Regulátor Turnigy
Regulátor Turnigy
Zdravím,víte někdo jaký je rozdíl mezi regulátory s označením Basic a Plush.Ďíky
Re: Regulátor Turnigy
Z Hobbykingu jsem stáhl návod. Trošku praseckej scan, ale je tam srovnávací tabulka.
Nevím, jestli ty Basicy půjdou programovat tou bílou kartou.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=2169
Plush a Sentry jdou.
Nevím, jestli ty Basicy půjdou programovat tou bílou kartou.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=2169
Plush a Sentry jdou.
- Přílohy
-
- Turnigy manual.pdf
- (217.92 KiB) Staženo 99 x
Turnigy Plush zvládajú spínaciu frekvenciu až 400Hz, kým štandardný Basic cca 50 - 100Hz.
silcom píše:Turnigy Plush zvládajú spínaciu frekvenciu až 400Hz, kým štandardný Basic cca 50 - 100Hz.
Standardní spínací frekvence je 8kHz, ty tvoje hodnoty se jistě netýkají PWM...
PetrD píše:silcom píše:Turnigy Plush zvládajú spínaciu frekvenciu až 400Hz, kým štandardný Basic cca 50 - 100Hz.
Standardní spínací frekvence je 8kHz, ty tvoje hodnoty se jistě netýkají PWM...
Netýkajú, tak ako Tvojich 8kHz nie je spínacia frekvencia, ale šírka pásma pulznej modulácie..
Děkuji všem za Vaše postřehy,tu tabulku jsem si také stáhl ale neřekla mi nic.Vypadá to opravdu na ošizenou verzi Plush čemuž ale neodpovídá cena.Ďíky
Neumí někdo přeflešnout Turnigy Plush 80 tak, aby ten jejich SuperSoft rozběh byl aspoň TroškuSoft?
Je mi ho líto vyhodit, ale nebaví mě ladit pořád rozběh páčkama.
Když jsem dnes omylem vrťas zapnul s navoleným FlightMode 1, udělal mi při rozběhu na asfaltu třistašedesátku....
Když jsem dnes omylem vrťas zapnul s navoleným FlightMode 1, udělal mi při rozběhu na asfaltu třistašedesátku....
PROTOS 500 karbon FBL + Mini V-Bar, HK500-TT + KDS FlyMentor, DX7s
Zatím žádná odezva?
Já jsem přesvědčený, že to musí jít, ale nejsem vybavený na AVRka a zkušenosti s ESC taky nemám žádné.
Proto se ptám jestli nemá někdo zkušenost... Zkuste mrknout sem:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1513678
Já jsem přesvědčený, že to musí jít, ale nejsem vybavený na AVRka a zkušenosti s ESC taky nemám žádné.
Proto se ptám jestli nemá někdo zkušenost... Zkuste mrknout sem:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1513678
Vybaveni na prehrani FW na atmel cpu mam, ani tam nemusim nic pajet mam na to priloznou patici primo pro cpu. Ale co nemam je FW. Dodej FW a regulator a klidne ti to prehraju. Prehranim ale prijdes o puvodni origo FW v regulatoru, maji to zamcene proti cteni je mozno to jenom prepsat. Nak
Ok, diky. Zkusím něco pohledat na všehosíti...
Vladimír píše:Neumí někdo přeflešnout Turnigy Plush 80 tak, aby ten jejich SuperSoft rozběh byl aspoň TroškuSoft?
Rada je jednoduchá - dej tam regulátor vhodnější pro vrtulníky.
Ale jó. Není nic jednoduššího, než na prvním eshopu koupit třeba YEP.
Ale jak jsem psal, je mi ho líto vyhodit. Způsob , jakým se to chová při rozběhu je dán softwarem.
Tak jsem si řekl "Rada je jednoduchá - dej tam software vhodnější pro vrtulníky."
Ale jak jsem psal, je mi ho líto vyhodit. Způsob , jakým se to chová při rozběhu je dán softwarem.
Tak jsem si řekl "Rada je jednoduchá - dej tam software vhodnější pro vrtulníky."
Vladimír píše:Ale jó. Není nic jednoduššího, než na prvním eshopu koupit třeba YEP.
Si správny hobista, to Ti kvitujem
Učit se viset s vrtulníkem a experimentovat se softwarem regulátoru
Aby to nebylo ve výsledku dražší než Kontronik
Aby to nebylo ve výsledku dražší než Kontronik
Ale no jo fůůůůrt...
... Yep už je někde v poště....