Videa nejen začátečníků
Re: Videa nejen začátečníků
Tak sem hodím první video jak jsem ztratil gopro.
Musím upozornit že video nedosahuje kvalit jaky je tady standart.
Musím se ještě hodně učit
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nr9Jwtrzobg[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nr9Jwtrzobg[/youtube]
Sport Cup, Trojan t 28 7.5cmm, Radian Pro, dx6
folpec píše:Tak sem hodím první video jak jsem ztratil gopro.
Pěkný průlet mezi stromy, paráda, prostě styl Crazy Horsta. Lítáš bez ochrany objektivu? Tyjo, to bych si asi netroufl.
Přeji mnoho dalších videí a úspěšných přistání
Martin
10 bublinkoletů, F450 jako TBS Discovery, DX6, vimeo.com/martinkatera
Nějakou ochranu objektivu musím vymyslet stejně jako uchycení kamery suchý zip nestačí. A navíc přemýšlím čím nahradit betu není úplně obratná na tyhle průlety mezi stromy.
Navíc chudinka má víc lepidla než epp
Navíc chudinka má víc lepidla než epp
Sport Cup, Trojan t 28 7.5cmm, Radian Pro, dx6
Na těsný průlety se mi osvědčilo Toro900. Jen musíš celou kontstrukci upravit pro montáž kamery. Nejlepší je mít kus EPP a vyrobit novou přední část trupu. Volal jsem ing.Řešátkovi, plný trup není ochoten vyříznout, škoda. Na krajinky už není Toro tak dobré, ono stále v letu trochu kličkuje. Pokouším se teď tenhle neduh podélné stability vyřešit, tady je moje dvouleté Torátko, které dosluhuje na pokusy:
- bimov.m
- Kontaktovat uživatele:
na ty gopro jsem koupil aspoň tohle a udělal z balzy krabičku
http://www.album.cz/videokamery/gopro-protective-lens-ochranne-cocky.html
http://www.album.cz/videokamery/gopro-protective-lens-ochranne-cocky.html
Easysrar II + Guardian +Turnigy 9XR , DJI Phantom 4 ,
Na Bixlera, což je to samé jak Beta jsem udělal krabičku místo kabinky. V předu se zavlékla do trupu a vzadu byla gumička přes trup která to držela na místě.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i6BMGf5cqxY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i6BMGf5cqxY[/youtube]
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Dobrý nápad a precizní provedení. Uvažoval jsem nad něčím takovým na Rookiem, ale při sklonění dolů člověk točí jen nos letadla
Tak možná vyklánění do stran, jako jsem to vozil kdysi na Toru900 s kamerou Eltrinex... Nebo, ale to už odbočuji, jednoosý gimball, abych i v poledne přivezl nerozmávaná videa...
Dost jsem s tím blbnul.
To sklápění je na orientaci, přeci jen v nějakém fofru nebo nízkých průletech se hodí koukat trochu dolů. Když jsem točil krajinu a nechtěl tam mít čumák, tak jsem to zvednul. Laboroval jsem i se stabilizací, na Trubce mám testy Guardiana, rozdíl s ním a bez je obrovský.
Nakonec jsem vše prodal, nebavilo mne natáčet něco z výšky, nic z toho nemám. Všechno je mrňavé.
S koptérou se dá točit mnohem lépe...
Ale každý na to má jiný názor...
To sklápění je na orientaci, přeci jen v nějakém fofru nebo nízkých průletech se hodí koukat trochu dolů. Když jsem točil krajinu a nechtěl tam mít čumák, tak jsem to zvednul. Laboroval jsem i se stabilizací, na Trubce mám testy Guardiana, rozdíl s ním a bez je obrovský.
Nakonec jsem vše prodal, nebavilo mne natáčet něco z výšky, nic z toho nemám. Všechno je mrňavé.
S koptérou se dá točit mnohem lépe...
Ale každý na to má jiný názor...
Guardian je velký pomocník, používám ho na samokřídlech i na Rookiem. Z hlediska výběru typu modelu, koptéra má své výhody i nevýhody. Já osobně preferuju dynamický letový projev než vis na místě. Je to o preferencích člověka. Bohužel videí z letadel rapidně ubývá, koptéru má dnes skoro každý.
Také proto, že s koptérou se dá letět rychle, dynamicky.
Ono natáčet z 300m vysoko krajinu z letadla je jak s tou koptérou v té samé výšce viset. Také prederuji rychlejší let, a zajímavé záběry, proto mám koptéru. To éro je hodně jednostrané. Jseš omezen prostorem, takže to bude vesměs pořád to samé. S koptérou si můžeš zastavit, zaměřit se na na určitou věc, podívat se na ní z různých úhlů. Letadlo bude vždy jak když jedeš rychlíkem.
Ono natáčet z 300m vysoko krajinu z letadla je jak s tou koptérou v té samé výšce viset. Také prederuji rychlejší let, a zajímavé záběry, proto mám koptéru. To éro je hodně jednostrané. Jseš omezen prostorem, takže to bude vesměs pořád to samé. S koptérou si můžeš zastavit, zaměřit se na na určitou věc, podívat se na ní z různých úhlů. Letadlo bude vždy jak když jedeš rychlíkem.
Ano, ale bez FPV se s koptérou moc daleko od sebe nepodíváš. Black Sheep létají s koptérou jako s letadlem, nad špičkama stromů a tak. Ovšek k FPV je nutno přičíst i gimball. Nároky pak stoupají, RC souprava, kapacita baterie. Takže já si jen tak jednoduše poletuju 
Pravda, video z koptéry je proti letadlu takové uhlazenější, ale zážitek z létání je veškerý žádný. Ale každý to má postavený trochu jinak. 
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus
Brácha: skvělá práce!
Tak tohle je luxusní video
, hromada času a práce to zabralo, ale stojí to za to, moc pěkné 
T-Rex 100X, T-Rex 450PRO, SAB Goblin 700 (HC3 sX)
Spektrum DX7
Spektrum DX7