Multiplex FunCub
Re: Multiplex FunCub
Zdravím, kolegové je mezi námi někdo kdo lítá FC z T9XR - Open TX? Potřebuji poradit přiřazení mixu vztlakových klapek a výškovky 
...každý jednou začínal... :-)
vůbec tento mix nepoužívám...respektive s klapkami létám na takové rychlosti (nebo spíše pomalosti
) aby to nepadalo, nebo se nevzpínalo...
klapky mám na potenciometru, ne na spínači...mám T9X V2
klapky mám na potenciometru, ne na spínači...mám T9X V2
Multiplex, DJI, FrSky, RCM Lužice, SLČS, YI 4K+
hurykan píše:Zdravím, kolegové je mezi námi někdo kdo lítá FC z T9XR - Open TX? Potřebuji poradit přiřazení mixu vztlakových klapek a výškovky
VYŘEŠENO VE VLÁKNU 9XR
Bezva, jde to a nastavení je táák jednoduché když ti někdo poradí
tak mam take dostaveno: http://www.rcalbum.cz/model/7689-funcub.html
chce to trochu doladit ale zda se ze si budem rozumet. nabijim baterku tak potom zmerim odber, zatim tam ma vrtuli 11x5,5 a mam jeste 12x6 ale to uz bude asi moc. s tou mensi sem to vcera zalitnul a zda se to byt ok. druha vec je ze na reglu je nastaven rezim pomaleho startu , takze motor se rozbiha postupne a nez se roztoci tak to chvili trva. klapky jsou fajn:) zkusim ten mix jak se resil vyse
edit:
tak proud je maxium kolem 35-40A s vrtuli 11x5,5, prikon je mezi 380-400W. rozbeh motoru nastaven na rychlo takze odpoledne to pujdu zkusit.
chce to trochu doladit ale zda se ze si budem rozumet. nabijim baterku tak potom zmerim odber, zatim tam ma vrtuli 11x5,5 a mam jeste 12x6 ale to uz bude asi moc. s tou mensi sem to vcera zalitnul a zda se to byt ok. druha vec je ze na reglu je nastaven rezim pomaleho startu , takze motor se rozbiha postupne a nez se roztoci tak to chvili trva. klapky jsou fajn:) zkusim ten mix jak se resil vyse
edit:
tak proud je maxium kolem 35-40A s vrtuli 11x5,5, prikon je mezi 380-400W. rozbeh motoru nastaven na rychlo takze odpoledne to pujdu zkusit.
Naposledy upravil(a) twint dne ned 30.03.2014 13:11, celkem upraveno 1 x.
HPI E-Firestorm Flux , Hotwing 1000 Evo
3D tiskárna Rebel 2, Photon Mono X
Teď jsem ho oprášil, jdu ho prubnout, nelítal ani nepamatuju.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
tak dneska druhej pokus o zalitnuti. uz to bylo o dost lepsi jak vcera. jen pri plnym plynu jde nahoru a hodne doprava. vyoseny bych rekl ze to mam spravne, hodne dolu a trochu doprava. zkouseli sme t onastavit ale nedarilo se nam moc. motor 1200kv , vrtule 11x5,5. ma nekdo nejakej napad? na pul plynu leti rovne, bez plynu krasne plachti. vyvazeno je dle navodu.
HPI E-Firestorm Flux , Hotwing 1000 Evo
Udělej MIX plyn-vop
Také jsem s tím laboroval a nic jiného to nevyřeší.
Mám to nakřivkovaný že to začíná potlačovat vop při třičtvrtě plynu.
Také jsem s tím laboroval a nic jiného to nevyřeší.
Mám to nakřivkovaný že to začíná potlačovat vop při třičtvrtě plynu.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Ahoj
Potřeboval bych poradit s regulátorem.
Mám do FunCuba připravený Power HD 50A SBEC.
Trochu se bojím aby zvládal utáhnout 6 serv.Zatížení má udávané 4A.
Můžu ho tam dát nebo mám raději ještě přidat příjímačovky.
Potřeboval bych poradit s regulátorem.
Mám do FunCuba připravený Power HD 50A SBEC.
Trochu se bojím aby zvládal utáhnout 6 serv.Zatížení má udávané 4A.
Můžu ho tam dát nebo mám raději ještě přidat příjímačovky.
Futaba T8FG
Taranis X9D
Duo Discus,Discus,Pilatus B4,Fox,Proxima II,Long Shot 3,Ka-6e,L-13 Blaník
Taranis X9D
Duo Discus,Discus,Pilatus B4,Fox,Proxima II,Long Shot 3,Ka-6e,L-13 Blaník
... a teď vážně.... je to pravda.....
Zdar pánové,
o velikonocích jsem s kamarádem stavěl jeho FC, kterého si koupil jako novou stavebnici. Protože já jsem ho koupil z druhé ruky,(ošizen o možnost si tuhle hračku postavit sám) byl jsem rád, že mu můžu pomáhat a podílet se na sestavení dalšího krasavce
Ve Funcubu jsem měl 7 serv a 3A BEC to dal.
Jakej průměr drátu má podvozek?
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Díky 
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Me to prave 3a bec z turnigy plush 60 nedal. Hodil sem malej externi a bez problemu
ps mam zapojene i svetla