Aku predlohu pre celokompozitové hádzadlo pre kruhový hod
Re: Aku predlohu pre celokompozitové hádzadlo pre kruhový ho
je to celé rovné bez negatívov. Na prvý pokus takto a potom sa uvidí. Tá trubka ma zaujíma 
albisko píše:
ps vieme urobit trubku na trup dlhu cca 700mm 2g
ja viem urobit aj 1g... akurat sa potom neda pouzit
no na vonkajsie hadzadlo
makka ako h...o
jak sa k nej dostať 
Prvé dva pokusy hotové. Hmotnosť po dovážení: sklo 8.1g, uhlík 8.6g. Včera boli prvé pokusy so sklom. Asi 30 rán do zeme
Ale nejak to funguje. Jeden let cca 35 sec len na vyhodenie z ruky. Hodne fučalo, takže sa z toho dá urobiť len jeden záver: Dokáže to odletieť ďalej ako je mi milé
Asi budem musieť urobiť niečo s rozpatím 10 cm
Zostaň pri pôvodnom rozpätí a zober babetu.
Kde si to fotil, že je tam taký poriadok?
Jano Bubeník
bubko píše:Prvé dva pokusy hotové. Hmotnosť po dovážení: sklo 8.1g, uhlík 8.6g. Včera boli prvé pokusy so sklom. Asi 30 rán do zemeAle nejak to funguje. Jeden let cca 35 sec len na vyhodenie z ruky. Hodne fučalo, takže sa z toho dá urobiť len jeden záver: Dokáže to odletieť ďalej ako je mi milé
Asi budem musieť urobiť niečo s rozpatím 10 cm
blbe je to ze na takomto kridle sa tazko natacaju pozitivy-negativy... jedine narezat klapku a potom zalepit... alebo odrezat klapku, dat tak kusok pliesku s nejakej plechovky od piva a po vyladeni zalepit...alebo mozno niekto iny bude mat iny napad
BUBI píše:Zostaň pri pôvodnom rozpätí a zober babetu.
Babeta ma nenapadla... Včera mi to uhlíkové zostalo na strome. A taký trošku neprístupný strom
Fotené je to vedla v kanclu
jofrey007 píše:blbe je to ze na takomto kridle sa tazko natacaju pozitivy-negativy... jedine narezat klapku a potom zalepit... alebo odrezat klapku, dat tak kusok pliesku s nejakej plechovky od piva a po vyladeni zalepit...alebo mozno niekto iny bude mat iny napad
Vyzerá že to negativy nepotrebuje. Trochu som nakrútil smerovku a teraz po vystrelení do prava to urobí otočku asi 200 až 250 stupňov a prejde do miernych lavých zatáčiek. Včera lety cca 30 až 40 sekúnd. Akurát na tom uhlíkovom som zabudol na tú smerovku a po vystrelení sa to pekne zrovnalo smer stromoradie pri potoku a zostalo to na jednom. Vyhlasujem súťaž: Kto nájde vystrelovadlo v Jevíčku, tak si ho može nechať
Malá nápoveda. V strede fotky, mierne hore je videieť čierne krídlo
nooo pekne 
mam trosku vyhrady k plosnej dlzke teda vzdialenost medzi kridlom a vyskovkou kludne by som vyskovku posunul o 3-5cm dozadu.
negativy a pozitívy budes potrebovat alebo aspon klapky/kliny na "brzdenie" alebo urobit asymetricke kridlo resp., posunut kridlo.
treba si vyjasnit co a ako ma model lietat
mas tam dva brutalne odlisne rezimy max.speed z gumy vs. pomaly klz.
su vseliake finty ako a co funguje a pri akej rachlosti to funguje resp. nefunguje
mam trosku vyhrady k plosnej dlzke teda vzdialenost medzi kridlom a vyskovkou kludne by som vyskovku posunul o 3-5cm dozadu.
negativy a pozitívy budes potrebovat alebo aspon klapky/kliny na "brzdenie" alebo urobit asymetricke kridlo resp., posunut kridlo.
treba si vyjasnit co a ako ma model lietat
mas tam dva brutalne odlisne rezimy max.speed z gumy vs. pomaly klz.
su vseliake finty ako a co funguje a pri akej rachlosti to funguje resp. nefunguje
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
bubko píše:Malá nápoveda. V strede fotky, mierne hore je videieť čierne krídlo
veka1