Petr_K píše:
ale DJI mlčí, přitom
Jo,mlčení jim jde ze všeho nejlépe.K těm mým prasklinám se ještě taktéž nevyjádřili,no ale co, už na to kašlu a proklínám den,kdy jsem si Phantoma objednal
Petr_K píše:
ale DJI mlčí, přitom
No ja myslim, ze se k tomu DJI jiz loni vyjadrovali, tim tedy myslim ty praskliny, ktere jsem ja registroval na svem prvnim trupu nekdy pred rokem. Je to dusledek letani s nevyvazenymi vrtulemi, ci dokonce s nevyvazenymi motory, coz se muze stat po nejakem padu - nasledne vibrace pote mohou zpusobit ty praskliny kolem motorovych lozi. Naprava je celkem snadna (mnohokrate zde popisovana), a nejaka vyjadreni od zdejsiho distributora se nejspise ocekavat nedaji, tem jde od zacatku az na konec celkem jen o byznys. U jinych vyrobcu to neni nijak ruzovejsi, zejmena tech z asijskeho kontinentu...raging píše:...Jo,mlčení jim jde ze všeho nejlépe.K těm mým prasklinám se ještě taktéž nevyjádřili,no ale co, už na to kašlu a proklínám den,kdy jsem si Phantoma objednal...
gardenroute píše:Marku, to je ale pakárna, ale jde to tak. Da se pouzit i smartphone s akcelerometrem a apkou pro mereni vibraci, na "trubce" jsou videa s navody, myslim i s temi laser ukazovatky...
gardenroute píše:Vrtule mě nevadí, občas je tam kvůli autenticitě také nechám, ale ta stínová interference je dost rušivá, to mě vadí...
Ted netusim na co se ptas?texmur píše:a to to unese?
není riziko VRS (rozkmitání a pádu) jako např při použití ochranných oblouků?