ASW 17 od Pelikána
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
Re: ASW 17 od Pelikána
Fox se mě na termiku taky neosvědčil.Je to prostě akrobat.
Asw bude určitě lepší.Ale po čase bych se s ním asi začal nudit.
Ale to je jen můj názor.
Asw bude určitě lepší.Ale po čase bych se s ním asi začal nudit.
Ale to je jen můj názor.
Termicky vetron ma byt asi pomalsi a tym padom casom nudnejsi.. ale to nevadi. Na blbnutie mam Foxa a s tym sa teda fakt da slusne rychlo a obratne lietat. A to ASW keby uz fakt bolo tak strasne nudne, tak ho trosku premotorujem a o zabavu je postarane 
Vdaka za info... takze kupujem ASW
Beta, FOX 1800, Scout, Pioneer, Gama, Hype WOW, Radjet, Alula by Shani,Blast G3
Flysky 9x+Er9x+Frsky
Flysky 9x+Er9x+Frsky
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
Jasně!Máš pravdu.Jsou to naprosto odlišný letadla.
Mrkni na e shop Hangár2.Tam sem ho viděl za necelý 2000Kč.
Já ho koupil před vánocema za 2500Kč
http://www.hangar2.cz/katalog.php?text= ... tail=26702
Mrkni na e shop Hangár2.Tam sem ho viděl za necelý 2000Kč.
Já ho koupil před vánocema za 2500Kč
http://www.hangar2.cz/katalog.php?text= ... tail=26702
-
Lukacs-Koloman
Páni, mám tento model a dnes som ho bol zalietať.
Mal som všetko v neutráli no napriek tomu ťahal model na ľavý bok a až pri trimovaní krídielok
začal lietať usporiadane.Je to normálne pri tomto modeli, alebo ho mám asi zdeformovaný od výroby?
Prosím skúsenosti!
Mal som všetko v neutráli no napriek tomu ťahal model na ľavý bok a až pri trimovaní krídielok
začal lietať usporiadane.Je to normálne pri tomto modeli, alebo ho mám asi zdeformovaný od výroby?
Prosím skúsenosti!
U těhle houboletů je to normální. Pokud po vytrimovani letadlo letí normálně, tak to nereš. Pravděpodobně je jedno křídlo težší než druhý.
Hislin píše:... tak to nereš. Pravděpodobně je jedno křídlo težší než druhý.
Pokud je staticky nevyvážené křídlo tak bych to určitě řešil kouskem olůvka v konci druhého křídla.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
Nebo taky možnost. Ale já to u epp poletuch nikdy nedovazoval a problém nebyl. Zatim jsem nejaky extremni rozdil v hmotnosti kridel nemel. Ale když už, tak jsem nakoupil oluvka různých hmotnosti v rybářských potřebách a ve svěráků z nich udělal placky. Tak se aspoň lip umístí.
Levnéjší je zajít do libovolného pneuservisu, starých olůvek sundaných z gum tam vyhazují kvanta.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
wilder01 píše:Termicky vetron ma byt asi pomalsi a tym padom casom nudnejsi.. ale to nevadi. Na blbnutie mam Foxa a s tym sa teda fakt da slusne rychlo a obratne lietat. A to ASW keby uz fakt bolo tak strasne nudne, tak ho trosku premotorujem a o zabavu je postarane
Na ASW 28 bez zásahu do trupu (rozrezaní) motor nevymeníš. Tak to s tým premotorovaním nebude také jednoduché. Mal som tento model, letové vlastnosti nič moc. Viac by som ho nekúpil. Podla mňa aj Phoenix 2000 je lepši a môžeš si ho osadiť podľa seba a má klapky. Sorry ale tento model sem nepatrí. Trochu som sa zamotal do inej témy.
Naposledy upravil(a) juraj.jurej dne úte 17.09.2013 22:53, celkem upraveno 1 x.
FrSky Tandem X20
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
ASW 17 mám, a motor jde vyndat bez jakéhokoliv zásahu do trupu.
Stačí sundat vrtuli, a vyšroubovat čtyři šrouby, a je venku
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
sechy píše:ASW 17 mám, a motor jde vyndat bez jakéhokoliv zásahu do trupu.
Sorry mysle som ASW28, ktoré som mal. U ASW 17 neviem, ako to je.
FrSky Tandem X20
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
Tak to leda, já se právě divil proč by to nešlo.
-
ASW17_Ostrava
Pomoc uvodny let Ostrava
Ahojte,
nasiel by sa niekto, kto by mi pomohol s prvym letom na ASW17. Urobit uvodny zalet. Mam skusenosti s Easy Starom, avsak dlhsie som nelietal a nechcem nove lietadlo znicit hned pri prvom starte.
Velmi by mi to pomohlo. Pripadne, mame v Ostrave letisko, kde je skoro vzdy neaky modelar?
Uplne idealne by to bolo zajtra v lubovolnu hodinu. Okolie Ostravy.
Dakujem
nasiel by sa niekto, kto by mi pomohol s prvym letom na ASW17. Urobit uvodny zalet. Mam skusenosti s Easy Starom, avsak dlhsie som nelietal a nechcem nove lietadlo znicit hned pri prvom starte.
Velmi by mi to pomohlo. Pripadne, mame v Ostrave letisko, kde je skoro vzdy neaky modelar?
Uplne idealne by to bolo zajtra v lubovolnu hodinu. Okolie Ostravy.
Dakujem
Ahoj,
zrovna vcera jsem byl zaletnout jeden ASW 17 s kamaradem. Nepilotoval predtim nic jineho nez betu. Nebylo treba vubec zadneho trimu, jen hodne stoupal po pridani plynu, to se spravi vyosenim motoru.
Ja ho neridil, takze nevim jestli to nebylo rukama, ale v utazenych zatackach se trochu propadal po kridle, ale dle me to bylo rukama
Tak jestli uz jsi pilotoval Easy Star, tak bych se nebal. Ale pokud nekoho sezenes, tak urcite dobre
J
zrovna vcera jsem byl zaletnout jeden ASW 17 s kamaradem. Nepilotoval predtim nic jineho nez betu. Nebylo treba vubec zadneho trimu, jen hodne stoupal po pridani plynu, to se spravi vyosenim motoru.
Ja ho neridil, takze nevim jestli to nebylo rukama, ale v utazenych zatackach se trochu propadal po kridle, ale dle me to bylo rukama
Tak jestli uz jsi pilotoval Easy Star, tak bych se nebal. Ale pokud nekoho sezenes, tak urcite dobre
J
Zdravím, taky sem si pořídil ASW 17, zdá se mi že ten setovej motor je slabej. Nemáte návrh na silnější motor? Nějak ho nemůžu dostat vysoko o proti Betě, tu sem vytáh že sem jí skoro neviděl. Díky za rady
ASW-17, F-18, Mustang Legends, Spitfire Baby, Crack, Mustang Shangri-La, Swift-2, T9x