Kdo nemá 2,4 Ghz
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- kasssy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo nemá 2,4 Ghz
to máš pravdu. Ty mě za čas budou asi taky přebejvat:-))
Teodore, koukám na tvoje bydliště a zítra jedem na dovolenou k Jindřichovu Hradci a máme v plánu i muzeum u vás v Deštné:-)
Teodore, koukám na tvoje bydliště a zítra jedem na dovolenou k Jindřichovu Hradci a máme v plánu i muzeum u vás v Deštné:-)
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...
- Teodor
- Kontaktovat uživatele:
kasssy píše:to máš pravdu. Ty mě za čas budou asi taky přebejvat:-))
No, my to máme jen jako chalupu...
Jinak muzeum je luxusní,asi jediná instituce v Deštné co za něco stojí...
- kasssy
- Kontaktovat uživatele:
Poridil jsem si prijimac TWIN6. Muj prvni na 2.4ghz:-) Po rozbaleni me cekalo docela prekvapeni- je strasne malinkatej:-) v porovnani s klasikou 35mhz. Nejvic mista zabiraji konektory:-)
Ted si najit primerenou chvilku a prehodit modul ve vysilaci a hura testovat. Ale s mou modelarskou moralkou to je tak do podzimu:-)
Ted si najit primerenou chvilku a prehodit modul ve vysilaci a hura testovat. Ale s mou modelarskou moralkou to je tak do podzimu:-)
kasssy píše: a hura testovat. Ale s mou modelarskou moralkou to je tak do podzimu:-)
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
- Teodor
- Kontaktovat uživatele:
kasssy píše:Poridil jsem si prijimac TWIN6. Muj prvni na 2.4ghz:-) Po rozbaleni me cekalo docela prekvapeni- je strasne malinkatej:-) v porovnani s klasikou 35mhz. Nejvic mista zabiraji konektory:-)
Tak jsem se rozhodl, že tu svou mx-12 také zmodernizuji. Letos ještě dolétám na 35Mhz a koupím si TWINa..
Taky se hlasím k 35MHz modelářum se svou Futabou FC16. Je to sice už starší stroj, ale se spolehlivostí a dosahem jsem nad míru spokojen. Ještě se mi nikdy nestalo, že bych ztratil signál, i když létám s 4metrovým větroněm hodně daleko, narozdíl od např jednoho kamaráda co ma DX i6 a na 800 metru už ztrací signal 
- kasssy
- Kontaktovat uživatele:
Sice jsem tak daleko (800m) nikdy neletel, ale problem z dosahem jsem u MX-16s taky nemel. Problem bylo ruseni i v relativne kratky vzdalenosti. Jsem ale presvedcenej, ze nejvic ruseni zpusobuji radoby moderni komponenty. Neodruseny serva a tak podobne. Hlavne ty levnejsi kousky... No a tady je 2.4ghz moznost jak problemy obejit.(ne vyresit)
- Teodor
- Kontaktovat uživatele:
kasssy píše:Sice jsem tak daleko (800m) nikdy neletel, ale problem z dosahem jsem u MX-16s taky nemel. Problem bylo ruseni i v relativne kratky vzdalenosti. Jsem ale presvedcenej, ze nejvic ruseni zpusobuji radoby moderni komponenty. Neodruseny serva a tak podobne. Hlavne ty levnejsi kousky... No a tady je 2.4ghz moznost jak problemy obejit.(ne vyresit)
Tak na odrušení serv stačí kondenzátor
- kasssy
- Kontaktovat uživatele:
Stačí. Ale už se musíš hrabat v nový věci a dodělat, co měl udělat výrobce...
Teodor píše:
Tak na odrušení serv stačí kondenzátorI když, u těch čínských výrobků člověk nikdy neví..
Můžeš to upřesnit kam ho dáš? Radek
ICQ 638556901
- Teodor
- Kontaktovat uživatele:
arda1 píše:Můžeš to upřesnit kam ho dáš? Radek
Buď přímo na servo a nebo zapojit do přijímače na jakýkoliv vstup pro servo....
- Teodor
- Kontaktovat uživatele:
kasssy píše:Stačí. Ale už se musíš hrabat v nový věci a dodělat, co měl udělat výrobce...
No, měl i neměl...
- Teodor
- Kontaktovat uživatele:
arda1 píše:Já kondy nedával ale ukostřil jsem plášť motoru -Radek
A kam jsi to ukostřil respektive vůči čemu?
Kondík mi přijde jako nejrychlejší řešení
Plášť motoru s minus - je to řešení co se hodněkrát popisovalo. Kondík mezi a ještě by to chtělo i dva na plášť - jak to bývalo u plechovek. U pidi serv kde není místo je dle mě jednodušší ukostření. - Radek
ICQ 638556901