RC souprava

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
ok1tlt

DX7

#31 Příspěvek od ok1tlt »

Marek71 píše:
Kollis píše:Já si myslím, že na 2,4GHz je ještě čas. Vybavení stanic nic moc, systémů několik, ceny vysoké. Moduly do klasických rádií se množí jako houby po dešti. Rada- počkat. Taky pořád slyším rušení-ale co ruky???????????????

Vysoké ceny ? Zdá sa ti 4.000 KČ za DX7 vysoká cena ? Je to za Tx, aku, nabíjačku... aj s poštovným. Mne sa to zdá výborná cena. Pokiaľ ti teda nevadí, že návod bude v angličtine :-)

Ahoj,

také zvažuji nákup DX7 (celého setu) a rád bych se dotázal, zda již máte někdo zkušenost s nákupem z některého zahraničního e-shopu? Ceny jsou lákavém, ale rád bych šel již prověřenou cestou :-). Díky za tipy.
Tomáš
Jiří Kolář-BAN3
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN3 »

DX6 za 4000(Tx) snad, DX7 nevím. Rx - ?(není potřeba?. Určitě je lepší více než 6 kanálů. Stejně bude kupovat další. Bavit se u EPP o rušení ????
[/quote]
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Marek71 »

Kollis píše:DX6 za 4000(Tx) snad, DX7 nevím. Rx - ?(není potřeba?. Určitě je lepší více než 6 kanálů. Stejně bude kupovat další. Bavit se u EPP o rušení ????
[/quote]

DX6i (DSM2) je pod 100 USD, čo je 1.800 KČ ! A DX7 je za 180 plus poštovné 40, to je cca. 4.000 KČ. K tomu Rx od 50 USD, podľa typu. Ver tomu :-)
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Jiří Kolář-BAN3
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN3 »

V tom případě se omlouvám, a zasazuji se rázně o zrušení všech e-shopů v ČR. Jenom mi to stále nedá, proč tolik modelářů používá tak nehorázně drahé soupravy Graupner, JR,Futaba(klasika), Hitec, Multiplex.atd. Znám vrtulnikáře, který má Futabu za cca 60.000,-Kč. Je to snad blázen. Když ji kupoval, DX už běžely. Já nejsem zastáncem starýho, ale ani obříci v tom nemají dodnes jasno. Proč preferovat jeden systém kvůli ceně, když zatím nikdo neví ,který, z těch několika , je vlastně ten pravej. Graupner taky prodává moduly do stávajících rádií.Ale kam to vlastně půjde. To dnes nikdo neví(esotop). Kupovat co jde předělat je lepší, než si zavírat cestu dál. Potom bude platit dvakrát. Každej má svůj vývoj.
Jiří Kolář-BAN3
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN3 »

P.S. Ještě jsem zapomněl. Jeden dost dobrej modelář (směrovka přehrabuje písek na zemi, třímetrovka)říká: Je jedno , jestli máš EPP nebo třímetrovku, ty ruce se stejně jednou spletou.A má pravdu. Od toho nikoho nic neochrání. Obzvláště u začínajících. Ztráty se musí předpokládat. Pokud je rozchodíš(a zaplatíš), máš předpoklad stát se opravdu milovníkem modelů a zároveň sponzorem všech rc-e-shopů. :lol: :lol:
Ještě se mi líbí obchody: ND - hřídel atd.......
Proč?? Můj Axik oral několikrát, a žádnou hřídel jsem nemusel kupovat.Vyčistit a letět. Dokonce jsem se zde dočetl, že odešla pouze při létání. není dobrý všechno levný.
Jiří Kolář-BAN3
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN3 »

P.S. Ještě jsem zapomněl. Jeden dost dobrej modelář (směrovka přehrabuje písek na zemi, třímetrovka)říká: Je jedno , jestli máš EPP nebo třímetrovku, ty ruce se stejně jednou spletou.A má pravdu. Od toho nikoho nic neochrání. Obzvláště u začínajících. Ztráty se musí předpokládat. Pokud je rozchodíš(a zaplatíš), máš předpoklad stát se opravdu milovníkem modelů a zároveň sponzorem všech rc-e-shopů. :lol: :lol:
Ještě se mi líbí obchody: ND - hřídel atd.......
Proč?? Můj Axik oral několikrát, a žádnou hřídel jsem nemusel kupovat.Vyčistit a letět. Dokonce jsem se zde dočetl, že odešla pouze při létání. není dobrý všechno levný.
Želivák
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Želivák »

Že by odzkoušená technologie, kvalita a soft? Mám éro s 8 servama a nechci použít rozdvojky. To DX7 asi nezvládne .....
Z Němec např. pořídíš MC 22 za cca 440 ojro. Je to moc nebo málo?
Taky Axik nestojí pár kaček . Asi to bude taky trochu kvalitnější.
Jiří Kolář-BAN3
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN3 »

Nikdy nevíš jak ta snaha skončí. To je pravdaAle já začal úplně od začátku. A platil a platil. Pokud někdo vnitřně tuší, že to chce dělat, ať radši zaplatí hned něco navíc nebo se z toho později pos.....e. Já toho rozbil už dost(myslím si že ,i ostatní) a je lepší neexperimentovat. Nikomu neradím, ale rada někoho zkušenějšího (bydliště) se hodí. Proč běhat hlavou proti zdi. Vždyť to bolí. Ty ceny MC22 neznám, ale není moc vysoká. Už se raději vyjadřovat nebudu. Letu zdar.
F104
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od F104 »

Ahoj, mám vysílač MX-16s, používám k němu tyto přijímače: smc 20, smc 19, scan 16, Jeti REX 7, Hitec HFD 08 RO, HFS 05, MZK Decada (s tímto vyzkoušeno zatím jen na zemi) a MZK nějaký čtyřkanál. Ani s jedním z těchto přijímačů necukne. Jen u Hiteca HFD 08 jsem po nandání křídla dal kabel od pravého křidýlka na kabel od baterky a to křídlo si po přidání plynu dělalo co chtělo. Graupnerovi to nevadilo... Jinak bez problémů. Jediná obrovská nevýhoda Graupnera: nemá "CUT" na motor, musí se chcípat staženám trimu.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“