Jojo když je počasí tak můžu lítat na poli každý den, 3 sad acu mám většinou na každé letadlo.
Tu halu bych řešil až na zimu teď to půjde venku, hlavně k večeru až se uklidní vítr.
Díky.
Letecká akrobacie
- valajda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Letecká akrobacie
Nechce se mi zakládat nové téma, tak doufám, že se v tomhle vlákně někdo najde. Začal jsem si trénovat akrobatickou sestavu RCA dle tohoto
http://www.rcklub-ul.cz/index.php?optio ... &Itemid=82
Měl bych dotaz k obratu č. 6. Střídavě 2 doby čtyřbodého výkrutu. Kresleno je to jako s výdrží na zádech, v popisu se o výdrži nic nepíše. Jak je zvykem to létat třeba na soutěžích?
A druhý dotaz. Vyskytuje se pár soutěží akrobatů na plovácích RCAH. Tam se létá stejná sestava?
Díky
http://www.rcklub-ul.cz/index.php?optio ... &Itemid=82
Měl bych dotaz k obratu č. 6. Střídavě 2 doby čtyřbodého výkrutu. Kresleno je to jako s výdrží na zádech, v popisu se o výdrži nic nepíše. Jak je zvykem to létat třeba na soutěžích?
A druhý dotaz. Vyskytuje se pár soutěží akrobatů na plovácích RCAH. Tam se létá stejná sestava?
Díky
Obecně, pokud není v popisu přesně řečeno že to tak být nemá, tak se mezi každým bodem několikaboďáku dělají mezery. Jestli je toto úplný popis, tak to bude přesně jak říkám, velká mezera před a po obratu a mezi jednotlivými boďáky malé viditelné mezery.
Všechny výdrže jsou stejné, mezi body
Všechny výdrže jsou stejné, mezi body
- valajda
- Kontaktovat uživatele:
právě mě zarazilo, že u obratu číslo 6 je popis
Model z normálního letu provede 2 doby čtyřdobého výkrutu, na ně naváže 2
dobami čtyřdobého výkrutu v opačném směru.
a u obdobného obratu č.10, kde je zvýrazněn i v grafice bez výdrže
Model z normálního letu provede celý výkrut a bez výdrže provede druhý
výkrut v opačném směru.
NAVÁZAT = BEZ VÝDRŽE
Model z normálního letu provede 2 doby čtyřdobého výkrutu, na ně naváže 2
dobami čtyřdobého výkrutu v opačném směru.
a u obdobného obratu č.10, kde je zvýrazněn i v grafice bez výdrže
Model z normálního letu provede celý výkrut a bez výdrže provede druhý
výkrut v opačném směru.
NAVÁZAT = BEZ VÝDRŽE
u toho 6 obratu, četl jsem ještě jednou popis a normálně bych tam nechal výdrž... u toho 10? tam není výdrž a i v symbolech je to vidět (ta čára nad tím). Takže boďáky všude stejné výdrže.