Jak volat zdarma

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
lukas.rychter

Jak volat zdarma

#1 Příspěvek od lukas.rychter »

Budu chvíli cestovat mimo Evropu a rád bych volal do Čech zdarma.
Jde mi o to, že se v hotelu připojím na wifi a do čr bych rád volal na stolní PC.
Na mobilu mám Android.

Existuje nějaká aplikace, která mi to zdarma umožní?
Marena
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak volat zdarma

#2 Příspěvek od Marena »

Tak na mobil klidně nainstaluj Skype. Donuť druhou stranu, aby měla taky skype a nebo si případně kup za 200kč kredit a máš klid.
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
Ezio

#3 Příspěvek od Ezio »

Programů pro android na volání přes data je spousta - zmineny skype, viber, hangouts, whatsapp.... staci mrknout na googleplay.
Fly & land in safe.
DEVO 10 - Deviation4, Agile 7.2, T-REX 450L, 450 DFC, V120D02S, Cessna 400
lukas.rychter

#4 Příspěvek od lukas.rychter »

to jo, ale to mohl druhý přijmout na pc, tedy soft, co běží na pc a to viber asi není
LittleFalco

#5 Příspěvek od LittleFalco »

Ja pouzivam Viber, WhatsUp a Skype na mobilu, skype na compu.
Se Skype, nebo VIPVoice si muzes navic predplatit kredit, umoznujici volani a posilani SMS i na bezne telefony, na kterych neni nainstalovany komunikacni program - treba pevne linky na uradech atp. A platis stejne, jako by si volal z CR. Pokud volas ze zeme mimo EU, je to dost vyrazna uspora
Zpátky doma, v kopcích :-)
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od JirkaA »

lukas.rychter píše:to jo, ale to mohl druhý přijmout na pc, tedy soft, co běží na pc a to viber asi není

Viber na PC běží taky ;)
OK2WY
niky79

#7 Příspěvek od niky79 »

WhatsApp volání neumí. Viber je i na pc. Copak ty programy nikdo nepoužíváte? :-P
ifin

#8 Příspěvek od ifin »

Léta používám VoipDiscount, ted mají i verzi pro Android. Při zaplacení minimálního kreditu se potom da volat zdarma na pevne linky téměř kamkoliv. Já to dost používal když jsem byl v USA. Ani poplatek za volání do mobilní site není nijak vysoký.
Nelítá to? A zkusili jste to nakopnout?
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“