Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zamčeno
Zpráva
Autor
Máza

Reklamace na HC

#1516 Příspěvek od Máza »

Ahoj,má někdo skušenosti jak dlouho trvá z HC než odepíšou na email?
Hitec Aurora 9x ,asw-27 1:3,6.Sonic,Blizzárd-Reichárd,Xtreme-Azero
corsair
Kontaktovat uživatele:

Re: Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně

#1517 Příspěvek od corsair »

jo mám ....mě neodepsali nikdy-5 mejlů v různém období -nula odpovědí...musíš na live chat jinak to nemá cenu
skodovak

#1518 Příspěvek od skodovak »

Tak já dle informací z uvedeného čísla i pošty Praha ještě balíky v čr vůbec nemám. Takže Fiji si opět cucá z prstů.
Jediné uklidnění že ono zboží zatím není ani v eu skladu ovšem člověk když čeká jen na to,dny jsou krasne je to hnus.

Nicméně pán na poště ihned věděl o co jde
http://skodovak2.rajce.idnes.cz/Modela Fit 1800, Multiplex FunCub
HPI Savage Flux HP,Firestorm FL12T
Máza

#1519 Příspěvek od Máza »

já se s toho picnu přes měsíc čekám na balík :oops:
kajman111

#1520 Příspěvek od kajman111 »

Nó změna :? Po měsíci kdy údajně byl balík v cz na poště, dnes mi v trasovaní naběhlo balík odeslaný do cz. Tak budeme čekat další měsíc, ale už je aspoň viditelný v t&t české pošty. Tak uvidím ( EE186281250FJ )
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai
thsoft
Kontaktovat uživatele:

#1521 Příspěvek od thsoft »

Dnes mi napsali po třech dnech z HC:

Ahoj Tomasi,

Jsme opravdu pochopit své frustrace týkající se této záležitosti. Byl bych velmi zklamán, taky, když jsem nedostal můj balíček v době, kdy se očekávalo. To je důvod, proč děláme to nejlepší, co můžeme v řešení tohoto problému. K dispozici jsou nepředvídatelné okolnosti, které je mimo naši kontrolu, ale buďte ujištěni, že to je manipulováno.

Začneme vyšetřování s naším dopravcem na kontrolu o stavu vaší zásilky. Upozorňujeme, že šetření obvykle trvá 4-6 týdny na dokončení. Ujišťujeme vás, jakmile jsme potvrdili u dopravce, že balíček byl ztratil během přepravy, budeme schopni poskytnout plnou náhradu. Opět, omlouváme se za vzniklé potíže.

Máte-li jakékoli další obavy, neváhejte odpovědět na tento e-mail nebo nás kontaktujte prostřednictvím Live chatu (24 hodin rychlé služby).

S pozdravem,

Maria
HobbyKing Support Team
Extra EME60, PA18 EME60, Citabria DLE30, vše na FRSKY X20 TANDEM
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sofin

#1522 Příspěvek od Sofin »

Tak přesně stejnou odpověď jsem dostal před dvěma měsíci, když jsem se pídil po jednom z balíků...
Jinak dnes mi konečně naskočilo číslo pro sledování zásilky u balíku objednaného 28.2. a zase je to přes tu zasra*** Fiji Post... :evil: :evil: :evil:
Andrews
Kontaktovat uživatele:

#1523 Příspěvek od Andrews »

Díky za odpovědi a už se balík i pohnul a to velice zajímavě.
Dnes naskočilo, že ho odeslali a dostal i normální číslo: LX.....FJ, dle trasování na freipost ho do přepravy ale obdrželi už před 14 dny a už je aktuálně v Zurichu! Takže IMHO chyba na straně HK, který jen neaktualizoval odeslání.
Ten druhej objednaný dva dny to tomto je dle Singpost stále někde ve vzduchu na cestě do ČR.
Tak uvidíme kdo bude rychlejší ;)
krtek2k

#1524 Příspěvek od krtek2k »

Dub79 : to samy u me, ja mam podle freipost balik v praze uz od 17.2. Objednano jeste skorro mesic pred tim. Tak dej vedet, kdyby ti to dorazilo.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Máza

#1525 Příspěvek od Máza »

Muj balík je udajně v praze od 24.2,ale česká pošta nic neví :lol:
Drondys

#1526 Příspěvek od Drondys »

Dub79 píše:Zdar chlapi, když jsem dnes volal a chtěl zjistit podle čísla svého balíku jestli je už v Praze tak mi řekli ,že to nejde.

Tak to jsi zřejmě narazil na nějakého líného pracovníka, který tě tímto způsobem odpálkoval. U jiné zásilky taktéž jdoucí přes Fiji post s číslem LX****FJ ještě v únoru 2014 to šlo. Pokud na telefonním čísle 800 177 889 nemají informaci o tom, že zásilka s číslem LX****FJ dorazila na území ČR pak je pravděpodobné, že zásilka ještě do ČR nedorazila a záznamy ať už na freipost nebo fiji post jsou v takovém případě jen předpokládaným odhadem nikoli však reálnou skutečností.
Drondys

#1527 Příspěvek od Drondys »

kajman111 píše:Tak budeme čekat další měsíc, ale už je aspoň viditelný v t&t české pošty. Tak uvidím ( EE186281250FJ )

Zásilky EE****FJ jsou na tom o trochu lépe než LX****FJ, a to zejména na území ČR v tom, že jsou viditelné v záznamech systému sledování České pošty zatímco LX****FJ obvykle nikoli. Z hlediska rychlosti tam ovšem žádný výrazný rozdíl není.
Drondys

#1528 Příspěvek od Drondys »

Sofin píše:...Jinak dnes mi konečně naskočilo číslo pro sledování zásilky u balíku objednaného 28.2. a zase je to přes tu zasra*** Fiji Post...

Podle informace, kterou zde uvedl pachop dne 6. března 2014 v odpovědi viz tento odkaz kde citoval z komunikace s online podporou Hobbykingu v níž mu mimo jiné sdělili "We will never use fiji post anymore" tedy, že už nadále Fiji post používat nebudou. Zřejmě to platí až pro objednávky zrealizované po 6.březnu 2013. Tvoje objednávka z 28.2. byla tedy ještě v období předtím, a proto zřejmě ještě jde přes Fiji post.
Dub79
Kontaktovat uživatele:

#1529 Příspěvek od Dub79 »

To Drondys:Je pravda že jsem volal v pátek a to se nikomu nechtělo to bylo vidět na přístupu pracovníků pošty.Zkoušeno to bylo 2x pokaždé jiný úředník stačilo říct jen FJ a dál se nemuselo diktovat protě to nejde a hotovo.Nezbývá doufat ,že to dojde a brát z Eu skladu.
www.rcletanijavornik.websnadno.cz
www.rclmkrychleby.estranky.cz
Drondys

#1530 Příspěvek od Drondys »

Dub79 píše:To Drondys:Je pravda že jsem volal v pátek a to se nikomu nechtělo to bylo vidět na přístupu pracovníků pošty.Zkoušeno to bylo 2x pokaždé jiný úředník stačilo říct jen FJ a dál se nemuselo diktovat prostě to nejde a hotovo.

Škoda, že sis nenechal objasnit konkrétní důvod proč to teď najednou nejde když v únoru 2014 to ještě šlo tj. co konkrétního se u nich v tomto ohledu změnilo.

Dub79 píše:Nezbývá doufat ,že to dojde a brát z Eu skladu.

Po 6. březnu 2014 by dle těch informací z podpory Hobbykingu nově už z centrály Hobbykingu v Hongkongu neměli posílat zásilky přes Fiji post. Takže ty staré objednávky, které byly do 6. března 2014 ještě mohou některé jít přes Fiji post, ale nově už by měly chodit přes Singapore post a případně přes Thailand post, kterou Hobbyking začal nově používat zřejmě jako náhradu za Fiji post. Zásilky Singapore post jsou sledovatelné po příchodu na území ČR i ve sledovacím systému České pošty. Jak to bude se sledováním na území ČR u zásilek Thailand post to ukáže až čas, protože s tím zatím není žádná zkušenost.
Zamčeno

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“