E-flite EFC-720 HD camera CZ manuál
E-flite EFC-720 HD camera CZ manuál
Sháním CZ/SK manuál l této kameře. Najde se někdo tak hodný a poradí kde by se dal opatřit. Děkuji
Re: E-flite EFC-720 HD camera CZ manuál
Bradbury píše:Sháním CZ/SK manuál l této kameře. Najde se někdo tak hodný a poradí kde by se dal opatřit. Děkuji
.. český manuál jsem nenašel, ale dá se použít online PDF překladač z AJ, viz. http://translate.google.com/?tr=f&hl=en#en/cs/
a ten anglický návod je např. tady: http://www.scorpio-polska.pl/manualy/EFLA800-Manual.pdf
Jamara AX1, GeeBee R3R , WLToys v262, Super 3D(HK), mCP X BL, DX6i
Dovozce je ASTRA model Uh.Brod,česká návod mají,jsou tam dost ochotní,pošlou to do emailem. 
Ten překladač nic neřeší, píše bludy. Zkusím tu Astru, ale dík
Ahoj.
Ja som kupil copterku blade 180 QX s touto kamerou, ale manual veľmi biedny.
Inak, ako ti tá kamera nahráva? Ja som pozeral niektoré youtube videa, kde bol záznam vcelku slušný. Ale keď som ju skúšal, tak aj prvé keychain 640x480 mali x-krát lepší obraz. Všetko rozmazané, len machule, strom z výšky asi 15 m ani nebolo rozoznať. A keď vidím videa na youtube, kde ešte aj postava vcelku fajn a porovnám to s mojou, kde letím asi vo výške 3 m na seba, a moja postava v zábere absolútne rozmazaná, a to je koptera už asi len 2 m odo mňa..... Žeby som chytil vadný kus?
Ja som kupil copterku blade 180 QX s touto kamerou, ale manual veľmi biedny.
Inak, ako ti tá kamera nahráva? Ja som pozeral niektoré youtube videa, kde bol záznam vcelku slušný. Ale keď som ju skúšal, tak aj prvé keychain 640x480 mali x-krát lepší obraz. Všetko rozmazané, len machule, strom z výšky asi 15 m ani nebolo rozoznať. A keď vidím videa na youtube, kde ešte aj postava vcelku fajn a porovnám to s mojou, kde letím asi vo výške 3 m na seba, a moja postava v zábere absolútne rozmazaná, a to je koptera už asi len 2 m odo mňa..... Žeby som chytil vadný kus?
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz