HK-600GT 3D nebo HK-550TT Flybarless 3D Torque-Tube

Opravdu větší kousky.
Zpráva
Autor
EvzEn

Re: HK-600GT 3D nebo HK-550TT Flybarless 3D Torque-Tube

#31 Příspěvek od EvzEn »

Tak to má známý, díly na blade jsou nechutně drahý, nevím, proč to ti vydřiduši v astře tak hrozně předražujou.. V USA jsou ty ceny uplně někde jinde..

Zavolal bych známému, at se ti na heli mrkne ještě jednou :)
borat

#32 Příspěvek od borat »

Da se předělat ten blade z 3D na X ?? Na bez padlo aby mel 3 osy gyroskop ??? Stačila by jen hlava a prijmac s gyrem ??
Dáva

#33 Příspěvek od Dáva »

borat píše:Da se předělat ten blade z 3D na X ?? Na bez padlo aby mel 3 osy gyroskop ??? Stačila by jen hlava a prijmac s gyrem ??

Nezlob se na mě , ale vymýšlíš jednu bejkárnu za druhou.Přestavba na bezpádlo Tě bude stát nemalé prostředky za které by jsi si mohl koupit třeba simulátor.
Jestli to myslíš s heli vážně , kup si simulátor trénuj a naštuduj problematiku vrtulníků zde na foru nebo http://zd.wwwcity.cz/zd/TeorieLetuHeli.htm
Bez létání na simulátoru s vrťasem do vzduchu ani nechoď , rozflákáš ho do 10ti vteřin..
Skyfun pulse projekt a pár poletuch
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od František Koudelka »

No za prve, v blade 450 X tedy bezpadlo je jednotka myslim beast s vestavenym prijimacem, ta stoji cca5tis kc, k tomu rotorova hlava a serizovat to budes jak...??? das to zase znamemu ktery ti radeji radi misto blade radsi HK a cim vetsi tim lepsi :roll: myslim ze mi tu par lidi da za pravdu, ze to neni moc dobra rada
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
borat

#35 Příspěvek od borat »

Tak já už nevím :-(

Simulátor mám Phoenix propojeny přes hdmi na 55" TV aby tam bylo něco vidět ale zase problém ze mi to nechce brát vysílačku... Mám kabel graupner mono jack/USB na win XP prý jel ve win 7 jsem to nezozchodil píše mi ze vysílačka nebyla rozpoznána ( v Phoenixu win to vidí jako zařízení HID)

Tak jsem uvažoval ze koupim nějak vrtulník tipu mjx f45....
Tsisters

#36 Příspěvek od Tsisters »

Ahoj, Phoenix má svůj kablík a v něm je klíč, tak možná proto ti to nefunguje. Co se týče návodu, který sháníš, tak ti toto určitě pomůže a raději si na těch stránkách trošku víc počti:
http://vitocz.net/
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
beka

#37 Příspěvek od beka »

borat píše:Tak já už nevím :-(

Simulátor mám Phoenix propojeny přes hdmi na 55" TV aby tam bylo něco vidět ale zase problém ze mi to nechce brát vysílačku... Mám kabel graupner mono jack/USB na win XP prý jel ve win 7 jsem to nezozchodil píše mi ze vysílačka nebyla rozpoznána ( v Phoenixu win to vidí jako zařízení HID)

Tak jsem uvažoval ze koupim nějak vrtulník tipu mjx f45....

Bingo,konečně si se trefil,F45, ale F649 je lepší hračka pro tebe a ještě k tomu upgrade se střídavym motorem.K tomu phoenixu si MUSÍŠ koupit ten origo kabel jinak to nerozchodíš, v té krabičce co je na tom origo kabelu, je to zakleté kouzlo, nepomůže ti žádny HDMI aní 55"TV,proto to stojí těch dva a půl peněz.No a XP to nejelo mám xp také jsem to zkoušel ale kdosi prodával ten kabel i s tou krabičkou neoriginál,za pár šupů, tak to šlo rozchodit ale krásně to stahovalo viry, mělo to byt učelové, nemohu potvrdit osobně,jen co jsem vyčet na netu
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od pkotatko »

Original koupeny Phoenix vcetne originalniho kabelu s HW klicem mi bezi/bezel na win XP, 7, 8 a 8.1 bez problemu.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
EvzEn

#39 Příspěvek od EvzEn »

Souhlas, pokud nemáš phoenix, kup si origo,, Stejně jedna nebo dvě rány s Bladem a má ty prachy za simulátor doma..

Sice si pořád melu svou, ale zkoušel si zjistit, jestli máš gyro v normálu, nebo v headlocku ??
Odpovědět

Zpět na „Heli - nad 500“