Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zamčeno
Zpráva
Autor
BKSL

Re: Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně

#1501 Příspěvek od BKSL »

Takze pribeh so stastnym koncom :wink: .

Prisiel dnes o 16:30 balik domov. Otvorim, zistim ze chybaju dve serva.
Pozeram na HK webe co dalej v takomto pripade. Mam odfotit prehladne balik a presne odvazit.
Odfotim , odvazim, poslem reklamaciu.

Medzi tym serva odbalim a zistim ze serva maju popraskane kryty, proste totalny shit s akym som sa este nestretol.

Pisem hned druhu reklamaciu.

Za chvilu mi pise baba z HK ze poslu mi teda tie 2 chybajuce serva. Pisem ze nechcem, ze som teraz zistil ze je to shit.
Tak baba mi pripisuje body v cene 2 ks serv. Uplna spokojnost na mojej strane na tuto 1. reklamaciu.

Na druhu reklamaciu mi pise chlap ze nech nafotim, natocim ako su serva pokazene atd.
Poslem 4x foto serv. Za chvilu e-mail o pripisani bodov v plnej vyske na moj HK ucet a serva pritom u mna na stole :wink: .
Som fatalne spokojny. Keby to takto vzdy fungovalo tak to by bolo super.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg
RC glider Fling
MiniCorado
Daidalos 230
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#1502 Příspěvek od RCStudio »

A co si za to koupis dalsi shit?
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
BKSL

#1503 Příspěvek od BKSL »

Mozno :wink: .
Uz som z HK nakupil toho dost a toto bolo prvy krat co to bolo naozaj shit.
RC glider Fling
MiniCorado
Daidalos 230
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#1504 Příspěvek od RCStudio »

Taky jsem tam kupoval ledasco ale cloveka unavi nafoukle baterie, odpadavajici magnety z motoru, regulatory s podovnymi parametry...
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
BKSL

#1505 Příspěvek od BKSL »

Ja som zatial spokojny, dufajme ze to vydrzi.
RC glider Fling
MiniCorado
Daidalos 230
Andrews
Kontaktovat uživatele:

#1506 Příspěvek od Andrews »

Můžete mi někdo vysvětli proč jedna zásilka odeslaná jako (International Registered Mail Service Lipo Not Accepted 0-100g US$3.99) má trasovací kód: 0042364
a druhá odeslaná stejně (International (Registered) Air Mail 0 - 100g US$3.99) má klasicky RQxxxx a je spolehlivě trasovatelná?

Co jsem vybral špatně, že se liší popis poštovného? Ani jedna nemá v sobě baterky a první je v ceně 27$ a druhá 34$ ...
danidani
Kontaktovat uživatele:

#1507 Příspěvek od danidani »

Sofin

#1508 Příspěvek od Sofin »

Andrews píše:Můžete mi někdo vysvětli proč jedna zásilka odeslaná jako (International Registered Mail Service Lipo Not Accepted 0-100g US$3.99) má trasovací kód: 0042364
a druhá odeslaná stejně (International (Registered) Air Mail 0 - 100g US$3.99) má klasicky RQxxxx a je spolehlivě trasovatelná?

Co jsem vybral špatně, že se liší popis poštovného? Ani jedna nemá v sobě baterky a první je v ceně 27$ a druhá 34$ ...

Taky mi tam už dva týdny visí zásilka s tím skladovým číslem, dřív se to většinou do týdne překlopilo na klasické číslo pro sledování zásilky. Kdyby to z Goodluckbuy nebo RCTimer nechodilo do 2-3 týdnů tak si řeknu Čína, je to normální, ale takhle...
Drondys

#1509 Příspěvek od Drondys »

Andrews píše:Můžete mi někdo vysvětli proč jedna zásilka odeslaná jako (International Registered Mail Service Lipo Not Accepted 0-100g US$3.99) má trasovací kód: 0042364 a druhá odeslaná stejně (International (Registered) Air Mail 0 - 100g US$3.99) má klasicky RQxxxx a je spolehlivě trasovatelná? Co jsem vybral špatně, že se liší popis poštovného? Ani jedna nemá v sobě baterky a první je v ceně 27$ a druhá 34$ ...

Nic jsi nevybral špatně. Akorát se stalo to, že navazující firma, která pro Hobbyking provádí podání na poštách tu druhou zásilku holt stihla podat dříve a ta první ji ještě zřejmě leží někde ve skladě a čeká až se na ni dostane řada. Podrobnější vysvětlení k tomu je uvedeno v mé dřívější odpovědi viz tento odkaz.
pents

#1510 Příspěvek od pents »

Před týdnem jsem si s EU skladu objednal baterky. Furt sviti :paid, procesing. Stalo se to někomu? Mám to nejak hrotit nebo mám počkat? Když jsem obednaval minule za 4dny doma ted nic tak nevím co se děje....
RC Phoenix 5.0,RF 6,5 ,Futaba T14SF ,T-rex 450 Pro DFC
czpredseda

#1511 Příspěvek od czpredseda »

To je normální, jednou se mi stalo, že to trvalo 3 týdny, nejde na to spoléhat, v poslední době je průměr cca týden
Drondys

#1512 Příspěvek od Drondys »

pents píše:Před týdnem jsem si s EU skladu objednal baterky. Furt sviti :paid, procesing. Stalo se to někomu? Mám to nejak hrotit nebo mám počkat? Když jsem obednaval minule za 4dny doma ted nic tak nevím co se děje....

Občas se to stává zejména v EU skladu, který má oproti centrálnímu skladu v Hongkongu výrazně opožděnou vazbu reálných skladových zásob vůči stavu v eshopu Hobbykingu. Stručně řečeno oproti centrálnímu skladu dochází v EU skladu častěji k tomu, že reálný počet kusů nějaké položky vůbec nekoresponduje se stavem v eshopu a pak i když se všechny položky v objednávce po zaplacení jeví jako, že jsou skladem tak v reálu nejsou a jelikož to provozovatel EU skladu nijak nedává najevo a v eshopu to třeba i dlouhodobě není nijak patrné tak se to obvykle projeví jen prodlevou někdy až několika týdnů, protože se pak čeká až se příslušné položky naskladní i když se v eshopu jeví jako, že jsou skladem.
luckym

Hobbyking - postovne za vacsie zasielky

#1513 Příspěvek od luckym »

Ahojte,
Ked mam zasielku vacsiu (dlzkovo) napr. vrtulu 22x8 alebo rolku potah. folie, postovne mozem vybrat len za 42.53$
Kedysi boli ceny za taketo zasielky normalne... robim nieco zle.. ci sa mam stim zmierit....?

pardon.. ak sa to tu uz preberalo....(nenasiel som) :)
m.
luckym

Re: Hobbyking - postovne za vacsie zasielky

#1514 Příspěvek od luckym »

ok beriem spat....
asi tam maju nejaku bug... ked som pridal este viac poloziek (nad 1kg) zrazu som mal volbu postovneho aj za 28$...
Dub79
Kontaktovat uživatele:

#1515 Příspěvek od Dub79 »

Zdar chlapi, když jsem dnes volal a chtěl zjistit podle čísla svého balíku jestli je už v Praze tak mi řekli ,že to nejde. Objednáno 18.1 2014 a stále nic podle trackingu to je od 23.2 v Praze. Další 3 balíky objednané o 9 dní později dorazily sice jeden i výpalným ,ale došlo to.

Drondys napsal:Nicméně i když zásilka není v evidenci sledování České pošty a i když by třeba ještě nebyla předána a zaevidována poštou Praha 120 tak už na samotném vstupu při převzetí z letiště je o ní základní záznam o tom, že zásilka dorazila na území ČR a na to se lze zeptat na telefonním čísle 800 177 889. Pokud tam nebudou mít informaci tak je pravděpodobné, že zásilka ještě vůbec nedorazila na území ČR a zmíněné záznamy z Fiji post v takovém případě neodpovídají realitě což by zřejmě nebylo poprvé. Fiji post si i v minulosti cucala některé záznamy ve sledovacím systému doslova z prstu. Zkrátka na správnost sledovacích informací i když jen ze strany Fiji post je velmi malé spolehnutí a v řadě případů je to spíš srovnatelné se zásilkami, které jsou zcela bez sledovacího čísla.
www.rcletanijavornik.websnadno.cz
www.rclmkrychleby.estranky.cz
Zamčeno

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“