Úprava křídla pro Piper SIG 1/6 na dělené

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
hates

Re: Úprava křídla pro Piper SIG 1/6 na dělené

#31 Příspěvek od hates »

Jiz jsem to vyresil. TO zebro jsem nebrousil, ale podrizl jsem prilepeny potah a nahore jsem ho prilepil na hranu toho zebra. Tim mam krasne prechod. No a od posledniho zebra jsem to jiz ohnul a nalepil na oblouk. Tim padem nemam jiz tolik ostrou hranu na oblouku a je to krasne zaoblene. Sice s tim byla piplacka, ale za 10 minut hotovo. Potom jsem zbrousil z vrchu oblouk do roviny s potahem a jeste mi zbyva zabrousit nabezka do ztracena. ted to cele krasne licuje. Jemne diry, ktere nejdou zabrousit dotmelim slehanym tmelem a zabrousim do hladka.

Tim se nemusi ani to posledni polozebro nejak upravovat, ale pouze se vyrizne ten trojuhelnicek do ktereho bezne zapada nabezna lista do ctvrce, aby zapadla do oblouku, ale vyska se ponecha. a nahoru se pridela pasek.

Ja prave pred tim toto polozebro opravil na vysku a musel jsem ho seriznout o 1/8", a ted jej budu teda paskovat jeste jednim paskem, at mi licuje s potahem, ale to je malickost.
Odpovědět

Zpět na „Dílna“