RadekCe píše:To SlezY83: Nezlob se na mě, ale já z těch tvých otázek už nemůžu

.
Já ti povím, proč se tak blbě ptám. Prostě nemůžu uvěžit, že u takového "dokonalého vrtulníku" je tolik problémků. Tak si myslím, že pořád dělám něco špatně.
Když jsem byl u stavby T-Rexe 450 Pro, tak tam žádný takový problém nebyl. Doufal jsem, že Italové budou daleko před Číňanama

...
RadekCe píše:Odpověď: Ano, není to normální, gripy (potažmo všechny ložiska) se musí točit lehce.
Já z toho právě soudím tu podložku, ale třeba na tom moc bazíruji, tak se ptám, jaké podložky jste měli ve stavebnici vy.
Na sáčku je uvedeno 2.6x6.5x1.5, ta tam taky je, ale zdá se mi, že zasahuje dost i do kraje ložiska a pokud to více stáhnu, tak může brzdit. Podle manuálu tam měla být 2.6x5.6x0.5. Vím, že byly různé podložky pro FBL a FB (bylo to někde na helifreak, ale rozměry jsem se nedočetl).
Pak mě napadá je zbrousit, ale jak se říká - dvakrát měř a jednou řež

...
Dále tam byly podložky 3.8x4.3x0.8 a nikam nepatří....
RadekCe píše:Chybějící podložka na kulovém čepu - ano, vadí to.
Ptám se proto, že např. v manuálu "MSH_MINI_PROTOS_rel_1e0" se dávají podložky mezi tlumící gumu a rotorovou hlavu v tomto už ne: "MSH_MINI_PROTOS_rel_2".
RadekCe píše:Pokud ti cokoliv v balení nesedí nebo chybí, tak to můžeš reklamovat u prodejce a ten by Ti měl chybějící díly dodat (pokud si neumíš poradit jinak).
Zřejmě to nechám až nakonec, jestli tam bude vše tak, jak má
(např. na webu je uvedeno, že stavebnice obsahuje FB i FBL díly, ale dorazila stavebnice jenom s FBL díly). Takže je toho prostě více... Čekal jsem to trochu jiný.