Nová GoPro HERO 3
Re: program pro gopro white do PC
ee psal jsem pro
přenos wifi-OBRAZU do PC
Jaký program je potřeba ??
přenos wifi-OBRAZU do PC
Jaký program je potřeba ??
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nová GoPro HERO 3
Kameru nemám, ale zkusil jsem google a hned první dva odkazy:
https://www.youtube.com/watch?v=-dTyxSQZPro
http://superuser.com/questions/546628/c ... -over-wifi
https://www.youtube.com/watch?v=-dTyxSQZPro
http://superuser.com/questions/546628/c ... -over-wifi
Naposledy upravil(a) danidani dne pon 30.06.2014 10:59, celkem upraveno 1 x.
Nekde na netu jsem videl nastaveni VLC Playeru pro prenos videa z gopro podobne jako z IP kamery.
nádhera asi se budu učiti england.....
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
zkus radeji nejdriv englishbuf píše:nádhera asi se budu učiti england.....
OK2WY
Zdravim mam GoPro HERO 3 SILVER + a mam tento problem:
Kamera mi neposiela video signal cez usb vystup najskor som myslel ze cinania mi dodali zly kabel ktory som dostal k "boscom" transmiteru tak som ho rozobral a vsetko je ok zapojene.
Potom som urobil upgrade firmwaru v kamere ale stale nic.
Tak neviem ci robim nieco zle. Alebo treba na kamere nieco zapnut alebo nastavit o com neviem? Alebo je proste vadna ma uz niekto z vas podobnu skusenost s touto kamerou?
Este mi napadlo vyskusat iny kabel ale nemam ho tak som sa chcel skor poradit pokial ho objednam.
Dik za postrehy.
Kamera mi neposiela video signal cez usb vystup najskor som myslel ze cinania mi dodali zly kabel ktory som dostal k "boscom" transmiteru tak som ho rozobral a vsetko je ok zapojene.
Potom som urobil upgrade firmwaru v kamere ale stale nic.
Tak neviem ci robim nieco zle. Alebo treba na kamere nieco zapnut alebo nastavit o com neviem? Alebo je proste vadna ma uz niekto z vas podobnu skusenost s touto kamerou?
Este mi napadlo vyskusat iny kabel ale nemam ho tak som sa chcel skor poradit pokial ho objednam.
Dik za postrehy.
X8 Quad Pixhawk 2Tricopter APM 2.6Race Omnibus F4 Quad HKpilot32
- JosefSvejk
A do čeho připojuješ ten USB kabel? Do jakého zobrazovacího zařízení?
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
JosefSvejk píše:A do čeho připojuješ ten USB kabel? Do jakého zobrazovacího zařízení?
Najkor som ho pripjil k transmiteru dodanym origo kablikom ale ked som nemohol dosiahnut ziaden prenos signalu rozobral som koncovku ku transmiteru a pripojil vystup s kamery rovno na video vstup fat shark dominatora aby som vylucil chybu transmiteru no a obraz ziadny tak usudzujem ze transmiterom to nebolo ale kamerou lebo okuliare funguju ked ich pripojim na iny zdroj video signalu.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
troiac píše:Najkor som ho pripjil k transmiteru dodanym origo kablikom ale ked som nemohol dosiahnut ziaden prenos signalu rozobral som koncovku ku transmiteru a pripojil vystup s kamery rovno na video vstup fat shark dominatora aby som vylucil chybu transmiteru no a obraz ziadny tak usudzujem ze transmiterom to nebolo ale kamerou lebo okuliare funguju ked ich pripojim na iny zdroj video signalu.
Teď přesně nevím jak je to u 3ky ale u 1ky jsi v nastavení musel zaktivoval live video out... ale myslím že u 3ky, když o tom tak přemýšlím se ten live video out aktivuje odporem který je připájen mezi jednu dvojíci pinů, mrkni na google
Jj odpor je potreba.
[album]4111[/album]
[album]4111[/album]
CyCo píše:Jj odpor je potreba.
[album]4111[/album]
Ano to viem ten odpor tam je ale nefunguje to aj tak.
Objednal som novy kabel z HK uvidime ked dojde snad to bude fungovat.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nevíte někdo kde by se dal koupit zadní "BUS" konektor ke GoPro 3+? Potřeboval bych z něj vytáhnout live video out 
- gardenroute
Myslim, ze jsem to nekde videl, ale jsem ted v zahranici a ten link mam nekde na PC doma. Zkus Google. Ale zive video v kompozitnim analogu je na tom specialnim USB konektoru na boku GoPro kamery, potrebny kabel prodava u nas napr. Telink...Ancistrus01 píše:Ahoj, nevíte někdo kde by se dal koupit zadní "BUS" konektor ke GoPro 3+? Potřeboval bych z něj vytáhnout live video out
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
gardenroute píše:Myslim, ze jsem to nekde videl, ale jsem ted v zahranici a ten link mam nekde na PC doma. Zkus Google. Ale zive video v kompozitnim analogu je na tom specialnim USB konektoru na boku GoPro kamery, potrebny kabel prodava u nas napr. Telink...
Vím vím, že je i na USB, ale zrovna bych potřeboval zadní...