Titan obrábění - zkušenosti
Re: Titan obrábění - zkušenosti
Sice přes překladač ale zajímavý - Radek
EDIT - že bych chladil vzduchem s emulzí ?
ICQ 638556901
Ahoj, měl jsem pedály z havarovaného Su7. Při snaze dostat je do původního tvaru (byly jen lehce ohnuté), jsem zničil závit na velkém svěráku a zapotil se při snaze o narovnání 5 kg kladivem a kovadlinou. Závěr - pedály zůstaly ohnuté. 
Život je cesta, a cesta je "Když se jde"
arda1 píše:Sice přes překladač ale zajímavý - Radek
pisu ze je to riedene, ale ci vodou, to som tam nenasiel, ale cele sa mi to citat nechcelo :- ))) .. v principe tam porovnavaju suche obrabanie, obrabanie pod prudom maziva/chladenia a to co tam je s tou pistolou MQL to je mazanie minimom mazadla, tak to prave striekaju pistolou ako aerosol, pisu tam aj objem, 300ml/hodinu, tak to mozes skusit ... teda ak ti nestaci kolko odstrekuje po stenach to tvoje mazanie :- )))))
osobne, amatersky si ale stale myslim ze ta vodna emulzia (alebo roztok ak je ten olej rozpustny vo vode) je istota :- ))
no ale sak skusis, uvidis :- ))
Tak odolné pedály si z jiného materiálu neumím představit - jednotlivé díly byly odlidky
Život je cesta, a cesta je "Když se jde"
Takže titan v pondělí dorazil - bohužel díky narozkám jsem se na to zatím nedostal - každopádně se na to chystám (a těším) a dám vědět jak jsem se s tím popral(zatím jen zkoušky obrábění) -Radek
ICQ 638556901
Tak jak to dopadlo s obráběním?
www.rc-pisek.rajce.idnes.cz/
www.youtube.com/user/Hreba13/videos
www.youtube.com/user/Hreba13/videos
Připojuju se k otázce HOKEJe
a jaký díly a pro co je vyrábíš?
a jaký díly a pro co je vyrábíš?
HOKEJ píše:Tak jak to dopadlo s obráběním?
Díky moc za rady - jsi jeden z mála co fakt poradil k věci - šlo to přesně jak jsi popisoval - Radek
ICQ 638556901