FMS

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
leguan
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od leguan »

Wild Hawka nevím.Ale, u Multiplexu mají do FMS Easy stara , což je tipově dost podobný éro
.
http://www.multiplex-rc.de/
[img]http://img4.rajce.idnes.cz/d0411/0/781/781421_3ee29624f83c07b744de8c54746c56a9/images/ATR_podpis.jpg[/img]
woro
Kontaktovat uživatele:

Re: FMS a wild hawk

#92 Příspěvek od woro »

radek77 píše:Nevite kde se daji stahnout data pro letani s WILD HAWKEM ve FMS, nejlepe i s kridelky. dekuji za info.
Kdyby měl někdo třípohleďák nebo aspoň fotky ze správných úhlů a pár rozměrů, nebyl by vůbec problém ho stvořit. Nemá někdo něco takového? Nebo neoměřil by to někdo a neposlal mi fotky a míry mailem? Docela bych si to chtěl zkusit, mám teď chřipku a nemám co dělat. Pokud by byl někdo tak hodný a poslal mi to, pokusil bych se to stvořit do konce týdne a objevilo by se to na mých stránkách (pochopitelně s poznámkou, komu vděčím za podklady) + sem bych asi dal přímý odkaz.
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
adamescu

#93 Příspěvek od adamescu »

Vista a FMS /a ine/

ahoj
mam doma notebook s Vistami Home Basic - dalej iba visty ...
a na ebay.com som nasiel toto ...
http://cgi.ebay.com/ESKY-0905A-USB-FMS- ... mZ16021124 ...

pre visty pisu

o For Vista, Please put the "d3drm.dll" file into Vista's location

"C:\WINDOWS\system32

http://www.dlldump.com/download-dll-fil ... nload.html

mate s tym niekto skusenosti ? alebo ine moznosti Simulatory ktore funguju s vistami a je tam pouzitelne toto ovladanie ?
nie visty nemenim a ani komentovat nechcem ...

vdaka vsetkym
adam
hubon
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od hubon »

georg píše:Chlapci toto je téma na SZ tady to neřešte, nejsme přece warez forum!!!
Omg , dneska u mě zazvonila FBI a musel jsem jim to složitě vysvětlovat... no nikomu bych vam to nepřál... :wink:
kroxigor

#95 Příspěvek od kroxigor »

na http://www.multiplex-rc.de/ se dá stáhnout Vista Fix pro FMS
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Ondra.T

FMS 2.0 alph. 8.5 na Vistach bezi bez problemu

#96 Příspěvek od Ondra.T »

Mam nainstalovany FMS 2.0 alph. 8.5 a na Vistach mi bezi bez problemu, kdyz teda nepocitam naprostou nerealnost fyziky letu :-( Po instalaci a odzkouseni jsem ho hned zavrhl, lepsi je napr. G3 (taky funguje).
woro
Kontaktovat uživatele:

Re: FMS 2.0 alph. 8.5 na Vistach bezi bez problemu

#97 Příspěvek od woro »

Ondra.T píše:naprostou nerealnost fyziky letu :-(
No nevím, nezkoušel jsi to náhodou za bezvětří a s nějakým z modelů dodaných s FMS? Podle toho se FMS snadno odsuzuje, s pořádným modelem a správně nastaveným počasím je to určitě použitelný simulátor. Ano, neumí 3D režimy, neumí termiku, neumí diferenciaci křidélek, neumí heliny - ale na akrobacii si buď pořídíš drahý simulátor který to umí nebo zvedneš pr... a půjdeš ven i když není zrovna ideální počasí, na termiku je vždycky lepší prostě vypadnout ven - ta se nasimulovat nedá, diferenciace křidélek se dá dohnat směrovkou (proto hodně mých modelů do FMS má v parametrech na konci mix křidélka-směrovka) a na heliny prostě musíš mít něco dražšího. Ale na plošníky v normálním letu bych FMS rozhodně nezavrhoval.
dada13

#98 Příspěvek od dada13 »

hubon píše:Asi tak nějak , ale nevím , proč všichni paříte FMSka když je hafo lepších simulátorů... AFP , AFPD, Reflex , Real flight a další... :lol:

ahoj prosim nemohol by si mi pomoct a napisat nejake tipy na dobre simulatory a aj kde ich mozem stiahnut? Diky moc vopred. ahoj
hubon
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od hubon »

dada13 píše:
hubon píše:Asi tak nějak , ale nevím , proč všichni paříte FMSka když je hafo lepších simulátorů... AFP , AFPD, Reflex , Real flight a další... :lol:

ahoj prosim nemohol by si mi pomoct a napisat nejake tipy na dobre simulatory a aj kde ich mozem stiahnut? Diky moc vopred. ahoj

Máš novou SZ...
michtjaak

#100 Příspěvek od michtjaak »

Tady je aspoň ten Easystar

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/102954241/easystar1.zip.html 
woro
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od woro »

michtjaak píše:Tady je aspoň ten Easystar

Pokud je to ten Easystar stažený ze stránek Multiplexu, nemá cenu si ho vůbec pouštět do bytu - je to hrozný paskvil. O realistickém letovém projevu se rozhodně mluvit nedá.
Blurcak
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od Blurcak »

radek77 píše:Nevite kde se daji stahnout data pro letani s WILD HAWKEM ve FMS, nejlepe i s kridelky. dekuji za info.

Pokud chces verzi s kridelky tak si radsi zalitej s nejakym akrobatem. Nebudes toho litovat i kdyz mas WH
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
michtjaak

#103 Příspěvek od michtjaak »

woro píše:
michtjaak píše:Tady je aspoň ten Easystar

Pokud je to ten Easystar stažený ze stránek Multiplexu, nemá cenu si ho vůbec pouštět do bytu - je to hrozný paskvil. O realistickém letovém projevu se rozhodně mluvit nedá.

Na kolik procent je nebo není tento model realistický nedokážu posoudit.Jsem začátečník a nemám zatím ani jeden ze zmíněných modelů. Chtěl jsem jen pomoci a myslím si že lepší tohle než nic.
michtjaak

#104 Příspěvek od michtjaak »

woro píše:
Kdyby měl někdo třípohleďák nebo aspoň fotky ze správných úhlů a pár rozměrů, nebyl by vůbec problém ho stvořit. Nemá někdo něco takového? Nebo neoměřil by to někdo a neposlal mi fotky a míry mailem? Docela bych si to chtěl zkusit, mám teď chřipku a nemám co dělat. Pokud by byl někdo tak hodný a poslal mi to, pokusil bych se to stvořit do konce týdne a objevilo by se to na mých stránkách (pochopitelně s poznámkou, komu vděčím za podklady) + sem bych asi dal přímý odkaz.

Jak potřebuješ WH nafotit?
woro
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od woro »

michtjaak píše:Jak potřebuješ WH nafotit?
Tak, abych mohl podle fotky a základních rozměrů rekonstruovat přesný tvar: křídla a VOP kolmo shora, trup a SOP shora a z boku, raději i zepředu, detail gondoly motoru, sestavený model zepředu kvůli úhlům. Pro textury: dobře a rovnoměrně (bez odlesků, i když ty často dokážu omezit při tvorbě textur) nasvícené křídlo shora, kabinku a SOP kolmo zleva, VOP shora i zdola, nálepku na trupu kolmo zleva. Rozměry a údaje: hloubka křídla u kořene, rozpětí, délka trupu před křídlem a za křídlem, hloubka SOP a VOP, výška SOP, rozpětí VOP, průměr gondoly motoru, průměr vrtule, vzletová hmotnost, typ motoru. Je toho docela dost, ale kdyby ses rozhodl to nafotit, určitě by z toho byl pěkný a realistický model do FMS. Navíc teoreticky by mi měl stačit i třípohleďák s rozměry, jenže ten nikde není k sehnání. Textury už bych určitě nějak vyřešil.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“