Rc-factory Crack TURBO Beaver

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
ariane
Kontaktovat uživatele:

Re: Rc-factory Crack TURBO Beaver

#16 Příspěvek od ariane »

Hm, tak to mám asi nějakého úplně jiného:-DDD
jag42

#17 Příspěvek od jag42 »

ariane píše:Mám ho, létá se mi s ním dobře. Dovybaven i o plováky, vlečný háček, případně sundavací pumovnici. Používám baterky 3S 450-850, prázdná hmotnost bez baterek 205 g. Osičky kol drží, nějak si nedovedu představit tu ránu, abych přerazil 3 mm uhlík. Nějakou velkou setrvačnost u letadla o letové váze cca 260g fakt neočekávám. Letové vlastnosti jsou poplatné typu letadla i jeho konstrukci. Je to zkrátka něco trošku jiného, vzhledově i letově než akrobaty, které jsou všechny na jedno brdo. Umí létat i za větru 5m/s a holt se to musí řídit, samo to neletí. Jinak na vyblbnutí na malém plácku a mini rybníku super. Bezvadně létá nožové lety. Za mně - pochvala RC Factory za takové trošku jiné a dle mého názoru povedené éro !!!!!!

Zajímá mě, jaký máš motor a jakou vrtuli?
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od H1N1 »

Tak jsem ho mel pujceny od kamarada. Byl jsem spokojeny, na takove to domaci blbnuti idealni reseni:-) rovne jsem moc neletal, ale diky vaze a okolnimu vetru si myslim ze by to stejne moc rovne neletelo. Takhe za mne spokojenost.
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
buf

#19 Příspěvek od buf »

- podle mě špatná technologie, špatně navrženo
Je hodně i levnější strojů, které jsou minimálně o 30-40% lepší. Umě je zklamání-tento stroj. Obyčejné samokřídlo je mnohem lepší.
+ netradiční vzhled
malá hmotnost
super podvozek
ariane
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od ariane »

Motor
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... unner.html
vrtule GWS 8/6 HD
3 čl. 450-850 mAh
regl Mystery 20, ze kterého je sundaný kovový chladič - nic jiného doma nebylo:-))
4x servo http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 07sec.html
letová hmotnost podle baterek a dodatečné výbavy 250 - 280 gr, s pumovnicí a plováky je o něco větší. Plánoval jsem ho pouze na venkovní létání, takže jsem se nehonil za "200 gr " letové hmotnosti..
těžiště hned za podvozkovými nohami..
Jardátor

#21 Příspěvek od Jardátor »

Já ve stavebnici neměl uhlík.osičky kol 3mm,ty samozřejmě tak lehce zlomit nejdou,ale ty moje byly tenké jak špendlík,po několika trošku tvrdších přistíních se zlomily jako sirky.To éro není celkově špatné,na vyblbnutí za barákem je super,je to prostě něco jiného,než na co jsem zvyklý,zkrátka mi nějak "nesedí",nebo prostě na něj nemám ručičky! :D Včera jsem zalétnul novou EXTRU 330SC od Va-models,a zatím maximální spokojenost,pro doživotního začátečníka v akrobacii opravdu vynikající éro!!! :D
HonzaS

#22 Příspěvek od HonzaS »

buf píše:- podle mě špatná technologie, špatně navrženo
Je hodně i levnější strojů, které jsou minimálně o 30-40% lepší. Umě je zklamání-tento stroj. Obyčejné samokřídlo je mnohem lepší.
+ netradiční vzhled
malá hmotnost
super podvozek

LOL :lol:
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
ariane
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od ariane »

Opravuji, na osičkách je uhlík 2 mm. Létám s tím i docela cross a zatím se mi je nepodařilo přerazit.
HonzaS

#24 Příspěvek od HonzaS »

Ariane: Chudák Lubor, sotva si ho koupí, hned se na rcmanii dozví, že je to k ničemu :lol: Ten z tebe bude mít radost :lol:
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
ariane
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od ariane »

Hm, to asi bude.-DDD. Objednal si ho na základě mého létání, takže to asi takový malér nebyl:-)
No nic, nabiju baterky a dám mu poslední šanci, jestli zjistím, že je blbě navržen, špatně postaven a vůbec...., tak ho hned na ploše rozšlapu:-DD
Jo a opráším svoje staré křídlo, když je minimálně o 40% lepší:-DDDD
Je to univerzální éro na vyblbnutí na malém plácku a zatím si stojím. Na přesnou akrobačku si holt bude třeba pořídit něco jiného.
Jinak silně pochybuji že by kluci z RCF, při svých pilotních schopnostech nepoznali, že to vůbec nelétá A JE TO VLASTNĚ ÚPLNĚ K HO...:-)
buf

#26 Příspěvek od buf »

nechápu , ale můžu potvrdit jak kdosi tady někdo již psal, že let na zádech je
mnohem lepší a stabilnější než normální. Právě znovu vyzkoušeno.
jag42

#27 Příspěvek od jag42 »

Tak se mě podařilo ho umravnit :!:
Nejdříve jsem odřezal plůtky na křídlech - to podle předpokladu nepomohlo.
Potom jsem vyztužil křidélka uhlopříčně zalepenými uhlíkovými pásky a ořezal náběžné hrany křídel i ocasu, do alespoň trochu aerodynamického tvaru. Nevím co pomohlo víc, ale -
V bezvětří to létá naprosto spořádaně, při slabším větru o 100% líp. Kolébání se už téměř nekoná. Možná se trochu zrychlil, ale už to je létání a ne otrava. :wink:
Obratnost zůstala výborná
Jdu objednat další baterky, protože:
už mě to s ním baví. 8)
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“