Kamil píše:Už som ani nechcel do tohoto vlákna písať, ale predsa len pre moju informáciu: tie 160g repráky, čo si skúšal mali akú citlivosť?
Tie, čo používam ja, majú 90 dB. Väčšina takých malých repro má citlivosť oveľa menšiu.
.
Ahoj, já k těm mojim žádnou dokumentaci nemám, ale budou tak někde okolo těch 80db, právě ten 260g hraje podstatně hlasitěji, tak je mi divný, že sice o něco větší-10cm by při váze 160g hrál opravdu tak nahlas--v každém případě, tak jak to máš ozvučené, je podle mého naprosto dostačující a i ten 10cm co používáš bych do toho svého era taky asi s upravou nacpal, to je jasný, že bych tam tahal raději 160g, nežli 260, pokud by to hrálo stejně nahlas.
ještě bych tě poprosil na odkaz, jaký jsi použil zesilovač.
jinak muj osobní názor, kdyby ty modýlky šli ozvučit k nerozeznání od skutečného motoru, tak by to pusobilo ve výsledku k té velikosti modelu komicky,jako kdyby dítě mluvilo hlasem dospělce, že to musí být trochu slyšet je jasný, že když je to trochu slyšet, tak je to rozhodně příjemnější smysluplnější zvuk, nežli rozzuřené 6,5 snad taky, takže ty poznámky--ve skutečnosti to takový zvuk nemá mě netrápěj, stejně je všem ZNALCUM snad jasný, že žádný spalovák v tom modelu nebublá.