po delší pauze znovu začínám s vrtulníkem.
Před cca dvěma lety jsem lítal s malými (vel. Colibri, 120) i s většími (450) vrtulníky, nastudoval jsem jak nastavit vysílačku atd, a základní lítání mi jakž-takž šlo, s tou 120kou jsem zkoušel i umírněnou akrobacii... ale pak jsem měl pauzu, dělal jsem hlavně letadla a poslední dobou koptery.
Teď bych rád trochu pokročil v těch helikoptérách. Pořídil jsem si bezpádlovou řídicí jednotku, hlavu předělal na bezpádlo (T-Rex 450) a musím vše znovu studovat, neboť jsem zjistil že už o tom nic nevím
A teď:
Myslím že mám doma nějaký regl s governorem, tak bych ho rád zkusil. Jenže nevím základní věc:
Jak se takový vrtulník zapíná a jak se vypíná - je to přepínačem autorotace? To by mi dávalo jakž-takž smysl.
Tedy bych i přistával s vysokými otáčkami? Nebo těsně před přistáním bych vypínal motor přepínačem autorotace?
Nebo se motor hned začne roztáčet po připojení baterky? (To mi přijde jako blbost.)
A jak je to s křivkami plynu? Při použité governoru mám úplně plochou křivku, řekněme 70%? Už od nulové polohy plynové páky?
Vím že tohle jsou pro zkušené helináře základní věci, ale já je prostě nikde nenašel, tak prosím o shovívavost.
Byl by někdo od té dobroty a mohl zde dát krátkou přednášku na téma GOVERNOR?
Nebo šikovný odkaz, pokud už to je někde sepsané?
Moc děkuju...