdcovka, kterou když zazdim, tak mě to nepoloží:)
- pheek
- Kontaktovat uživatele:
lexlutor píše:Toto mi jde na nervy, že nějaký mamlas má výhradní zastoupení a tím, že on z nějakých důvodů nefunguje, tak stojí celý trh v CZ. Trochu tipické ve všech oblastech pro naší zemičku. Člověk by to ani v zahraničí nekupoval, ale bývá k tomu donucen.....o tunigových dílech ani nemluvě. Mám sice ještě Goblin 500, ale ten protos je prostě srdcovka, kterou když zazdim, tak mě to nepoloží:)
A mohl bych se zeptat kdo je výhradní distributor dílů na Protose pro českou republiku?
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6
To bohužel nevím, ale bylo mi to dnes psáno jedním prodejcem, že už ani nebude díly na msh naskladňovat, neboť distributor nefunguje a nikdo jiný se k tomu nedostane, ale jméno nevím. Údajně to není úplně nová situace, ale táhne se to. Jak zde bylo napsáno, bohužel to už není tak "IN" jako např. nyní KDS, tak se tim tady nikdo nebude zabývat a v podstatě to vypadá, že obchody, které ještě mají něco na protose, tak jsou to zásoby, ale už neobjednávají nové.
- pheek
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je nemilé, nečekal jsem že se to odpíská to brzy. Je mi jasné že každý prodává to na čem vydělává. Jediná možnost bude nepadat
Abych nemusel nic objednávat. Sakra, lehko se to řekne ale těžko udělá.
A nebo nakupovat v zahraničí.
A nebo nakupovat v zahraničí.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Nedrží výhradní distibuci pořád http://www.bestbuymodel.com/ ?
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Mlho, vždyť o to se tu již dobrou půlhodinu bavíme...OPR píše:Nedrží výhradní distibuci pořád http://www.bestbuymodel.com/ ?
OK2WY
Dnes jsem otestoval na vrtulce MKS DS8910A+ a perfektni. Funguje to dokonale bez jakehokoli ladeni. Servo nema nejmensi vuli, jede hezky potichu a velmi presne.
Spirit System
- pheek
- Kontaktovat uživatele:
ZeXx86 píše:Dnes jsem otestoval na vrtulce MKS DS8910A+ a perfektni. Funguje to dokonale bez jakehokoli ladeni. Servo nema nejmensi vuli, jede hezky potichu a velmi presne.
Já mám na zadku klasiku Futabu S9254, a myslím si že funguje taky jak má. Je nějaký výraznější rozdíl? Měl si jej někdy?
Podle me je tam rozdil znat. Tu Futabu bych prirovnal nekde k Align DS650/DS655.
Kazdopadne mi jde hlavne o vahu a ucel to splnilo. Po vymene baterky bude letova vaha pod 1,5Kg.
Kazdopadne mi jde hlavne o vahu a ucel to splnilo. Po vymene baterky bude letova vaha pod 1,5Kg.
Spirit System
- pheek
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem po inspiraci předělané kabinky na Logo 700, vrhl na svou rozmlácenou na protose. Vykytoval jsem ji, namaskoval a stříkl. Není to nic extra, škoda že jsem nikde nesehnal akrylátovou fluorescenční barvu, která by se podobala originálu. Neví někde kde tuhle barvu sehnat ve spreji?
- pheek
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dal servo ocasu na druhou stranu dle manuálu. Byl jsem zalítat a ocas byl gumovej jak prase. Tak jsem zvýšil gyro na ocasu ve vbaru, přikládal jsem to za vinu tamu že jsem rozdrbal zadek. Po záletu to bylo celkem dobré. Ale doma jsem sahal na táhlo od serva a přišlo mi to takové tuhé. Tak jsem rozdělal kompletně zadek, a hlavně přepákování a nestačil jsem se divit. Srandu co jsem tam našel je na fotce
Už je mi jasné v čem byl problém. To jedno ložisko je celkem OK, to druhé byla na hadry včetně vydřené vymezovací trubičky.
Vrtulník jsem kupoval před cca 4 měsícema z druhé ruky. Asi nejlepší je to celé rozebrat a vyměnit všechny ložiska, když se tak na to dívám
Vrtulník jsem kupoval před cca 4 měsícema z druhé ruky. Asi nejlepší je to celé rozebrat a vyměnit všechny ložiska, když se tak na to dívám
Protosáci,nemáte někdo doma nefunkční motor lipotech s dobrým větráčkem?Koupil bych jen ten větřák za nějaký směšný peníz. 
Protos 500 se Spiritem
to:rade já jsem si udělal větráček sám a je plně funkční
viewtopic.php?f=105&t=52346&start=540#p1127286
viewtopic.php?f=105&t=52346&start=540#p1127286
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Viděl jsem ,díky.Ale pokud by měl někdo nějaký odvařený s dobrým origo větřákem,bylo by to lepší. 
Protos 500 se Spiritem