DLE 20 ccm v praxi.
-
TERAZKY
- Kontaktovat uživatele:
DLE 20 ccm v praxi.
Ahoj, poprosím o Vaše skúsenosti v prevádzke.
Zaujíma ma spoľahlivosť chodu pri voľnobehu, plynulosť prechodov a prípadná nutnosť servisných zásahov. Ev. veľkosť a typ použitej vrtule.
Aplikačný zámer - pohodová polomaketa hornoplošnka cca 2,2m.
Dík za info.
Zaujíma ma spoľahlivosť chodu pri voľnobehu, plynulosť prechodov a prípadná nutnosť servisných zásahov. Ev. veľkosť a typ použitej vrtule.
Aplikačný zámer - pohodová polomaketa hornoplošnka cca 2,2m.
Dík za info.
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
Ahoj. Mám to v Decathlonu 2,15m. Ale zatím to běželo akorád na stojanu, Nicméně první start bez problémů rukou, volnoběh 1700 ot/min a max. otáčky krátkodobě 10500 ot/min s optimální vrtulí 16x7. Přechody bez problémů. Motoru jsem akorát po záběhu přitáhl hlavní jehlu a doladil volnoběžnou, byl správně a samozřejmě od výroby na bohato. Jinak start při nasání paliva na první protočení a úžasná spotřeba i celkem ,,chlapáckej,, zvuk.
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Re: DLE 20 ccm v praxi.
Zdravim tak pri preifernom videni som rozmlatil novu P-47.Trafil som jeden jediny zavlahovy kotuc co bol na poli.Nechapem dodnes ako sa to stalo podla oci som bol uplne mimo neho.Tak hladam nahradu.Otazka znie ci bude dostatocny vykon DLE 20 na tento model http://www.modelarstvoimi.sk/focke-wulf ... kt/942/430
Ta vaha uz je tam trocha ina.
Dakujem
Dakujem
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
dr.pepa píše:Zdravim tak pri preifernom videni som rozmlatil novu P-47.Trafil som jeden jediny zavlahovy kotuc co bol na poli.Nechapem dodnes ako sa to stalo podla oci som bol uplne mimo neho.Tak hladam nahradu.Otazka znie ci bude dostatocny vykon DLE 20 na tento model http://www.modelarstvoimi.sk/focke-wulf ... kt/942/430
Dakujem
mel jsem v nem nejakou 23ccm(znacku si nepamatuju ale tak 20let starej benzinak asi nemeckej,udajne urceny pro tehdejsi F3Acka s vrtuli 18/8 to chodilo hodne slusne. kamarad v nem ma MVVS 26 a spokojenost.jen si zpevni podvozky a doporucuju odbrousit drzak anteny na smerovce. pri prevraceni se to zapichne do travy a luxusne zbori trup pred smerovkou.
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
Já bych tam dal 30 dle je to přeci jenom stíhačka 
Ja viem ze lepsi by bol silnejsi ale mam tuto 20 uplne novu ani hodinku nema a co snou budem.Slape ako hodinky nechcem ju predavat.Len sa bojim nech to nieje uplne na hrane predsa len ked je rezerva je to lepsie ako dojit to stale.Skusim teda pohladat nieco vhodnejsie,a ak nie zoberem vyskusam ak bude slaba mam DLA 32 v yak 55 ktory uz sa rozpadava pomaly hodim tam tu.
A este otazka mali ste tam zatahovak alebo pevny podvozok?
Dakujem
A este otazka mali ste tam zatahovak alebo pevny podvozok?
Dakujem
Naposledy upravil(a) dr.pepa dne stř 02.04.2014 14:30, celkem upraveno 1 x.
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
dr.pepa píše:Ja viem ze lepsi by bol silnejsi ale mam tuto 20 uplne novu ani hodinku nema a co snou budem.Slape ako hodinky nechcem ju predavat.Len sa bojim nech to nieje uplne na hrane predsa len ked je rezerva je to lepsie ako dojit to stale.Skusim teda pohladat nieco vhodnejsie,a ak nie zoberem vyskusam ak bude slaba mam DLA 32 v yak 55 ktory uz sa rozpadava pomaly hodim tam tu.
ono to s tim poleti slusne,toho bych se nebal...
Je to dobra stavebnica?Je treba nieco zlepsit?Ten podvozok ste mali pevny?
Dakujem
Dakujem
-
JardaRůžička
dr.pepa píše:ci bude dostatocny vykon DLE 20 na tento model
Stejně velké Zero jsem poháněl pouhou 12,7 od MVVS a kupodivu to vůbec nebylo líné. Jsem ovšem toho názoru, že ani předlohy modelů tohoto typu nedokázaly viset nebo stoupat svisle a proto to od nich nevyžaduji.
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
dr.pepa píše:Je to dobra stavebnica?Je treba nieco zlepsit?Ten podvozok ste mali pevny?
Dakujem
podvozek vybehnul pri 5tym ladnym pristani,byla to hrachovina. kolega ho kupoval pul roku po me a bylo to o neco lepsi,ale stejne dlouho nevydrzel. jinak lita pekne,necha si libit desne moc.na pristani jde krokem. pri prevraceni na zada se me i kolegovi zbortil trup pred smerovkou,je to tam dost slabe.. takze doporucuju odbrousit antenu,aby se to nemohlo zapichnout a nasledne zdeformovat.
Dobre to odbrusim urcite.Tak dakujem za rady a idem ho objednat.Dufam ze posluzi aspon tuto sezonu bez ujmi a ze som uz svoj crash limit vycerpal tou p-47-ckou.
Dakujem Vam.
Dakujem Vam.