Beton závidím. Na vrtule mám raději trávu, ale pro podvozky na přetížené jety je rovná plocha k nezaplacení.
Ohledně tahu - proti gustu, žádný dišputát- nicméně baterky budeš mít minimálně 5000mAh, i to je při předpokládaném odběru (u 1400kv- 120-130A) malá kapacita. Bral jsem z 5000 115A a je to na můj vkus velmi krátká a intenzivní radost. Příště bych raději šel do menšího odběru, ale je to pouze můj subjektivní názor.
Jen v baterkách budeš mít 1500g. I když je otázka pološného zatížení a létání s jety hodně diskutovaná, přeci jen je někde strop. Mrkni a Evženovo video výše, i ten s tím jebnul jak s pytlem brambor, a to lítá velmi dobře. Jsou-li mé informace dobré (nechť petrcorrado potvrdí), má tam podvozel Behotec, což je úplně jiná liga, než Hobbyking. Lehčí Mirage se dá vydojit do velmi nízké rychlosti.
Mirage 2000 Jet Arrows
Pravidla fóra
Toto je nové fórum, pokud víte o nějakém vláknu, které by se mělo přesunout do EDF, tak napište SZ na TomasC.
Díky
Toto je nové fórum, pokud víte o nějakém vláknu, které by se mělo přesunout do EDF, tak napište SZ na TomasC.
Díky
- FilipV
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mirage 2000 Jet Arrows
Výkon je vždycky za něco, setup v Phantomu, viz další příspěvek níže, aku 5S5000, 4,5 minuty, ještě
zbývá na opakování okruhu.
Nemám ještě motor, regl a baterky. Regl je jasnej, aku Gens Ace, vzal jsem jednu na Vasovu radu,
mám ji v Migu 29 Sebart, 4S4000, 3,5 minuty a tam dostává pohulit. Zatím 45 cyklů, a je super.
Motor HET, nevím ještě jakej a podle něho budou aku. Buď 700-75-1750 8-10S, jak to bude vycházet,
nebo 700-68-1500 na 10S, ale taky jsem to ještě nepočítal. 700-83-1445 se mi zdá už dost velkej.
A protože nemám hotovej příďovej podvozek, nevím, jak mi bude vycházet místo na aku. A to jsem ani nehrábl na nohavice a výtokovku, který k tomu nemám a musím je vymodelovat.
zbývá na opakování okruhu.
Nemám ještě motor, regl a baterky. Regl je jasnej, aku Gens Ace, vzal jsem jednu na Vasovu radu,
mám ji v Migu 29 Sebart, 4S4000, 3,5 minuty a tam dostává pohulit. Zatím 45 cyklů, a je super.
Motor HET, nevím ještě jakej a podle něho budou aku. Buď 700-75-1750 8-10S, jak to bude vycházet,
nebo 700-68-1500 na 10S, ale taky jsem to ještě nepočítal. 700-83-1445 se mi zdá už dost velkej.
A protože nemám hotovej příďovej podvozek, nevím, jak mi bude vycházet místo na aku. A to jsem ani nehrábl na nohavice a výtokovku, který k tomu nemám a musím je vymodelovat.
Re: Mirage 2000 Jet Arrows
Dneska jsem zrovna měl Mirage v ruce, s kanály bez kabiny váží 1200g. Nad deseti články s podvozkem se výrobce taky podivil, kam to nacpeš. Samozřejmě, že rozdělené na 5+5. Ale asi to nějak jde, když to tam vmáčknul Evžen...snad servo příďového podvozku do špice....