Videa nejen začátečníků

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Vaillante

Re: Videa nejen začátečníků

#1306 Příspěvek od Vaillante »

stát se může vždycky něco,i když jedeš na kole po stezce pro cyklisty.ale bavíme se o snížení rizik a to Martin dělá,jak jen může.nehledě na to,že v Plzni konkrétně se pořádají noční automobilové honičky po městě.a v jistém smyslu,také minimalizují rizika,aby se pokud možno nic nestalo.(tím však neříkám,že se závodů účastním,na to nemám auto).a v Plzni,když jedeš 50 po městě,tak na tebe každej bliká a troubí a klepe si na čelo a i přesto jedu 50.
Funfly

#1307 Příspěvek od Funfly »

nejste trochu paranoidní...?
kdyby jste víc chodili ven mezi lidi a nevymejšleli katastrofický píčoviny , možná by se dýchalo všem mnohem lépe

vždycky, ale opravdu vždycky největší průser udělá ten největší křikloun a moralista jen a jen svojí blbostí a pak se ještě buší v prsa jakej vlastně je pašák

ach jo, to je zase den 8O
Fšechny páčky do zatáčky :o) www.j3d.cz
miťo

#1308 Příspěvek od miťo »

Ohledně toho mého videa, které jsem pořídil za týden v Plzni... Strávil jsem tam sedm dní, pětkrát jsem byl na kole na tréninku. Třikrát mě ohrozilo auto. Jednou špatné předjíždění, pak předjíždění pitomce v AUDI v protisměru a nakonec do mě téměř nacouvala paní. Přesto jezdím na kole rád, i když rizika jsou zde velká. Když to porovnám s tím, čím tu argumentujete při létání, jedná se o život ohrožující události a ne do nějaké paranoidní domněnky, co kdyby - kdyby se - stalo se.
Český člověk je člověk rýpavý. Takže si rýpejte. Nejdřív vám nesedí pravopis, pak délka videí nakonec se vám nelíbí ani obsah. Doufám pánové, že jste ale sami cnost všech ctností, že vaše první dívka je vaše doživotní ratnerka a jste jí věrní i duší a tělem, dodržujete desatero a nikdy nedopustíte, aby vaše sémě káplo na zem. Asi tak. :lol: Letu na posekané zelené ploše v lidupráznu zdar!
10 bublinkoletů, F450 jako TBS Discovery, DX6, vimeo.com/martinkatera
bimov.m
Kontaktovat uživatele:

#1309 Příspěvek od bimov.m »

Ahoj lidi .... chvilku tu člověk není a hned je tu přestřelka jako u Stalingradu :)

Bezpečnost to je otázka :) ... je to mu asi rok tedy více než já začal s lítáním , viděl jsem video jak staří orly ( chlapy kolem 45-50 let) na modelářském letišti se předváděli obecenstvu. A co čert nechtěl, srazili se a obě dvě letadla a dopadla cca 15 m vedle diváků ... uff to bylo ale štěstí .. ...........( profíci ) .

FPV - hm dobrá věc jak pro koho a jak na co. Pokud točíte nějakou scénu jistě dobrá věc ...pokud si chcete za blbnout je to o pruser... létání od 1-8 km :) hm rekordy a co letecká doprava na netu je toho také plno.....

Nacpat do modelu trhavinu ... nic nového v nějakém filmu z 80let odzkoušeno jen otázka kdo to opráší ten to nápad s těch dementu teroristů ....

To já si raději najdu kousek pole brzo ráno nebo večer třeba s pěkným stromem nebo kapličkou .... rád točím krajinu a nějaký prvek v ní..... pokut na to nemám raději se do toho nepouštím .... nevyhledávám pozornost lidí ale i tak někdy se tomu člověk nevyhne .... např. lítám si tak s
kvadrou na hřišti za školou a po 5 min obecenstvo tak to raději zabalím ....
Easysrar II + Guardian +Turnigy 9XR , DJI Phantom 4 ,
toty

#1310 Příspěvek od toty »

Přikládám video začátečníka, jak "nepřistávat" a spíše si nevěřit.
Chtěl jsem zkusit s alfou přistát na naší ulici, plácnutí do trávy mě "omrzelo", ale jen co slepím/vyměním trup, tak zase budu pokorně přistávat do trávy. Na videu je ještě pěkný, že kolem éra prolítlo těsně před přistáním hejno ptáků. To nebylo plánované, prostě se najednou objevili...
Čumák je úplně na sr...u, byla to přesná trefa do rohu obrubníků.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LZkAM1PMJwg[/youtube]
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..
Pekacek77
Kontaktovat uživatele:

#1311 Příspěvek od Pekacek77 »

No pěkně se to tady zvtrlo. Česká povaha, závist, co dodat... Je to dost smutné.
Amper

#1312 Příspěvek od Amper »

Muzes me rict kde vidis nejakou zavist ?
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Pekacek77
Kontaktovat uživatele:

#1313 Příspěvek od Pekacek77 »

Jsou zde přispívající, kteří dávají odkazy na svá videa do sekce "Videa nejen začátečníků" a pak jsou zde kritici, kteří sem žádné své video nedají, ale pořád kritizují, asi proto, že žádné nemají...
Myslím, že by bylo řešení uspořádat nějaké přátelské setkání a polétání, osobně se poznáme a zjistíme, že vlastně vůbec nejsme zlí :wink:
Yeah
Kontaktovat uživatele:

#1314 Příspěvek od Yeah »

Tak snad abych Vám to tady trošku přerušil :-)
je to točené kamerkou HD Wing ... a uveřejněné na vimeo, takže vkládám jen odkaz...
http://vimeo.com/78732071
Multiplex, DJI, FrSky, RCM Lužice, SLČS, YI 4K+
miťo

#1315 Příspěvek od miťo »

Jedno krátké videjko z archivních záběrů a přidám pokus s Magnumem:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4btTFIzWMCk[/youtube]
Hafan
Kontaktovat uživatele:

#1316 Příspěvek od Hafan »

Pánové ďíky za vaše videa :wink: a hlavně se nenechte od nikoho odradit.Připadá mě to jako v čr.parlamentu a nebo ve vládě :lol: je z toho až na zvraceni z těch kecú.
bv9
Kontaktovat uživatele:

#1317 Příspěvek od bv9 »

Amper píše:Tvoje argumenty ze jsi nikoho neohrozil je velmi, velmi jednoduche vyvratit :

- kdo ti zaruci ze pod tu vez neprijde maminka s kocarkem kde bude dite kteremu spadnes na hlavu ?
- kdo ti zaruci ze pri poruse neprerusis drat zabezpeceni nad trati pres kterou letis a neohrozis tak bezpecnost provozu. Nemluvim o situaci ze se rozmaznes o ten vlak.
- kdo ti zaruci ze na tebe nevybafne Sokol z Lini (ktery lita okolo Plzne casto a nizko do a z nemocnic, napr. vcera/predevcirem me letel nad domkem a rozhodne nebyl vejs nez bych mohl letet s copterem kdybych si chtel FPV zalitat)
- kdo ti zaruci ze na tebe nevybafne cerny Albatros OK-JET pri nekterych prilezitostech nad Plzni leta (a opet , dost nizko aby jsi ho s modelem v klidu potkal)
- a to nemluvim o letadlech, blanicich, UL nebo paraglidistech kteri vyuzivaji nekolik letist ktere jsou v okoli.

To je jako bych si pustil večerní zprávy na TV NOVA a slyšel jejiich nezaujaté a tendenční reportéry 8O

Celkem mě udivuje, že při Vaší předvídavosti a mít potřebu záruk že se nic nestane, vůbec ještě sednete a jedete autem, vzlítnete s modelem, případně výjdete ven před barák.
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus
Pekacek77
Kontaktovat uživatele:

#1318 Příspěvek od Pekacek77 »

Nejnovější video, ještě je horké. Létání v Chorvatsku jsem před dovolenou konzultoval s jejich úřady, abych věděl, co se může a co se nesmí. Ptal jsem se i na použití kamerky na modelu, tam už jsem se odpovědi nedočkal, takže jsem to riskl :-)

https://vimeo.com/102022004
Přílohy
screen.jpg
Grugh

#1319 Příspěvek od Grugh »

Zkusil jsem také něco natočit. Snad se to bude líbit.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=04-3fJU4YB8[/youtube]
Petr
miťo

#1320 Příspěvek od miťo »

Yeah píše:Tak snad abych Vám to tady trošku přerušil :-)
je to točené kamerkou HD Wing ... a uveřejněné na vimeo, takže vkládám jen odkaz...
http://vimeo.com/78732071

Tohle místo na světě znám z MTB závodů. Moc pěkná lokalita.
...taky jsem přemýšlel nad nějakým dvoumotorákem na létání s kamerou. Tažné vrtule méně hlučí a nejsou ve špici před kamerou.
Zamčeno

Zpět na „Letadla - začátečník“