Spirit FBL - bylo 4Dstabi
Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
No výborně. Makáš jako drak
Kéž by už taky došlo na ty plošníky. Je ale vidět, že pro heliny toho máš ještě pořád dost.
dávám lajk
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
Spíš kéž by došlo na rozšíření podpory v jiných systémech ne jen android. Vím že je to sice opruz, ale bohužel to takhle výborný produkt trochu schazuje. Kupovat si k tomu nějakej androidí bazmek nehodlám 
Je to jako naza BTU, která je psaná pro japple a ostatní strouhaji, ikdyž už slíbili i androidí podporu.
Je to jako naza BTU, která je psaná pro japple a ostatní strouhaji, ikdyž už slíbili i androidí podporu.
Tato diskuze probehla uz i na spirit ofiko foru a je tam jasne receno, ze iOS nepodporuje tento typ komunikace pres bluetooth - muselo by se to resit prevodnikem pres wifi atd. navic dalsi problem je s pouzitym programovacim jazykem. Takze zde bych se obratil na Apple at zmeni politiku a otevrou system, aby bylo mozno pouzit tyto bazmeky i na ostatni veci 
Kdo je tu potom bazmek, kdyz telefon za 15klacku neumi zakladni veci co android za litr u vodafonu
PS - Ten BT modul vypada uzasne, asi prodam moje po domacku vyrobene 2ks a koupim ten novej!
Kdo je tu potom bazmek, kdyz telefon za 15klacku neumi zakladni veci co android za litr u vodafonu
PS - Ten BT modul vypada uzasne, asi prodam moje po domacku vyrobene 2ks a koupim ten novej!
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
Nějak mi to nejde do hlavy, když naza valí na sra...ce japplu a tohle že nefunguje? To je kravina.... Ztracených 1000 který by šli použít na baterky, nebo trochu drahá programovací karta!
Nejsem vyvojar a tak ti nedokazu odpovedet kde je zakopany pes...
Porad zde ale nevidim problem - staci si vzit na letiste notebook, pripojit BT modul do jednotky a vesele nastavovat. Takto jsem si doladil spirita asi na 3. baterku a lita to pekne
Porad zde ale nevidim problem - staci si vzit na letiste notebook, pripojit BT modul do jednotky a vesele nastavovat. Takto jsem si doladil spirita asi na 3. baterku a lita to pekne
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
Asi budu za loosra, ale tahat PC na plac je nereálný páč NTB nemám a ani nepotřebuju. Je to hezká fičura to jooo. Jinak taky nejsem vývojář, ale problém bude asi v protokolu. Neviděl jsem moc zařízení co valeji na BT4.0 a jak moc se liší oproti 2.0, 2.1, 2.2 fakt netuším.
BT 4.0 je zpetne kompatibilni s BT protokoly predchozimi... tady bych problem nehledal. Jak rikam, je o tom napsano na oficialnim Spirit foru par prispevku i od vyvojare aplikace pro android - staci si to precist a budes moudrejsi a myslim ze pochopis kde je hlavni problem.
Navic Spirit staci nastavit jednou, pak jen doladit dva či tři parametry a už se nemusí na něj sahnout (bohuzel patrim k tem, kteri porad neco zkousi a ladi i dokonale...
).
Navic Spirit staci nastavit jednou, pak jen doladit dva či tři parametry a už se nemusí na něj sahnout (bohuzel patrim k tem, kteri porad neco zkousi a ladi i dokonale...
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem si to přečíst, ale zobrazí se mi tam jenom novinky a nic jiného. Je nutná registrace?
Samozrejme 
Jop... Je nutna registrace.
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
Já to vidím z pohled úplnýho laika, že k androidu si prostě sedneš a napíšeš apku.
U applu to tak jednoduchý není , asi něco kolem licencí a taky to asi nejde zdarma.
U applu to tak jednoduchý není , asi něco kolem licencí a taky to asi nejde zdarma.
Frsky X10S Carbon
Graf napoví co má prioritu.
Spirit System (Spirit W1, GTR & others)
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
chastra píše:Nějak mi to nejde do hlavy, když naza valí na sra...ce japplu a tohle že nefunguje? To je kravina.... Ztracených 1000 který by šli použít na baterky, nebo trochu drahá programovací karta!
na tvuj popud jsem se na to vic podival, predem rikam ze ios nemam rad
Po usilovnem hledani ios opravdu nepodporuje SPP (seriova komunikace). Ale lze to resit BTLE modulem ktery podporuje virtualni seriovy port.
Funguje to tak ze BT komunikuje s ios pres (iPod Accessory Protocol) a na venek se tvari jako SPP. BT modulu co to podporuji je docela dost.
Logo 600 + spirit
A ten novy Spiritacky podporuje..? 
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC