Galaxy Visitor
- JosefSvejk
Re: Microkoptéra Galaxy Visitor 2 RTF
Kdyby někdo chtěl toho Visitora2, tak ho přenechám za 1600 + pošta. Stav jako nový, v původní krabici, mode1, jsou k němu 4 baterie, každá cca 5 cyklů (1 nerozbalená). Kdyžtak SZ.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
To JosefSvejk: SZ 
- JosefSvejk
Visitora už nemám.
-
crossfirej
crossfirej píše:Cau. mam problém asi po 14 dnech a pár pádech mě Visitor jakoby ztratil výkon a velmi rychle se jakoby vybije baterie (mám 3) a asi po minutě uz musím mít plyn uplne nahore aby vubec se odlepil od země . To po vybaleni nedělalo a vydržel znatelně déle. Také se mě stalo že 2 vrtulky po chvilce se točily velice tězce a po vypnutí plynu zastavovaly dříve nez zbylé 2. Ted už se zase lehce otačejí všechny čtyři bez problémů. Myslíte že odešly motorky (nějak brzo. Ale může to být těma pádama ) . Nedokáži si to vysvětlit .
Objednal jsem nové 4 ale nerad bych po dalším necelém měsíci kupoval další .
Nejste prosím někdo zkušený z Brna (nejraději Bystrce) kdo ho vlastní také nebo RC nadšenec kdo lítá a poradil by, případně vyzkoušel za letu všechny funkce ?
Děkuji
Náhodně jsem zkusil dat uplně nové vrtulky a Visitor už zase velmi pěkně lítá . Je to zajimavé... starší vrtulky nebyly viditelně poškozené nebo jinak deformované . Ale po výměně lítá Visitor2 jako vyměněný.
Takže ted jen kompletně nakalibrovat ve všech bodech. Zdá se mě že ho musím více nutit měnit směr nebo ho zase udržet na místě. "Návratový" mod nefunguje ale kdyz byl nový tak fungoval.
Náhradní motorky jsme koupil ale zatím nemontoval.
Celkem je visitor uplne nepouzitelný za větru.
Ted me v hlavě leží "DJI - F302 Phantom FC40 RC set kvadrokoptéry 5.8GHz" s 720p kamerkou ... ale 13490 + 700 aspon druhá baterie uz utíká moc od magické částky 9999 Kč.
Coptera Traxxas Aton, Letadlo BETA 1400 .
Čaute.
Ja mám tiež problém s kamerkou. Keď zapnem vysielač, koptérku a zapnem kameru, krúžim koptérkou v ruke trasiem s ňou tak mi video nahrá krásne ale keď začnem lietať tak po pár sekundách nahráva len zvuk, video nikde.
Čo s tým robiť ?
PS: nemá niekto natočené video v SK alebo CZ jazyku pri kompletnej kalibrácii na mode 1 ?
Ponachádzal som videá v angličtine, tá mi moc nejde a to bolo vždy pre mode 2 ?
Díky
Ja mám tiež problém s kamerkou. Keď zapnem vysielač, koptérku a zapnem kameru, krúžim koptérkou v ruke trasiem s ňou tak mi video nahrá krásne ale keď začnem lietať tak po pár sekundách nahráva len zvuk, video nikde.
Čo s tým robiť ?
PS: nemá niekto natočené video v SK alebo CZ jazyku pri kompletnej kalibrácii na mode 1 ?
Díky
Galaxy Visitor 2 White/White
janoosk píše:Čo s tým robiť ?
Díky
Ohledně kamerky bohužel nic. Dovozce a servis Pelikan to vůbec neřeší jako chybu. Vymění ti kameru za 600,- a pak ti to znovu nejde. Řeším to akorát tím, že čas od času ve vzduchu vypnu a zapnu kameru, začne to chvilku natáčet zase ok. Když jsem to psal výrobci, tak mi napsal ať jim to pošlu, že mi to opraví, vtipálci
Kalibraci jsem tu již popisoval. Prakticky je to stejné jako mode 2, akorát si prohodíš instrukce z pravé páky na levou. Jednoduché. A dodává se k tomu manuál v češtině
- Toro 900, Galaxy Visitor 2, Niko VaporizR, 9072 Chinook Cargo, Hovercraft, Himoto Monster Truck...
To je dost blbe ze vymenia kameru a ziadna zmena nenastane
potom to bude asi problem v celej kopterke.
Este ma napadlo. Pouzivam microSD kartu 8Gb class 4. Normalne sa pise ze class 4 by malo zvladat zapisovat HD video (co je diskutabilne ci je kamerka HD) ale ci to nieje na tu kamerku malo ze karta nestiha pisat. Asi kupim class 10 a uvidim co to urobi. Nahodou skusenosti s class 10 nemate ?
Navod mam od pelikandaniel skusam to podla toho no nejak sa mi to i tak nepozdava, nezostava volne vysiet. Ide hore, dole, dopredu, dozadu je to take vseliake. Mimochodom ani navrat domov mi nefunguje
Este ma napadlo. Pouzivam microSD kartu 8Gb class 4. Normalne sa pise ze class 4 by malo zvladat zapisovat HD video (co je diskutabilne ci je kamerka HD) ale ci to nieje na tu kamerku malo ze karta nestiha pisat. Asi kupim class 10 a uvidim co to urobi. Nahodou skusenosti s class 10 nemate ?
Navod mam od pelikandaniel skusam to podla toho no nejak sa mi to i tak nepozdava, nezostava volne vysiet. Ide hore, dole, dopredu, dozadu je to take vseliake. Mimochodom ani navrat domov mi nefunguje
Problém s kamerou vyriešený
Takze kupil som MicroSD kartu 8Gb class10 s rychlostou zapisu 20Mb/s a kamera toci ako blazniva. Ziadne sekanie, vypadky a ani nic podobne.
Teraz sa este pustim do riesenia nefunkcneho navratu domov
Takze kupil som MicroSD kartu 8Gb class10 s rychlostou zapisu 20Mb/s a kamera toci ako blazniva. Ziadne sekanie, vypadky a ani nic podobne.
Teraz sa este pustim do riesenia nefunkcneho navratu domov
janoosk píše:To je dost blbe ze vymenia kameru a ziadna zmena nenastanepotom to bude asi problem v celej kopterke.
Používám kartu Kingston 32GB UHS Class 10, nemá to na to vliv. Je to úplně stejné jako přiložená 2GB karta Class 4, se kterou by to mělo fungovat. A jak jsem již psal, ze začátku to jede ok (i s tou originální), po delší době to opět nejde. Zkoušel jsem ji i přeformátovávat.
Volně viset ani nemůže, není to tak dokonalé zařízení
Návrat domů mi někdy jde a někdy ne. Nedá se na to spolehnout, bohužel. Budu rád za jakékoliv poznatky
- Toro 900, Galaxy Visitor 2, Niko VaporizR, 9072 Chinook Cargo, Hovercraft, Himoto Monster Truck...
Ja som kupil microSD HC Integral Ultima PRO 8Gb class10 20Mb/s. Je to nejaky Anglicky vyrobca, ziadna Cina a funguje uplne bez problemov akurat ze meska trosku zvuk za videom ale to bude asi v prehravaci v PC a nie v kamerke. Natocil som okolo 40 zaznamov, 1let/1zaznam a video bolo bezchybne.
To nastavovanie trimov som konecne pochopil
, nastavil a aj v izbe ozaj nezostalo len tak vysiet ale pomali sa to ucim ovladat 
Navrat domov mi nefungoval uz od zaciatku, dufal som ze sa to da nejako nastavit ale vidim ze nie
. Skoda ze mi to nefunguje lebo by som sa vyhol vela vela havariam

To nastavovanie trimov som konecne pochopil
Navrat domov mi nefungoval uz od zaciatku, dufal som ze sa to da nejako nastavit ale vidim ze nie
janoosk píše:Ja som kupil microSD HC Integral Ultima PRO 8Gb class10 20Mb/s. Je to nejaky Anglicky vyrobca, ziadna Cina a funguje uplne bez problemov akurat ze meska trosku zvuk za videom ale to bude asi v prehravaci v PC a nie v kamerke. Natocil som okolo 40 zaznamov, 1let/1zaznam a video bolo bezchybne.
To nastavovanie trimov som konecne pochopil, nastavil a aj v izbe ozaj nezostalo len tak vysiet ale pomali sa to ucim ovladat
Navrat domov mi nefungoval uz od zaciatku, dufal som ze sa to da nejako nastavit ale vidim ze nie. Skoda ze mi to nefunguje lebo by som sa vyhol vela vela havariam
![]()
Tak ten Kingston má až 45MB/s, že
Třeba ti návrat "někdy občas" půjde jako mě
- JosefSvejk
Máte zkalibrovaný kompas ve vysílači?
JosefSvejk píše:Máte zkalibrovaný kompas ve vysílači?
Jestli to je na mě, tak já vždy, když někam jdu lítat, předtím na místě vše zkalibruji, i když v návodu píšou, že to je třeba jen po pádech apod. Už je to blbej zvyk, ale jistota
- JosefSvejk
Pokaždé kalibrovat je zbytečné. Jen je třeba si uvědomit, že u tohoto (pseudo) RTH je třeba mít zkalibrovaný i kompas ve vysílači. Princip toho návratového modu si každý snadno domyslí. Je třeba taky přesně dodržet postup popsaný v návodu (poloha vysílače). Jestli je kompas ve vysílači dobře zkalibrovaný se dá lehce zkontrolovat zapnutím se současně zmáčknutými tlačítky - to je ostatně popsáno v návodu.
JosefSvejk píše:Pokaždé kalibrovat je zbytečné. Jen je třeba si uvědomit, že u tohoto (pseudo) RTH je třeba mít zkalibrovaný i kompas ve vysílači. Princip toho návratového modu si každý snadno domyslí. Je třeba taky přesně dodržet postup popsaný v návodu (poloha vysílače). Jestli je kompas ve vysílači dobře zkalibrovaný se dá lehce zkontrolovat zapnutím se současně zmáčknutými tlačítky - to je ostatně popsáno v návodu.
Kontrolu jsem teď udělal a ok, ale zkusil jsem zkalibrovat a ono to letí ke mě zpět! Zatím tedy doma, ale zkusím to odpolko venku s vyšší akcelerací. Ale jak píšu, kalibruji to fakt pokaždé, teď jsem to tedy dělal přímo (úplně stejně) podle videa na stole, nepřijde mi, že bych něco dělal jindy špatně. No uvidíme, třeba odletí jinam