Yep 100A kouř
Re: Yep 100A kouř
Vezmi to treba z horejsi.cz
Kupon je automaticky v baleni s reglem, pak ho jen pouzijes na oficialnich strankach castlu a hodis tam adresu...to je vse
Kupon je automaticky v baleni s reglem, pak ho jen pouzijes na oficialnich strankach castlu a hodis tam adresu...to je vse
Elfew píše:Vezmi to treba z horejsi.cz
Dík.
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14
DS-14
Elfew píše:Kupon je automaticky v baleni s reglem, pak ho jen pouzijes na oficialnich strankach castlu a hodis tam adresu...to je vse
A ty jsi to zkoušel? Já když tam všechno zadal tak mi to k adaptéru zadara vyhodilo poštovné přes 20 USD. Poštovné zdarma bylo jen pro US, ale už je to asi dva roky zpátky.
Samozrejme, mam od nich uz 4. regl. V listopadu jsem bral 2ks a dostal jsem 2 adaptery. Rok nazpet to same
Kolega bral letos na jare a taktez zdarma. Chce si to totiz poradne precist kam a na co klikas.
Kolega bral letos na jare a taktez zdarma. Chce si to totiz poradne precist kam a na co klikas.
PetrD píše:A ty jsi to zkoušel? Já když tam všechno zadal tak mi to k adaptéru zadara vyhodilo poštovné přes 20 USD. Poštovné zdarma bylo jen pro US, ale už je to asi dva roky zpátky.
Potvrzuju to co psal Elfew - cca 2 měsíce zpět jsem přes E-Bay kupoval CC ICE 50, v krabičce byly dokonce dva kupóny - jeden na USB link zadara, druhý na polní programovací kartu (použitelnou taky jako USB link, což málokdo ví) za 10$. Zaplatil jsem 10$ a za asi dva týdny byla karta doma, poštovné žádné.
Regly YEP používám třetí sezónu a mám už čtvrtej, až do včerejška žádný problém, jo jo do včerejška. Včera sem si totiš krásně kroužil s Ionem v termice a najednou se mi sám přidal plný plyn a bylo najednou vzrůůůšo jako kráva, hodil sem to na křídlo a kroužil dokud se nyvytloukly baterky, když už se to točilo jen na malý otáčky tak sem vyhodil klapky a flapy a bezpečně přistál do vysoký trávy, naštěstí BEC fungoval až do koce. Až dneska sem na to mrknul, regl byl v nastavovacím módu, asi teda, na páku to nijak nereagovalo a pípalo to, zkusil sem to znova naprogramovat kartou a světe div se, zas funguje jak hodinky. Stalo se mi to včera v poledne, vedro už bylo jako kráva, že by se přehřál? Mám tam 60tku a žere to na zemi 55 A.
Bozha píše:Potvrzuju to co psal Elfew - cca 2 měsíce zpět jsem přes E-Bay kupoval CC ICE 50, v krabičce byly dokonce dva kupóny - jeden na USB link zadara, druhý na polní programovací kartu (použitelnou taky jako USB link, což málokdo ví) za 10$. Zaplatil jsem 10$ a za asi dva týdny byla karta doma, poštovné žádné.
Kam kliknout, aby bylo poštovné zdarma?
DS-14
DS-14
To je ebay, ne stranky castlu 
kup ten regulator zde: www.horejsi.cz - jsou oficialni distributorem Castlu v CR. V kazdem baleni co koupis je kupon s kodem, ten musis ihned po nakupu uplatnit na oficialnich strankach castle creations (primo zde http://www.castlecreations.com/products/clink.html ) a vyplnit adresu -> poslou ti to obratem, do tydne to mas doma. Posta se neplati!
PS - muzes si vybrat mezi klasickym USB adapterem, kterym pripojis regl k PC - ten je zdarma ci za 10dolaru je programovaci akrta s usb portem...
PS - muzes si vybrat mezi klasickym USB adapterem, kterym pripojis regl k PC - ten je zdarma ci za 10dolaru je programovaci akrta s usb portem...
- FilipV
- Kontaktovat uživatele:
Mám všechny Castly z ebaye a všechny prošly bez výpalného v pohodě. Po dohodě s prodejci
Ale ten poslední byl před rokem, dnes je to trošku hustší.
U všech byl poukaz s podrobným návodem, jak si objednat buď Castle link, nebo kartu, která slouží také jako link.
Dá se s ní i programovat, ale nikdy jsem to nepoužil, veškerá nastavení dělám v compu.
Ale ten poslední byl před rokem, dnes je to trošku hustší.
U všech byl poukaz s podrobným návodem, jak si objednat buď Castle link, nebo kartu, která slouží také jako link.
Dá se s ní i programovat, ale nikdy jsem to nepoužil, veškerá nastavení dělám v compu.
Elfew píše:kup ten regulator zde: http://www.horejsi.cz - jsou oficialni distributorem Castlu v CR. V kazdem baleni co koupis je kupon s kodem, ten musis ihned po nakupu uplatnit na oficialnich strankach castle creations (primo zde http://www.castlecreations.com/products/clink.html ) a vyplnit adresu -> poslou ti to obratem, do tydne to mas doma. Posta se neplati!
Chtěl jsem ho sehnat levnější. A z těch 100A (já teda teď sháním nějaký 75A) mě zaujal tento -
http://www.himodel.com/electric/Hobbywing_Platinum_Series_100A_2-6S_High_Performance_ESC_Platinum-100A-V3_Professional.html
DS-14
DS-14
- FilipV
- Kontaktovat uživatele:
Link je zdarma, karta stojí 10$
A stejně se jako odpůrce elektriky tomu pokud možno vyhýbám a programuju motor šroubovákem
Semi, s Hobbywingem ti nepomůžu, měl jsem ho kdysi v Panterovi, chodil ok
A stejně se jako odpůrce elektriky tomu pokud možno vyhýbám a programuju motor šroubovákem
Semi, s Hobbywingem ti nepomůžu, měl jsem ho kdysi v Panterovi, chodil ok
Ja mel CC reglu 5. Dva z nich odesly. Na jednom nefunguje brzda (od koupe) - horejsi mi reklamaci neuznal (neubrzdi to jenom vetsi motor - horejsi to podle logu posmrdlal na nejakem 50g moturku a rekl reklamci neuznavam) a jeden shorel (ac nepretezovan a podle meho nejlepsiho vedomi a svedomi byl provozovan v poradku).
Za me kup klidne znovu yep. Jsou to solidni regly s dobrym pomerem cena vykon.
Mam ted jeden ve vikousovi. Dal jsem ho tam na rychlo, kdyz jsem nemohl sehnat CC s tim, ze ho vymenim jak to bude mozne - ale funguje skvele. Jen se dost dementne nastavuje.
Za me kup klidne znovu yep. Jsou to solidni regly s dobrym pomerem cena vykon.
Mam ted jeden ve vikousovi. Dal jsem ho tam na rychlo, kdyz jsem nemohl sehnat CC s tim, ze ho vymenim jak to bude mozne - ale funguje skvele. Jen se dost dementne nastavuje.