FlyCamOne 2

Dneska se procesory objevují všude, pokud máte nějaký nápad, či udělát, tak se neváhejte pochlubit.
Odpovědět
Zpráva
Autor
rohe
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od rohe »

Tak mi to nějak nedalo a hodil návod do překladače a upgrade se povedl. V menu dvě nové položky, videonahrávky v rozlišení 320x240.
tester1
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od tester1 »

A jaký jsi použil Firmware(myslím tím verzi)?
rohe
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od rohe »

tester1 píše:A jaký jsi použil Firmware(myslím tím verzi)?

Já podle těch obrázků usoudil, že mám "B". A povedlo se.
tester1
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od tester1 »

Spíš jsem myslel 2.1 nebo 2.5 ? Já to z toho jejich návodu nějak nepoznal
rohe
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od rohe »

Ten 2,5 sem pouzil.
tester1
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od tester1 »

rohe píše:Ten 2,5 sem pouzil.

Díky
Kovboj

Re: FlyCamOne 2

#37 Příspěvek od Kovboj »

leguan píše:Chtěl jsem si před časem pořídit jedničku, ještě , že jsem počkal.Už ji někdo máte??? Měla by mít oproti 1 sekvenční focení lepší rozlišení, možnost napájení z přijímače...... atd. :?: :?: :?:

http://www.peckamodel.cz/cz/produkt/940 ... ladem.aspx

A není za ty prachy lepší koupit normální foťák? Jen jsem juknul na Datart a tam mají třeba tohle http://www.datart.cz/katalog/Digitalni- ... 0-Red.html - čip šest mega, stabilizace obrazu, kvalitní CCD čip s optikou místo levného CMOS z mobilu. Rozdíl v ceně dvě stovky a určitě by se daly najít i lepší foťáky v podobné ceně... Pokud člověku nevadí pár gramů navíc tak je to podle mě lepší řešení.
rohe
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od rohe »

Já se přiznám, uvažoval o levnějším DF, ale mně opravdu jde jen o videosekvence a hlavně je důležité, že u FCO2 směřuje objektiv jak dolů, tak před sebe, dokonce jde nastavovat za pomocí dalšího serva a taky rozhodujicí váha. :roll:
leguan
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od leguan »

Ono pár gramů na víc - nikde tu váhu nemůžu u toho samsunga najít.
Navíc největší éro co mám má 1300mm rozpětí a váhu jen kolem 500g. FCO 2 má s kartou a bat. kolem 40g což je tak akorát co tam můžu naložit. Jo, a u toho samsunga jsem se nedočet zda má sekvenční focení??
FCO2 mě vyhovuje po všech stránkách.Já su nenáročné, a hlavně nehodlám kvůli focení pořizovat nové éro :wink:
[img]http://img4.rajce.idnes.cz/d0411/0/781/781421_3ee29624f83c07b744de8c54746c56a9/images/ATR_podpis.jpg[/img]
tester1
Kontaktovat uživatele:

Re: FlyCamOne 2

#40 Příspěvek od tester1 »

Kovboj píše:
leguan píše:Chtěl jsem si před časem pořídit jedničku, ještě , že jsem počkal.Už ji někdo máte??? Měla by mít oproti 1 sekvenční focení lepší rozlišení, možnost napájení z přijímače...... atd. :?: :?: :?:

http://www.peckamodel.cz/cz/produkt/940 ... ladem.aspx

A není za ty prachy lepší koupit normální foťák? Jen jsem juknul na Datart a tam mají třeba tohle http://www.datart.cz/katalog/Digitalni- ... 0-Red.html - čip šest mega, stabilizace obrazu, kvalitní CCD čip s optikou místo levného CMOS z mobilu. Rozdíl v ceně dvě stovky a určitě by se daly najít i lepší foťáky v podobné ceně... Pokud člověku nevadí pár gramů navíc tak je to podle mě lepší řešení.

Měl jsem ho v ruce, to si můžu rovnou na letadlo dát cihlu :D
Kovboj

#41 Příspěvek od Kovboj »

leguan píše:Ono pár gramů na víc - nikde tu váhu nemůžu u toho samsunga najít.
Navíc největší éro co mám má 1300mm rozpětí a váhu jen kolem 500g. FCO 2 má s kartou a bat. kolem 40g což je tak akorát co tam můžu naložit. Jo, a u toho samsunga jsem se nedočet zda má sekvenční focení??
FCO2 mě vyhovuje po všech stránkách.Já su nenáročné, a hlavně nehodlám kvůli focení pořizovat nové éro :wink:

Váhu jsem nehledal, podobné foťáky mívají tak 200-300 gramů, nabídka je velká a asi by se daly sehnat i foťáky pod 200 gramů. Oproti FCO je váha jasná nevýhoda, automatické sekvenční focení to asi taky mít nebude, ale zase jakýkoliv foťák bude mít nestrovnatelně lepší kvalitu fotek i videa - a to hlavně za horších světelných podmínek. Navíc by mohl hodně pomoci i stabilizátor, pokud foťák chceš dát na motorák.
tester1
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od tester1 »

tester1 píše:

Díky

Tak se mi upgrade povedl bez problémů :D
Yanek

#43 Příspěvek od Yanek »

tester1 píše:
tester1 píše:

Díky

Tak se mi upgrade povedl bez problémů :D

Tak si připadám trochu méněcenej :oops: Fakt je , že se stránky stále mění, neřešilo se typ A a typ B zkrátka bylo to složitější :lol:
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Mirek12 »

tak sem hodil na skylady FCO2 ale venku je tak kolem 0 stupni, no udělala čtyři fotky a víc nic, asi nemá ráda ofuk od vrtule a podchlazení co?? no nic počká na větší teplo, na křídle nevypnula, tam ji asi neofukuje vrtule a ve 150metrech je asi pěkná kosa co???
tester1
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od tester1 »

Mirek12 píše:tak sem hodil na skylady FCO2 ale venku je tak kolem 0 stupni, no udělala čtyři fotky a víc nic, asi nemá ráda ofuk od vrtule a podchlazení co?? no nic počká na větší teplo, na křídle nevypnula, tam ji asi neofukuje vrtule a ve 150metrech je asi pěkná kosa co???

Na tohle si stěžují na internetu všichni. Asi to bude pravda. Odzkouším, povím.
Odpovědět

Zpět na „Procesory a jiné vychytávky“