Vrtule pro coptery
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vrtule pro coptery
Díky moc 
-
vladislav kvapil
- Kontaktovat uživatele:
vrtyle na quadro
cau borci. mam quadro X525 ..a mam dotaz 'pouzivam 3 liste vrtule 9050x3..muzu pouzit dvouliste??zalezi na motorech? dik
Re: vrtyle na quadro
Záleží. Jaké motory tam máš, jaké mají kV? Kolik článků baterky? Takový základní nástřel by mohlo být asi o palec větší průměr a o palec menší stoupání. Mám quadru o malinko větší, motory s kV 860, 3článek a používám dvoulisté vrtule APC Style (napodobeniny) 10x4,7.
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov
už jen elektry, LMS Beckov
Také mám X525. Vrtule mám 10x47, nějaké plastové, komplet za 130 Kc
Motory 920 kv, baterie 3s.
- jaroslav.falcon
niky
jednou to odneseš v igelitce v vrtule za 130 se ti budou

jednou to odneseš v igelitce v vrtule za 130 se ti budou
-
vladislav kvapil
- Kontaktovat uživatele:
motory 920kv a triclanek RAY taky mam .jen mi prislo divne ze na you tube jsou videa . x525 3listy a 2 listy. jaky rozdil je v letani (visu)?diky
třílistové vrtule se snadneji vyvažují ale jsou méně učínné oproti dvoulistu.. jinak rozdíl jsem jiný nepostřehl..
vetšinou když máš 3list a chceš dát dvoulist tak dáš dvoulist o palec větší.. takže když máš 9x5 třilist tak můžeš nahradit 10x5 dvoulistem..
vetšinou když máš 3list a chceš dát dvoulist tak dáš dvoulist o palec větší.. takže když máš 9x5 třilist tak můžeš nahradit 10x5 dvoulistem..
vrtule DJI 1038
Ahoj, kúpil som si si vrtule DJI 1038 na základe toho že sú dosť chválené svojou odolnosťou.. ale mam problém oska na mojom motore je 5mm a šírka vrtule je 7,5mm x 4mm na výšku a potom je tam ten "zamok" .. mam nejakú redukciu z plastových vrtul z Číny z 9mm na 5mm dá sa niečo také zohnať aj na tieto vrtule ??
vrtanie na tych 9mm sa mi nezda ako vhodny napad..
ako sa to da prosim vás ešte riešiť ?
motory mam: sunnysky x2212
vrtanie na tych 9mm sa mi nezda ako vhodny napad..
ako sa to da prosim vás ešte riešiť ?
motory mam: sunnysky x2212
Re: vrtule DJI 1038
Mám tyto vrtule na přesně tvých motorech - Sunnysky 2212, v kopteře Mrtvá kočka a funguje to výborně!
Jako redukci jsem použil odříznuté asi 3 mm dlouhé kousky z nějakých (asi silonových) hmoždinek (opravdu přesný kruh - žádná šiška). Přišel jsem na to náhodou, a pasuje to úplně přesně - velmi těsně to jde nasunout jak na hřídelky, tak do těch vrtulí. Vyraž se šuplerou do prodejny kde prodávají hmoždinky, lepší redukci si nedovedu představit.
Jako redukci jsem použil odříznuté asi 3 mm dlouhé kousky z nějakých (asi silonových) hmoždinek (opravdu přesný kruh - žádná šiška). Přišel jsem na to náhodou, a pasuje to úplně přesně - velmi těsně to jde nasunout jak na hřídelky, tak do těch vrtulí. Vyraž se šuplerou do prodejny kde prodávají hmoždinky, lepší redukci si nedovedu představit.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
diky za tip !
na výšku to máš len tie 3mm pod zámkom ?
Ano, jen pod ten zámek, a nesmí to přečuhovat ven, raději trochu kratší - to nevadí, kdyby to bylo dlouhé, nebude to přesně sedět.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
-
Kamikaze591
Zdravím,
jaké opravdu kvalitní na oktokopteru, AUW cca 5500g. Motory tmotor, mn3110 4S. Teď tam mám karbony z foxtechu 1655 a motory docela se hřejí. Pomůžu si xoar 1555 které jsou occa 18g na vrtuli težší? Nebo se budou motory hřát ještě víc. Cena nějak rozumně, tak opravdu max 25eur pár.
A co to je docela se hřejí, odhadem 60°C, ruku na tom udržím.
jaké opravdu kvalitní na oktokopteru, AUW cca 5500g. Motory tmotor, mn3110 4S. Teď tam mám karbony z foxtechu 1655 a motory docela se hřejí. Pomůžu si xoar 1555 které jsou occa 18g na vrtuli težší? Nebo se budou motory hřát ještě víc. Cena nějak rozumně, tak opravdu max 25eur pár.
A co to je docela se hřejí, odhadem 60°C, ruku na tom udržím.
-
Kamikaze591
- jaroslav.falcon
Neuvadis kv motoru ale rekl bych ze mas vrtule jako hrom k takovemu "moturku"