Popovídaní v upoutancích
Re: Hlasim ze som zase zacal lepit ... mozno to este stiham
koukám že jsi to ještě nepromazal tak se zeptam tady přes co vkládáš fotky imagesheck ktery jsem dosud používal zpoplatnily tak jsem dojel chtěl jsem tady naházet fotky maskování a lakovaní s popisem kdyby se chtěl někdo přiučit ne jen tvou metodou
ked pises spravu, tak dole mas menu na vkladanie fotiek nie?
jo dikes už jsem si to našel jinde na foru už to tam sypu
Re: Popovídaní v upoutancích
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;-)
http://rakovnicky.denik.cz/galerie/lete ... mm=5116452
http://rakovnicky.denik.cz/galerie/lete ... mm=5116452
jyrry.webnode.cz
No byl jsi rychlejší. http://rakovnicky.denik.cz/kultura_regi ... 40316.html
celý článek vyjde někdy v týdnu

celý článek vyjde někdy v týdnu
RisaH - C/L team Rakovník
Tak jsem poopravil můj přehled U-soutěží na 2014 a dávám ho k dispozici.
Nejasný je status soutěže v Přítočně (podle kalendáře by se měly létat UŠ, což je v protikladu s osobou pořadatele-maketáře) a nepodařilo se odstranit kolizi 12.7. mezi Hradcem a Svitavami. Mezinárodní soutěže se už asi měnit nebudou, turbulence kolem Sebnitzkého klubu vykrystalizovaly v F2B soutěž 4.-5.7. s mezinárodní účastí, ale bez zápisu do SP (byť v kalendáři FAI jako SP stále figuruje). Minimálně pro mne je pak tahle soutěž nezajímavá.
Pouze rakovnických se týká kolize podzimního Havířova s MČR maket - s jedním pozadím nelze být na dvou posvíceních.
Nejasný je status soutěže v Přítočně (podle kalendáře by se měly létat UŠ, což je v protikladu s osobou pořadatele-maketáře) a nepodařilo se odstranit kolizi 12.7. mezi Hradcem a Svitavami. Mezinárodní soutěže se už asi měnit nebudou, turbulence kolem Sebnitzkého klubu vykrystalizovaly v F2B soutěž 4.-5.7. s mezinárodní účastí, ale bez zápisu do SP (byť v kalendáři FAI jako SP stále figuruje). Minimálně pro mne je pak tahle soutěž nezajímavá.
Pouze rakovnických se týká kolize podzimního Havířova s MČR maket - s jedním pozadím nelze být na dvou posvíceních.
- Přílohy
-
- soutěže 2014_přehled U-soutěží.xls
- (35.5 KiB) Staženo 65 x
Jardah
jardah62 píše:Tak jsem poopravil můj přehled U-soutěží na 2014 a dávám ho k dispozici.
no mě není moc jasné jak se může letět v HK světový pohár 17.-18.5. a zároveň makety F4B, buď jsem tabulku nepochopil a nebo máme problém....
Ano, máme problém - makety se budou muset přesunout buď o týden dřív nebo o týden později. Společně na jednom kruhu s akrobaty opravdu lítat nemůžou. A i díky téhle tabulce je to dobře vidět.
Postarám se o to.
Postarám se o to.
Jardah
v roce 2011 se to tak už jednou lítaloJ-Z píše:no mě není moc jasné jak se může letět v HK světový pohár 17.-18.5. a zároveň makety F4B, buď jsem tabulku nepochopil a nebo máme problém....
Pamatuju, a byla z toho nervozita, jestli se to stihne odlétat. A to se sešlo jen 16+5 pilotů. F2B ani F4B na jiný kruh vykázat nemůžeš. V 2011 byly SUMky vykázány na týmařský kruh a díky tomu Roman neletěl se Sorrelem SUMky ale F4Bčka, aby neočesal konce křídel o pletivo. A já díky tomu SUMky vyhrál.
Jardah
-
kamilmeisl
Tady jsou pro inspiraci fotky nového eroplánu v podstatě před stříkáním.
Váha draku 840g.
Váha draku 840g.
kamilmeisl píše:Tady jsou pro inspiraci fotky nového eroplánu v podstatě před stříkáním.
Váha draku 840g.
to mas co za specialne pantofle ?
-
kamilmeisl
To jsou prostě moje.