p Hnízdil tvrdí, že podle měření ne že ztráta pohybuje okolo 10%.
Hošivolle teď sem donabil 8 tužkovek a ze skříně sundal vysílačku co mám ještě ze setu Sky Lady .... a ono to sní je taky zarušený. Chová se to uplně stejně.
Hašišmarjá to mě tady muselo od minulého týdne začít něco zářit tak, že mi to ruší vysílačky, nebo já už ničemu nerozumím. ato na kanále 66 a 78
Co to může být?
Pomoc - problém při výměně krátké antény za dlouhou u Optic6
-
vasin
- Kontaktovat uživatele:
Model
Jedna se o dva modely u kterych sem to zkousel a to Mustang EPP a Torro EPP v obojim mam 2 serva Hajtek hs55 a zkousel sem dvoje baterky vcera nabijene jedny lipolky a jedny A123.
Hm zitra to zkusim venku no, ale to az vecer daleko za Prahou. Nic mene mne proste nenapadlo ze by to mohlo byt ruseni. Nikdy se mi tu nic takoveho nedelo. A hlavne zaruseni je tim vetsi cim dal sem od vysilace.
Hm zitra to zkusim venku no, ale to az vecer daleko za Prahou. Nic mene mne proste nenapadlo ze by to mohlo byt ruseni. Nikdy se mi tu nic takoveho nedelo. A hlavne zaruseni je tim vetsi cim dal sem od vysilace.
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
-
vasin
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel
Bohuzel nemam ale ze by to najdnou zacala delat vsechna 4 serva na dvou modelech co .. este o vikendu litaly jako .. no krasne no
A hlavně to nedělaj jen serva ale i to roztočí motor.
A hlavně to nedělaj jen serva ale i to roztočí motor.
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
Jediné vysvětlení mám to, co podal p.Hnízdil....vysílač byl s původní anténou nastaven špatně a s pendrekem mu to sedí, je lépe přizpůsoben.Osobně si taky myslím, že s krátkou anténou je menší dosah, asi moje výjimka potvrzuje pravidloarda1 píše:Podle mě je u krátké antény dosah tak max 50% teleskopu.
-
vasin
- Kontaktovat uživatele:
HUF
Tak jsme dnes rano provedl test v garazi v praci .. fakt jen rychlovku nebyl cas a vyada to ze uz to nedela ... takze mam asi necim nově zarušenej byt .. jen nevím čím to mám fakt radost !!!
Ještě mě napadá jedna věc. Stáli jste při měření dosahu vysílače jak s teleskopem, tak s pendrekem ke vzdálené osobě bokem nebo jste na osobu s modelem přímo míříli anténou?pepan píše:Jediné vysvětlení mám to, co podal p.Hnízdil....vysílač byl s původní anténou nastaven špatně a s pendrekem mu to sedí, je lépe přizpůsoben.